Новите ни козметични похождения 14

• 53 864
  • 705
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Благодаря за мненията, момичета Heart Eyes

# 557
  • София

снимала съм как седят на ръката (червилото,гланца и молива)
http://i253.photobucket.com/albums/hh60/lepidopteria/a.jpg

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 20:32 от lepidopteria

# 558
  • USA, Steak State
Това лакче

Кашмир, честито ти ароматче, доста го искаше. Simple Smile И благодаря за 2бр от него и лосионче

Хах, толкова го исках този парфюм и сега имам 2 благодарение на гореспоменатата  мила съфорумка и много близка моя приятелка.  Mr. Green

# 559
  • София
 Hug Аз много се зарибих с този магазин. Тази миризма е разкош и много се чудих дали да не си взема един лосион за тяло, ама съп се позатрупала добре.  Laughing

П.П. snegi43, би ли споделила за продуктите на SVR. Не съм запозната с нищо на марката.  Flutter

# 560
Kashmir, това е медицинска козметика,която ме впечатли много...Първото нещо е нещо средно между пилинг и серум за мазна кожа,махащо белези.Използвам го от 3-4 дни и кожата ми е нова направо.Другият продукт е душ-гел за много суха кожа.За първи път душ-гел ми овлажява кожата наистина.Ще купя и останалите продукти от двете серии със сигурност.Като цени също са много приемливи.... Peace

# 561
  • София
 Hug Мерси! А това първото идеят му е да се ползва като крем или е за временно ползване ( примерно 1-2 седмици)?  newsm78

# 562
А флуида за стягане на пори дали е добър? Купих го за майка ми Simple Smile
Иначе са съм хвърлила око на синия, skin repair-a, той добър ли е? Simple Smile

Флуида е добър,аз съм доволна и съм изхабила вече няколко.Нареждам го наред със подобните на Клиник и ЕЛ,но не заменям този заради цената му в сравнение с останалите Peace
skin repair-a  е добър за навсякъде,аз го ползвам за сухи участъци,ранички,изпръхнали устни,зачервена раздразнена кожа....и т.н.

# 563
Аз пак да си попитам за лосиона за тяло - търся такъв, който да има пилинг ефект, да изглажда и ексфолиира, за да намалява врастването на косми и загрубяването.

Много малко има такива...единствения който аз познавам е от серията Тотъл Търнараунд на Клиник.
А не си ли се замисляла за скраб за тяло...мога да ти препоръчам Таласо-скраб на Колистар,по добър не съм имала до сега Peace

# 564
  • Torino,IT
Ок, разбрах за какво се ползват продуктите на express solution, само blemish eraser не ми е ясен още, за какво се ползва той?

И от мен един глас за таласо скраба на Колистар Peace

# 565
Ок, разбрах за какво се ползват продуктите на express solution, само blemish eraser не ми е ясен още, за какво се ползва той?

И от мен един глас за таласо скраба на Колистар Peace

Розовото blemish eraser е ролонче с течност за пъпчици-предотвратява появяването,засъхва появилите си и ги елеминира бързо и без да остават петънца. Имам го,ползвам го ако има някоя пъпчонка,не е лошо Peace

# 566
# 567
Blemish eraser и Skin repair има ли ги в Сефора, защото последния път като ходих не ги видях, но меже и да съм ги подминала, и, ако ги има, каква цена са горе-долу.  Simple Smile

Има ги, аз вчера бях там и купих флуида за свиване на порите - всичко си е там - 10 лв . Simple Smile
Тази продукти във Варна, къде мога да ги намеря

# 568
  • София/Бургас
Продуктите на Express Solitions на Сефора ги има само в София в магазина на Сефора в The Mall.

# 569
TheBlackWidow ,моля сподели откъде се сдоби с продукти на  Yves Rocher .Помня ,че преди имаше такива магазини,даже и в Пловдив,а сега според сайта им няма ,за разлика от Казакстан например  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт