Любители на котки - тема 47

• 47 092
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Ау, че хубави котета сте показали Hug!

Ние утре си вземаме бандита. Днес се чухме с лекаря, вече си хапва сам и даже играе Heart Eyes. Сега остава да си го угоим като си го вземем, че доста е изпосталял Grinning. Много съм щастлива, че се пребори момченцето Hug!

# 166
  • София
Ето ни и нас в новата тема! Hug
 Тя се изнизала половината докато се включим Wink

Ето Пуханка и до нея - малкото Пухче: две снимки за сравнение
Първата:

И втората - заедно с Принцеската и порасналото Пухче:

"Зима е!" - помисли си Принцеската и залегна плътно до парното,..Wink

Роко я последва, но за него остана бебешкото легло Wink

"Време е за обяд!"

Малко пояснение за тази червена купа за вода: всъщност тя е .. огромна! За куче Wink Но майка ми забеляза, че всички котки пият с удоволствие от по-дълбоки съдове и купихме тази купа от борсата  Wink Поемането на течности е важно  Peace

Катюша, браво на Сънчо!  Hug

Прегръщам всички пухчовци в темата!  Hug Hug

По-късно ще се върна да изчета пропуснатите страници Blush

# 167
  • София
У дома е малко хладничко, та съм облякла една дебела вълнена риза на моя мъж, с цип е. Познайте Харо къде е. Под ризата Simple Smile И не мърда при никакви обстоятелства.
Само от време на време се размърдва. Даже не се притеснява ако го разхождам наляво-надясно.

# 168
  • Варна
У дома е малко хладничко, та съм облякла една дебела вълнена риза на моя мъж, с цип е. Познайте Харо къде е. Под ризата Simple Smile И не мърда при никакви обстоятелства.
Само от време на време се размърдва. Даже не се притеснява ако го разхождам наляво-надясно.
Joy Joy Joy
Една от малкото снимки,на която Грей не спи. Simple Smile

# 169
  • тъгата в мен
Димитраки се опъва зад камината и има примък-отмък..
Едно кадро на Майсторът и калфата.

# 170
Здравейте и от мен.
Свраче, това мънинкото направо си плаче да го гушкаш, гушкаш и то да ти мърка мърка...Оф размечтах се.
Моята убавица скоро не ме е удостоявала с мъркането си. Даже напоследък избягва да спи при мен.
Това е от тази сутрин. Полегнала върху завивките. И възмутена, че и нарушавам спокойствието.

# 171
Aз давам витаминчета Kitty's на Beaphar. Има ефект, но аз съвсееем не спазвам дозировката Simple Smile Препоръчват се от 3 до 6 дневно, но аз реших да давам само по едничко, тъй като тя принципно си хапва доста хубава храна и не искам да й докарам излишък на витамини в организма  Laughing Laughing Laughing

И все пак ги обожава! С пълна купичка гранулки винаги първо се нахвърля на витаминчето. Нейните са във формата на сърчица и съдържат таурин и биотин.

# 172
Eто и от мен няколко снимки на спящи персийски муцуни:
Това е с другото коте, което почина.

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 21:51 от Алекс1

# 173
Катюша, прекрасна новина, много се радвам  Hug

# 174
  • Варна
Катюша, браво на момчето Hug

# 175
Катюша ще си имаш радост днес.

# 176
Привет, банда!
Дебеля Лу  Hug  Разкошен е и го помня  Grinning Петнила са си много добри витамини, може да ги комбинираш и с храна за козина на РК.
За съжаление останалите пухчовци не ги виждам, но ще имам матриал за довечера  Mr. Green
Ние бяхме за 2 дни на Добрич. По- късно ще се отчета със снимки, че снощи нямах сили да източа картата.
Внука на баба Мима - с ново бойно име - Драко Малфой, е голяма  драка! Непрекъснато тероризира майка си, хапе я по краката, бие я (опитва се де, щото е миникотарак, а майка му е станала голяма дебела котка)
Из двора се подвизава и едно малко сиво котенце, което пък досажда на  Драко, ходи след него непрекъснато и се опитва се се гушне. Много е сладко, но е дивичко, и не дава да го хвана.
Иначе цялото котешко семейство- баба Мима, мама  Мима и Драко си спят в банята, печка им е включена непрекъснато, и излизат навън само за разходка и да пишкат или акат.
Купих им голям пакет гранули. Сипах им огромно количество и те взеха, че всичко изплюскаха, после бяха изповръщали банята  ooooh!

# 177
  • Между гори и планини
Здравейте на всички  Grinning
Много се радвам, че Съни се е преборил с болестта. Във ветеринарният кабинет четох за нея и гледах снимки, беше ужасно тъжно.
Моят мъж казва, че Кети е готова за цирка. От вчера я "обучавам" с пръчицата с перца която й купих. Сякаш е омагьосана от нея - скача по команда, гони я - голямо шоу у дома. Накрая се уморява и заспива. Като се събуди гледа към шкафа където съм вдигнала пръчицата и пак иска да играе.
Преди малко заведох майка ми в Ултравет - ще кастрираме нейната котка в събота. Стискайте по едно палче за Сали.

Ето и нейна снимка от лятото когато майка ми я осинови

# 178
  • Варна
Стискаме палци Hug

# 179
Здравейте момичета Hug,
не знам от къде да започна, но първо да се представим -аз съм djily, а котарачо, с който ще се гушкаме поне за година, е Веско. Писала съм тук и съм искала съвети от вас може би преди година-две. Котаракът е на дъщеря ми, от време на време, когато и се наложеше да отсъства, го даваше да го гледаме ние. Сега по необходимост ще е доста време при нас и щем -нещем, трябва да свикваме един с друг.
Не ме упреквайте, моля ви, и аз и мъжът ми никога не сме обичали котки. Десет години отглеждахме куче-коли ( Джили!), обожавахме го, обичахме го колкото и да е парадоксално, като собствено дете, но някак не можем да заобичаме по същия начин Веско. Дано сега, когато е за дълго с нас това се промени- миличък е, гальовен е, но си е котка.
Почти нищо не знам за котките, ще се наложи да попрочета  разни работи, но на първо време ще ви моля за съвети.
Скоро ще трябва да му давам хапчета за глисти , та първите ми въпроси ще са за това. Дъщеря ми е давала  cestal   , но тези хапчета са за 4 кг, а Веско е 6. Тя ни обясни, че даването на хапче  било като при кучето-отваряш устата, пускаш хапчето ,стискаш да преглътне, а след това изчакваш да се успокои и даваш още една половинка. Не знам как ще стане това, вижда ми се мисия -невъзможна. Вие как давате хапчета и какви, има ли еднократни дозировки за различни килограми? Трябва ли да е на празен стомах, като при кучетата ( поне на нас така бяха обяснили и така правехме) или може и да не се изчаква да има определен интервал след последното хранене?
Най-,,болният ''ни въпрос е,  как се преборвате с падащите косми-имаме разни четки, не го пускаме ( засега! Simple Smile) да ходи из всички стаи, но за седмица време вече си личи, че в къщи живее котка. За сега успяваме да си ,,спасим'' дрехите, с които излизаме навън, но не се знае докога. Имаме от тези лепещите четки за косми, непрекъснато чистя , но космите са факт.
И за последно, радвам ви се на всеотдайната обич, може би и аз ще се преборя с негативизма си и ще се заобичаме, но до тогава ще имам нужда от съветите и подкрепата ви.
Благодаря, че ме изчетохте.

Общи условия

Активация на акаунт