Новите ни козметични похождения 14

• 53 884
  • 705
  •   1
Отговори
# 540
Blemish eraser и Skin repair има ли ги в Сефора, защото последния път като ходих не ги видях, но меже и да съм ги подминала, и, ако ги има, каква цена са горе-долу.  Simple Smile

# 541
  newsm47
Много съм доволна от клещите  Joy
Страхотни са!
Много по-безопасни са от другото нещо, което използвах за премахване на досадните кожички.
Благодаря на дамата, която се намеси и ми ги показа!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 542
  • при моите деца .....
Аз вчера си купих дневен и околоочен крем

# 543
Blemish eraser и Skin repair има ли ги в Сефора, защото последния път като ходих не ги видях, но меже и да съм ги подминала, и, ако ги има, каква цена са горе-долу.  Simple Smile

Има ги, аз вчера бях там и купих флуида за свиване на порите - всичко си е там - 10 лв . Simple Smile

# 544
Момичета, прощавайте за тъпия въпрос, но стика за уморени очи действа ли? Rolling Eyes

# 545
Момичета, прощавайте за тъпия въпрос, но стика за уморени очи действа ли? Rolling Eyes

Да,именно Peace

# 546
А флуида за стягане на пори дали е добър? Купих го за майка ми Simple Smile
Иначе са съм хвърлила око на синия, skin repair-a, той добър ли е? Simple Smile

# 547
  • Belgium
Смартичка, индивидуално е  Laughing

При мен действа бих казала на средно ниво - не е такова чудо, както го хвалят в темата, но пък има известен ефект.

По-добре го пробвай, за 10 лева няма ти е нещо излишно.

# 548
  • София
Аз пак да си попитам за лосиона за тяло - търся такъв, който да има пилинг ефект, да изглажда и ексфолиира, за да намалява врастването на косми и загрубяването.

# 549
# 550

А в Бургас къде мога да ги намеря тази? И кои сте ползвали и доволни ли сте?

# 551
и от днес..

# 552
  • Torino,IT

А в Бургас къде мога да ги намеря тази? И кои сте ползвали и доволни ли сте?

И аз моля за по подробно обяснение за тези продукти, от показаните разпознавам само стика за очи за премахване на умора.

# 553
# 554
  • София
 newsm44

П.П. TheBlackWidow, честита ти Самсара! С кеф да си я ползваш!  Hug

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 18:59 от kashmir

Общи условия

Активация на акаунт