Новите ни козметични похождения 14

• 53 795
  • 705
  •   1
Отговори
# 660
Добре де, какво толкова фатално, ако има СЛЕС. Изобщо, това вманиачаване по биопродукти ми се струва малко крайно. На някои хора тъкмо такива продукти действат алергенно. Взех си преди време няколко крема, които са с по-естествен състав - доволна съм, не ми предизвикват алергии, но като апликация, мирис, а и изглеждащо действие онези с "химията" ми се струват по-прилягащи за моята кожа.

Няма нищо фатално ако съдържа Слес за хора,които не им влияе,а на мен не ми се отразява добре(изсушава,дразни...),защото съм с проблемна кожа склонна към пъпчици и затова го избягвам.
Просто попитах за да знам ако се реша да купя даденият измивен гел на СебаМед дали съдържа тази съставка или не.
Не ползвам био продукти,а не съм го и  отбелязала някъде за да претендирам за нещо.Това,че не съдържа Слес даден продукт не значи ,че е Био.
Prolet,е дала точна информация и няма нужда аз да пояснявам нещо за действието на тази съставка. Peace
В момента използвам измивният гел на Авен Клеананс,който няма Слес и съм много доволна.
Както и за тялото открих един душ гел без Слес и то само за 4 евро(CI го оцени като много добър),а за 4 евро няма как да купиш нещо с етикет Био. Mr. Green

# 661
с това съм от вчера Flutter

# 662
# 663
# 664
# 665
  • София
Илиана, бързо да споделяш мнение за еликсира, че и аз съм му хвърлила око!  Hug

# 666
Илиана, бързо да споделяш мнение за еликсира, че и аз съм му хвърлила око!  Hug
Харесва ми много.
В момента може да го вземеш като подарък от английския им сайт.

# 667
  • София
  Hug А омазнява ли много? Ако може и отзиви за кремчето, че съм се запалила по тази козметика.  Praynig

# 668
  Hug А омазнява ли много? Ако може и отзиви за кремчето, че съм се запалила по тази козметика.  Praynig
Не въобще не омазнява , за разлика от крема.

# 669
  • София
Супер мерси!   bouquet

# 670
Имам спомени, че в тази тема някой беше похвалил един от геловете за измиване на лице на Гарниер, но така и не си спомням точно кой  Thinking  Ако някой се сеща за нещо по въпроса ще съм много благодарна да сподели.  Peace

# 671
  • София
Eто и от мен

# 672
# 673
minana,като се боядисаш моля те сподели резултата. Аз обожавам тази боя,и всичките и кафеви цветове ми харесват...не мога да избера чак,затова искам да знам Peace

# 674

Общи условия

Активация на акаунт