Любители на котки - тема 47

• 47 088
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Здравейте от Поморие Grinning/ние сме на кратка почивка, че мъжът ми е за съвсем малко при нас този път/. Вчера преди да тръгнем минахме цялото фемили да си видим момчето и той като се размърка, размяука и загали- много му беше хубаво Heart Eyes. Вече го захранват със спринцовка и язвището/защото то половината е като обелено/ на езичето му започва да поотминава и лекарят вече каза че има надежда да си се излекува и живот и здраве вторник да си го приберем. Изобщо борец е той, дано така да продължава. Утре ще се чуем да ми кажат как е. Дано новините да са още по- добри.
Много ви благодаря за съпричастието и подкрепата! Много се бях притеснила...

# 151
Ето и моя закъснял данък Grinning
къде се наместил да спи маймуняка Laughing

# 152
  • София
има надежда да си се излекува и живот и здраве вторник да си го приберем. Изобщо борец е той, дано така да продължава. Утре ще се чуем да ми кажат как е. Дано новините да са още по- добри.

Стискаме палци, бързо да се възстановява  Hug newsm10  love001

Ето снимки от прясно къпани момичета  hahaha
        newsm19

# 153
  • Варна
Катюша, днес точно си мислех за вас, че отдавна не си писала и се попритесних. Радвам се, че новините са добри, браво на смелото момче Heart Eyes
Много сладки са ви писетата на всички, Кетишона пак не е снимана скоро, ще гледам да поправя пропуска Hug

# 154
Здравейте! Незная дали ни помните с Дебелия Лу, че от доста време не съм писала, но ви чета.
Имам един въпрос - някой ползвал ли е витамини за козина? Можете ли да ми кажете марка и дали има ефект?

А ето го Лу, да си го припомните или да се запознаете  Wink

# 155
  • София
Как да не го помним Дебелия Лу!  Heart Eyes

Миналата година и аз реших да им купя витамини за козина. Тогава някой беше похвалил ето тези. Въпреки, че от фирмата ни убеждаваха да вземем други, купихме препоръчаните и то цяла опаковка. Така си седят. Не искат да ги ядат, а трябва да се дават по 3 пъти на ден. Другите, които ги предлагаха се даваха по 1 път на ден, но никога не съм знаела как се казват.

# 156
С малко закъснение честит рожден ден на Мишелин newsm59  bigdance2Катюша чакаме утре да пишеш дали са ви изписали.Хубава седмица.

# 157
  • Варна
Петнил и Кетя не ги хареса, тя общо взето не харесва никакви витамини, малцови хапки и други подобни.

# 158
Имахме вкъщи витамини, Ричко ги ядеше с удоволствие. Но той яде с удоволствие всичко, което може да се сложи в устата и става за ядене. Обаче не помня въобще какви бяха витамините.

# 159
Привет на всички!
Нямаше ме цели 2 седмици, ама и вие много сте напреднали!
Върнахме се снощи и засега не мога да се отчета с нови снимки. За сметка на това се отчитам с ново коте! Докато ни нямаше, оставих майка ми да гледа котаците, а тя вместо да им прави компания съвестно, си взела коте, тип улична превъзходна, отпред блока Mr. Green. Много е мило, малко хилавичко, ама бързо ще се "поправи"! Тия дни ще го снимам.
За поредна година домъкнахме от Австрия пълен багажник Уискас и Гурме - около 60 бр-консерви! Чак се притесних да не ни проверят сърбите на границата! Mr. Green Цената на Гурменцето за 400 гр.беше точно 0,59 цента! Уискасът беше малко по-евтин - хванахме промоция. Та така - работят си ни тука като последните балами! #Cussing out

# 160
  • Варна
Ужас, какви са тези цени в БГ Shocked

# 161
  • Между гори и планини
Здравейте и хубава нова седмица!
Вярно, храната за котки тук е доста скъпа. Чудех се дали да взема за Кети консерва "Гурме" и се отказах. Тя е толкова капризна, че и това ако не яде - язък за парите  Crossing Arms
Сега като говорите за витамини, до нас в едно магазинче продават суха храна на " Роял Канин" за хубава козина, против топки козина в стомаха и за капризни и чуствителни котки. Незнам колко е чуствителна Кети, но яде само от последната. Не се реших да взема от другите видове, за да не ги раздавам пак на майка ми.
Купих й една пръчица с перца на края и Кетуша полудя да я гони, подскача, кълбета, рокади... голям кеф  Laughing

# 162
След обед сме на реимунизации, стискайте ни палци и лапи, то не че е страшно, ама нали сме бъзливи, има да го преживяваме като сърдечна операция ooooh! И на всичкото отгоре купихме и нов диван, преди още да са се освестили момчетата напълно от появата на зай, и сега са в пълен потрес, хола зает от странни и миришещи на чуждо предмети..ММ само ходи и с тих нежен тон им  се извинява и им обяснява, че все още ги обичаме Crazy

Дебелия Лу е разкошен!

kotkovo  да е жива и здрава майка ти и честито й котенце Grinning

На Съни бързо възстановяване!

# 163
Лу е прелестен!

А за Съни голяма прегръдка, още мъничко и си е вкъщи  Hug   

# 164
благодаря за мненията. Сега се сещам, че кучката ни като роди и беше станала като манекен на Освиенцим ми препоръчаха Петнил. Изпи 2 опаковки и имаше голям ефект. А за Лу ще мина през борсата да видя и те какво ще ми предложат. Ако се обадя на вета сигурно пак ще ми препоръча Петнил... Или да му взема на Роял храна за хубава козина  newsm78 . Въпреки, че той похапва главно консерви...

Общи условия

Активация на акаунт