Любители на котки - тема 47

• 48 206
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
Чарли е изключително красив, като мадама! Такъв миловиден поглед има.

# 526
  • София
Честито на всички влюбени от Каси и Шели.
Heart

# 527
Момичета ,момчета и пухчовци честит св. Трифон зарезан и св. Валентин. Според мен тези два празника се допълват взаимно, затова не ги разделям.

Знам, че не му е тук мястото, защото темата е за котета, нито времето но днес кокошинката ми (папагалчето) Кики е починало.  Cry
Рижко цял ден е седял до клетката милия. Не знам защо така е станало. Беше жизнен и весел последните два дни и пееше необичайно много.

п.п.
Ако някой от вас има малка птичка, която яде просо мога да дам цял пакет, запечатан - 1 кг.

# 528
О,много съжалявам за кокошинката Кики! smile3518.Прегръщам те силно! Hug

# 529
  • София
Кокошинка, съжалявам за Кики Flowers Rose

# 530
 Hug Благодаря ви момичета. Сега ходих да му правя импровизирано гробче. Толкова мъничък...  Cry

# 531
Имаш и моите съболезнования.  Hug

# 532
  • София
Много съжалявам за папагалчето , kokoshinkata  Cry
И аз много обичам вълнисти папагалчета, имала съм и когато починаха преди години ми беше много тежко.
 Flowers Rose за Кики.

# 533
  • София
Кара, Далида и Марта Ви честитят празника Трифон Зарезан  cheers и този, който вече целият свят празнува - Свети Валентин  Two Hearts! Да сме живи и здрави и нека винаги да се чувстваме влюбени, да обичаме и да бъдем обичани! Нека обичаните от нас "деца" винаги да са край нас! /и ние край тях, нали са богове и богини

newsm19

# 534
  • България
Това е изпънатата лапичка на Макс.  Simple Smile

точно така Hugвсе едно казва-СТОП на апарата :35:serena70 Hugпоздрави на адаша..

# 535
ooooh!
Тъкмо се засилих да коментирам интелектуалното ниво на хамериканците и видях, че са грузинците.
 newsm78
Ако е Чернобил, значи е страшно.
Те и американците в щата Джорджия не са особено на "ти" с науката, споко  Wink Това според мен си е чиста пързалка. Само защото някаква грузинска лелка твърди че котката й родила куче, не го прави истина, даже не виждам как могат да й се доверяват само на едната честна дума. Който иска да го покажат по ТВ може да си измисли какво ли не оправдание. Да не говорим че бебе куче на такава възраст с такъв размер, няма как да е излязло от котка и тя да може да си стои на краката след това  hahaha

Това е изпънатата лапичка на Макс.  Simple Smile

точно така Hugвсе едно казва-СТОП на апарата :35:serena70 Hugпоздрави на адаша..
Ооо... И аз се дзверих доста време, но докато Емел не предложи лапичката, не можах да се сетя какво е. Все ми се виждаше глава със сплъстена козина и извадено око  Shocked  Embarassed  (мале какво черно подсъзнание имам, ужас).

# 536
  • София
Все ми се виждаше глава със сплъстена козина и извадено око  Shocked  Embarassed  (мале какво черно подсъзнание имам, ужас).

hahaha  И на мен ми се привиждаха извадени очи  hahaha. И ако снимката беше на страницата на Animal Help Varna или Заедно срещу насилието над животните, щях и да повярвам.  Mr. Green 

Кокошинке, съжалявам за папагалчето!  Cry

# 537
Кокошинка,   съжалявам за папъгалчето. Вероятно и на Рижко му е много тъжно да остане сам. Sad

# 538
  • София и Морето от време на време
Кокошинка, съжалявам за Кики. Тежко е да загубиш любимец.

На патерица - Честит празник на всички.
И за разведряване - снимка от вчера: Мърчо спи

# 539
Много е сладък Мърчо!

Общи условия

Активация на акаунт