90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №124

• 26 867
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Резултатът от прелистването на книгата беше, че запретнах ръкави и току що сготвих супата от карфиол, която се пада по книгата за 10-и ден, а на нас с мъжа ни утре ни е точно 10-ия. Естествено сложих и 3 гъби  Laughing Направих я обаче малко по-гъста и смятам да я пасирам на крем супа, а филията хляб да направя на крутони  Mr. Green Ако е вкусна утре ще пусна рецептата  Hug

Аз след раждането заформих страховит целулит  #Crazy Преди нямах никакъв. Започнала съм масирана атака от 3 седмици насам и определено има видим ефект. Знам, че на целулита се отразява много добре пиенето на огромни количества вода и спорта. Затова и се научих да пия вода една седмица преди да започна диетата (и преди съм споменавала, че водата ми беше гадна на вкус до скоро и пиех само Кока кола  #Crazy ). Правя кардио упражнения на степера по 30-40 минути през ден. Освен това през 2-3 дни си правя маска с кафе и мед, увивам се с фолио и си се разхождам така 1-2 часа. В един от дните когато не правя маска просто обтривам кожата с кафе и я ексфолирам. После взимам душ за да сваля маската и правя обливания на целулита с топла и студена вода (контрастни душове), след това мажа антицелулитен крем на Виши и се мачкам с един масажор. Доста ожесточено се масажирам и имам бая синки по краката  Blush Факт е обаче, че за 3 седмици с тези неща целулитът е видимо намалял и съм убедена, че до края на диетата ако продължавам в същия дух няма да има и помен от него   Party

# 181
Здравейте момичета! Отдавна не съм писала, но си карам режимно. Имах отвратителна седмица. В неделя вечерта ми дойде МЦ с невероятни болки които продължиха до вчера и от които в понеделник преди обяд се скъсах да повръщам в комбинация с разстройство. Въпреки всичко успях да сам почти 100% режимна (с малко изключение). Вчера ми беше 5 плодов ден който изкарах на фрешове и днес кантара ме зарадва с минус. До тук мога да отчета вече 7 свалени килограма.
Иначе днес съм си напълно режимна.
З - едно киви
О - пилешка яхния
В - 1/2 на обяда
Течностите ми до тук са 2 литра но има още време до лягане.
 4ери възхищавам ти се за упоритостта. Заслужила си си наградата от - 15 килограма. Сигурна съм, че ще успееш да ги запазиш.
На взелите изпитите браво - хем на диета хем умни Simple Smile
На болните бързо оздравяване. А на всички останали успех във свалянето.

# 182
  • York
Аз мисля след приключване на диетата да се подложа на един курс антицелулитни масажи. От сега си скатавам по някой лев, за да мога да си платя поне 10 посещения  Peace

Да се похваля с поредния режимен ден без прегрешения newsm44 Резултата до момента (25-ти ден) е - 8 кг  Peace

Утре съм на боппппп  Laughing

# 183
И аз съм режимна днес Simple Smile Утре ми е въглехидратеннн  Whistling

# 184
Клише благодаря че сподели за меда и кафето, ще го пробвам.
В понеделник ми предстои първи воден ден, само като си помисля и ми става зле, но ще издържа. Simple Smile

# 185
Karamelka. denichka  love001
И аз днес да кажа какво хапнах:
з- портокал
о-месце печено със лук на фурна
в-пак месце печено със лук, само че свинско и пак с лук но на тиган
водичка около 1.5 литра

Утре ще бъда на печени картофки на фурна

# 186
  • York
В понеделник ми предстои първи воден ден, само като си помисля и ми става зле, но ще издържа. Simple Smile
И при мен е воден, но аз няма да го правя, защото още съм кърмачка. Аз се ужасявам от идеята за два плодови един след друг, незнам как щях да се чувствам ако ми предстои воден  Crazy

# 187
Бобилина на мен ми е първи плодов....ще се радвам да имам дружка, а и да си правя сверка. Виждам че килограмите и целите  ни са близки.
Аз днес преегреших преди малко с един морков. Трябва някакси да се отуча да вкусвам всичко което готвя.  Rolling Eyes

# 188
  • София
Здравейте фиданки Hug
Днешния въглехидратен мина добре,с малки прегрешения.Правих си пълнозърнести спагети със зеленчуци- по китайски.Ама ,много гадни тия пълнозърнестите  Sick  Остатъка замина в кофата.
Утре плодов....ще се видя  Laughing

4eri. Браво миличка Hug
mar4elka Добре дошла  bouquetНай-трудно е първите няколко дни PeaceПосле се примиряваш,че няма храна Laughing
decuto Браво!!! Чудесен резултат! Струвало си е да не припаднеш  Laughing
ponqkoga ,Супер резултат,искам и аз....
Карамелка- ти на финала ще ни отнесеш главите Laughing Само така момиче!

Клише,може ли да споделиш количествата на кафето и меда в маската  bouquet

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 23:48 от nanu4e

# 189
Първия ми плодов ден мина Simple Smile
Ето какво ядох:
З. фреш от портокал + кафе
О. 1 банан (като бебо ми помогна да го изядем )
В. Салата Айсберг
Само не знам дали беше редно, но си хапнах малко семки след вечеря  Embarassed
Какви ядки са позволени? И по колко?

# 190
happymami и не умря ли от глад??? Трябва да ядеш поне 3 повече плодове, какво е това един фреш и половин банан за цял ден.....
Мисля, че всички ядки са позволени само трябва да са сурови. Най-много 100 гр за целия ден, разделени на няколко приема...

# 191
Бихте ли споделили подробности за тази кафяно-медова антицелулитна маска, че се заинтригувах и аз  Crazy Иначе аз ползвам антицелулитен гел с вградена четка + антицелулитен крем на  Balea. Това е продукт на немската дрогерийна верига DM. Не е скъп, но сякаш забелязвам известно подобрение.
Днес - протеинов - съм на мини кюфтенца и телешки мини кебапчета + салата. Да ви се оплача - вчера на плодовия цял ден умрях от глад. И така ми се виеше свят и ми беше супер отнесено, дори нощес не можах да спя спокойно, а постоянно се будех ooooh!. Кръвното ми беше нормално, плодове също доста хапнах (повече от досега на плодов), и вода пих...що така се получи незнам, но е факт, че това ми беше най-трудния ден от началото досега  Rolling Eyes За капак на всичко съм свалила само 500 гр тая 4-ка Crossing Arms

# 192
nanu4e, както се вижда от линийката ми имам много за сваляне мила затова засега така падат, но искрено се надявам тенденцията да се запази. Само дето засега съм несериозна и още не съм включила спорта.

# 193
  • София
Бихте ли споделили подробности за тази кафяно-медова антицелулитна маска, че се заинтригувах и аз  Crazy Иначе аз ползвам антицелулитен гел с вградена четка + антицелулитен крем на  Balea. Това е продукт на немската дрогерийна верига DM. Не е скъп, но сякаш забелязвам известно подобрение.
Днес - протеинов - съм на мини кюфтенца и телешки мини кебапчета + салата. Да ви се оплача - вчера на плодовия цял ден умрях от глад. И така ми се виеше свят и ми беше супер отнесено, дори нощес не можах да спя спокойно, а постоянно се будех ooooh!. Кръвното ми беше нормално, плодове също доста хапнах (повече от досега на плодов), и вода пих...що така се получи незнам, но е факт, че това ми беше най-трудния ден от началото досега  Rolling Eyes За капак на всичко съм свалила само 500 гр тая 4-ка Crossing Arms
А,студено не ти ли беше Laughing Аз умирам от студ! 500гр не са лош резултат Peace

# 194
  • София
nanu4e, както се вижда от линийката ми имам много за сваляне мила затова засега така падат, но искрено се надявам тенденцията да се запази. Само дето засега съм несериозна и още не съм включила спорта.
Да,така е Peace Но,пак си е стимулиращо  smile3521
И на мен ми се върти нещо нечувано в главата......да се захвана със спорт Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт