Стара Загора 70 - Ла донна е мобиле с... Кисело зеле...

• 45 941
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Simple Smile)) Здравейте, момичета! Само ако знаете колко ви търсих...
На 34 години съм, отскоро се омъжих в Стара Загора, регистрирах се тук и ... мина време, докато попадна на тази тема:)) Надявам се да срещна много нови прелестни познати, каквито са огромната част от мамите в целия сайт.
Още нямаме дете, оженихме се на 14 февруари:)) Работим по въпроса!!!:))))

Така, че едно голямо ЗДРАВЕЙТЕ    bouquet и от мен!:))
Силвия

# 721
Бързо се поправи че ей сега ще дойде петела и ще те клъвне  Naughty  Mr. Green
Здравей и добре дошла в Зарата   bouquet

# 722
  • Стара Загора
На 34 години съм, отскоро се омъжих в Стара Загора, регистрирах се тук и ... мина време, докато попадна на тази тема:)) Надявам се да срещна много нови прелестни познати, каквито са огромната част от мамите в целия сайт.
Още нямаме дете, оженихме се на 14 февруари:)) Работим по въпроса!!!:))))

Така, че едно голямо ЗДРАВЕЙТЕ    bouquet и от мен!:))
Силвия
wavey добре дошла и от мен.
На обед сме на Бирхалето...това е стария театър или в единия край на градската градина. Ако искаш заповядай.

# 723
Силвия, добре дошла при нас  Hug

# 724
  • Стара Загора
Уффф, зема си направя набързо четвъртото отрок и да режа пишката, че то се не издържа вече... Cry Tired

Августин, на 328 метра от вас съм по права линия, ама не мога да доплувам... Не се спря, начи... Mr. Green

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 20:44 от Ekcnpec

# 725
Здравейте, благодарности за страхотното посрещане!:)))

Бирхалето ми е на 3 крачки, много ме е яд, че не съм видяла постингите навреме! Ама така става - очарователен град, и Силвия като обу бързоходните обувки и каза "хайде сега да видим колко дълго мога да не се прибера...." и ...ето - чак сега виждам.

Нали поканата е валидна? Ще се присъединя с радост на следваща бира!:)

Да ви върви по вода и на здраве на всички семейства и усмихната вечер от мен:))))  Wink

# 726
  • Стара Загора
Всеки ден съм там...дет се вика...преместих офиса си там докато съм в майчинство

# 727
Уффф, зема си направя набързо четвъртото отрок и да режа пишката, че то се не издържа вече... Cry Tired

Августин, на 328 метра от вас съм по права линия, ама не мога да доплувам... Не се спря, начи... Mr. Green
Нищо не разбрах  newsm78 Какво общо има твоята пишка и рязането с четвъртото с идването ти до нас...а, и 328 меетрааааа  Shocked  Mr. Green

# 728
Хахаха! Петелът се вкисна! Отиде ми френската рецепта - вместо коковен, ще требе да го мариноваме за мезе  Joy
Аз вече съм обратно в цивилизацията - много ми беше гот из Родопите, направо не ми се връщаше.
Справка албумите във ФБ - 1, 2

# 729
Здравейте, благодарности за страхотното посрещане!:)))

Бирхалето ми е на 3 крачки, много ме е яд, че не съм видяла постингите навреме! Ама така става - очарователен град, и Силвия като обу бързоходните обувки и каза "хайде сега да видим колко дълго мога да не се прибера...." и ...ето - чак сега виждам.

Нали поканата е валидна? Ще се присъединя с радост на следваща бира!:)

Да ви върви по вода и на здраве на всички семейства и усмихната вечер от мен:))))  Wink

Добре дошла и от мен Hug

Явно ще да сме комшийки, щом Бирхала ти е на 3 крачки Thinking

# 730
Simple Smile Добро утро и свеж ден, в радиус май повечето сме си комшии - аз съм зад Съда и малко нагоре:)) В събота или неделя планирате ли офис-мероприятие, ако не вали?
Там съм  Party ... Днес се налага да пътувам, а в петък имаме гости,  така ми се искаше да се запозная с вас...

# 731
  • Стара Загора
В събота ще събирам багаж аз, че неделя отлитам на морето...ама не ми пречи да прибягам Mr. Green
Днес може би пак ще ида...поне за едно кафе...ако не вали много де Crazy

# 732
Имам нужда от помощ и съвет.
На Диди й се поду венеца на единия кътник, отидохме на зъболекари и се оказа гангрена на венеца, над млечен зъб. До колкото можа, зъболекарката отвори зъба, но според нея зъбът трябва да остане отворен докато се смени. Детето се уплаши, отива с голям страх. Днес даже й блъсна ръката, за малко да стане по-голяма беля.
Ако може някой изпатил, да даде номер на зъболекар за деца, ако въобще има такъв или поне да ми дадете съвет къде да отидем.

# 733
  • Стара Загора
Зъболекарката на Джейд.
Дано се оправите.

# 734
  • Стара Загора
Аз от д-р Женя Савова съм много доволна. Дъщеря ми ходи с кеф. В кооперацията н а Левски с Руски.

Общи условия

Активация на акаунт