Любители на котки - тема 47

• 47 085
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Много са смешни като ги къпем, едната докато се къпе мяука непрекъснато, другите две стоят до нея и "помагат" с мяукане, пазят ли я незнам. Но и трите са различни на къпане. Малката гък не издава, средната се съдира от рев, а най-голямата е средна работа, но и трите са кротки не дерат, не хапят само издават жално ммммяяяяууууу. Родих се откакто имаме кабина - затварям  и сама ги оправям, а преди във ваната един държи друг полива, беше цяла церемония. newsm19 за четките само като ги видят и тичат, коя по първа да бъде сресана, обичат да ги реша, даже се хвърлят лягат и вдигат "петалата" само да имаш време да ги решиш, но това не значи, че не се спластяват  Laughing

# 136
Толкова се радвам че не ми се налага да се разправям с къпане! Никога не съм я къпала, и не мисля да го правя (освен в крайни случаи на епично освинване, разбира се, но тя си се пази чиста). Ресане много обича, обаче, eliadn както ти го описваш - вирване на петалата и пълна размазвация  Mr. Green Ето пример:

(това е от лятото, но нямам прясна...)

Sunny_Girl, добре дошла!  Hug

Браво на Пухито! Само така, и очето ще мине, питайте вет за капки.

# 137
  • София

Sunny_Girl, добре дошла!  Hug

Браво на Пухито! Само така, и очето ще мине, питайте вет за капки.

newsm10 newsm10 newsm10 същото го правят, много са сладки и смешни. Ние използваме и един израз-дума "джус", като им кажем направи джус и те падат и вдигат лапички, все едно се предават и чакат да ги галиш.  Е тогава пада едно мачкане, най много обичам да им целувам гушките, не им е много драго но вдигат главичка и изтрайват, а след това пада едно миене до забрава

Последна редакция: нд, 30 яну 2011, 01:43 от eliadn

# 138
  • София
Танче, благодарим за поздравите и специално на Мъро за прекрасната орхидея  Heart Eyes

Неотразим е с мохерната си шапка  Mr. Green

eliadn
, и Мишето е кротка и послушна като я къпем, направо не е за вярване, аз такава котка не съм имала ...а и много обича да се суши със сешоара  Crazy

Някой има ли спрей за разресване на козина и доволен ли е? На Мишелка много й се сплита козината и е наложително да купим.

# 139
 Днес Каричка е като слънчоглед - мести се заедно със слънцето  Grinning.
 А Мъро е трепач, като го видях така се разквичах от умиление и кеф, че котките дойдоха да ме проверяват дали не съм откачила вече Simple Smile.
 Как са болните котета, оздравяват ли?

# 140
Ето и аз да покажа Чарли
Снимките са така,защото съм изрязала сина ми от тях,че него не искам да го качвам в интернет пространството... Peace

А това са котките на майка ми,тя има 4 котки,които си гледа вътре
-това ми е любимеца,има страхотни очи,но хич не обича да го мачкат...
Това беше едно котенце на село,което гледаха на двора,ама го сполетя лоша съдба...
А това е Биби,на която баща ми й казва Биберона,понеже е най-мъничка,няма годинка още

Тов пък е Гоги,той си има и братче,ама негови снимки нямам-еднакви са,само че на този котарак носа му е тъмен,а на другия е беличък

# 141
  • Между гори и планини
Ние тъкмо се прибрахме от разходка и обяд навън.Кети ми вдигна страхотен скандал с мяукане, ходене между краката и търкаляне по земята  Laughing Как може половин ден да не й обърна внимание! Сега се паркира до възлавницата ми и пука от мъркане, че съм се прибрала  Laughing Душичка ми е тя  Heart Eyes

# 142
  • София
Някой има ли спрей за разресване на козина и доволен ли е? На Мишелка много й се сплита козината и е наложително да купим.

За козина не съм, но за момичешка дълга коса - да  Mr. Green. Никаква работа не вършеше, а беше някаква реномирана марка, за която се изръсих доста. Дано със спрея за котки да са се справили по-добре.  Grinning

И да не си помислите, че на снимката Мъро гледа така заради шапката  Mr. Green. Той обожава да спи с шапка, която да му топли студените уши. Щом му се стоплят я маха, но понякога по 2-3 часа си спи с шапка  Grinning. И в случая спеше така:

И така:

Преди да ми хрумне "гениалната" идея да му сложа цвете на "калпака" и да го събудя  hahaha:

Разбира се, не му хареса, че го събудих....  hahaha

Днес и той е като слънчоглед  Mr. Green. Следва слънцето, но задължително ляга така, че главата да е на сянка, а старите кокали да се препичат  Mr. Green.

Sunny_Girl, голямо котешко семейство си имаш  Grinning! А глезанкото Чарли изглежда по-голям от детенцето.  Grinning

Богданка как хубаво е вирнала крачета!

Има ли новини за Съни?

# 143
  • In a surreal moment!
Възниква един проблем....как да взема да оформя мястото пред хладилника в зала за чакане...Писанчо е зависнал и гледам не му е баш удобно...нещо диванчета, мека мебел...ако вземе случайно да изпадне нещо ... Възникава и друга питанка - как е възможно котарак на 6г изведнъж да започне да си гони опашката, да се заиграва като малко коте, да иницира гонки около дивана, чак Маша изпада в потрес - чуди се да му се върже ли на акъла или да заобикаля. За сега май избира второто. Такива ми ти работи в неделя...

# 144
  • София
Възниква един проблем....как да взема да оформя мястото пред хладилника в зала за чакане...Писанчо е зависнал и гледам не му е баш удобно...нещо диванчета, мека мебел...

Ами отговорът е тук и ти вече си го видяла, но се правиш на сляпа. Бързо сковавай по 1 легълце на всеки и ги нареди край хладилника.  Joy Joy Joy

# 145
  • Кюстендил
 Hug
Чак сега успях да се добера до свободно време и да се запиша в темата.

Данък - "Друго си е да спя завит на мама с якето"

ИКСИ, аз пък имам друг проблем Tired Милия ми котан ми спи...в гащите ooooh!

# 146
  • In a surreal moment!
ши му скова аз на него...шут в меката дупарка....

как в гащите ма сестро...това ми плювна портокаля и ми висна чинето

# 147
  • Кюстендил
ши му скова аз на него...шут в меката дупарка....

как в гащите ма сестро...това ми плювна портокаля и ми висна чинето

Ми сестро, как, ей така в шкафа с бельото ми спи...жалко, че не мога да го снимам, бързо се измъква като го размърдам. Понеже шкафа е голям и в задната част бях сложила едно бебешко одеяло, останало от щерката и той се намества там да спи нощем. Махнах одеялото, но той се намести върху бельото и пак го върнах. Трябва да си преместя нещата от там и това да си стане неговото легло, заплюл си го е вече Crossing Arms

# 148
  • In a surreal moment!
Хих...да ме прощаваш , но аз помислих, че по някакъв начин се мушва в панталона или домашното клинче...викам си брях, ква таз страст...или толкоз му е студено , че търси топла точка... Joy

# 149
  • Кюстендил
Хих...да ме прощаваш , но аз помислих, че по някакъв начин се мушва в панталона или домашното клинче...викам си брях, ква таз страст...или толкоз му е студено , че търси топла точка... Joy

Е тя тая точка гореща направо Joy

Общи условия

Активация на акаунт