Любители на котки - тема 47

• 47 073
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
една снимчица на спящи котета.... с много любов!

Малееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Hug

# 121
  • Варна

Още една спяща котка. Laughing
Ама какви фотомодели сте показали-красота! Simple Smile

# 122
  • София
Момичета, моля Ви драснете едно редче да кажете как са "децата".

Ужасно чаровен е! Бонбон  Flowers Bouquet Kissing Heart

# 123
Слава Богу,при нас всичко е ОК.От тази сутрин Пухи си е същият игривко,пазя го,но диването се качва на дивана и по стъпалата в бокса,после скача и хуква да бяга.Ужас!!!
На обяд хапна и пи водичка,само дупето още му е синьо,все едно не е опериран.Но доста ни уплаши вчера.Сега забелязах,че едното му оченце сълзи,дали не е нещо от упойката?!?

Целувки на всички сладки пухита!!!Благодаря Ви момичета за подкрепата!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 124
  • София
Сега забелязах,че едното му оченце сълзи,дали не е нещо от упойката?!?

Възможно е да е свързано с операцията. Моите бяха с отворени очи по време на упойката и затова доктора ги беше намазал с някакво мехлемче, за да не пресъхват. Ще се оправи!  Hug

# 125
Сега забелязах,че едното му оченце сълзи,дали не е нещо от упойката?!?

Възможно е да е свързано с операцията. Моите бяха с отворени очи по време на упойката и затова доктора ги беше намазал с някакво мехлемче, за да не пресъхват. Ще се оправи!  Hug

Таня67..................благодаря!  Hug Hug Hug

# 126
Страхотни сладури сте показали, да ги нацелувате и нагушкате хубаво.
Обикновено, след упойка е възможно да има проблем с очите, точно защото са стояли дълго време отворени. Най-добре да питате ветеринаря за капки.
На Ричко му се възпаляват често и му слагаме антибиотични капки за хора Тобрекс или Тобрадекс.

# 127
  • Costa Rica
Записвам се със заешки спам, защото не успях да изкарам качествен котешки такъв Mr. Green

# 128
  • на брега на морето
Рошав рошльо. Grinning Hug

Спомняте ли си, че преди време бях писала за един трикрак котарак, който живееше във ветеринарната клиника? Той и куп други котки с няколко кучета бяха изпратени в Холандия, където предварително им бяха осигурени семейства. Днес разгледах снимките на Гордън от новия му дом, беше полегнал до една драскалка, изглежда прекрасно. Има си истинско куче и млад татко Grinning

# 129
Привет от още една любителка на котките Grinning
Ние си имаме котарак на почти 3 години,който се казва Чарли...и...е много тормозен от сина ми Laughing Като се роди сина ми,дадохме Чарли на родителите ми да го гледат,обаче не издържах дълго без него и си го взехме...Много ми е миличък и гальовен,много се умилкваше в Боян като беше бебе,но сега само като го види,гледа уплашено,мяука заплаштелно и хуква да бяга,а сина ми хуква след него и е голямо шоу....
Иначе всички котаранчето,които сте показали са мноооого сладки! Heart Eyes

# 130
  • София
Привет и от нас в новата тема  Hug Hug Hug
Плащаме си и данъка-Пуфито след баня  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 131
Оххх,душица златна....
Как успявяш да го къпеш...Аз Чарли го къпах 2 пъти...и двата пъти бях издрана цялата,после казах на мъжа ми да се оправя сам,да си го къпе той....Сега единие го държи,другия го къпе...Трудна работа е,а и когато и Боян пречи е още по-трудно...Случвало се е да го изпуснем мокър,целия в пяна...няма да казвам на какво приличаше апартамента после....

# 132
А аз пък изкъпах Миша за пръв път, докато беше разгонена. Гък не каза -- даже май й беше приятно  Laughing Съвсем не знам дали е така с всички котки, но тогава тя нокътче не пусна.

Оттогава съм я къпала само още веднъж -- е, не беше разгонена, но отново се държа много прилично. Може би си е създала някаква приятна асоциация  Laughing Та слава Богу, поне в това отношение много слушка и не ми е надирала ръцете, а очаквах  ooooh!

# 133
  • София
Като беше малък Пуфито се водеше голяма борба при къпането,дране,хапане,а какви звуци издаваше като на умирачка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Сега беше много кротък,чак ме учуди  Laughing Laughing Но ние пък сме скарани с чесалките- тази дълга козина става на топки от сплескване,но види ли чесалката и бяга като дявол от тамян  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 134
  • Между гори и планини
Кети се размазва от кеф като я сресвам с чесалката.... А колко козина събирам през ден - ангорски пуловер ще си направя  ooooh!. Сега заради операцията немога да й сресвам корема и там където е лежала има топки пух върху черните ми дивани  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт