АСЕНОВГРАДски мами

• 17 372
  • 122
  •   1
Отговори
# 105
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Аз май ви имам всички във фейса, ама иначе не ви познавам. Не съм ви и срещала по улиците иначе ще се обадя че съм аз. Wink
Жегата е голяма наистина.А на мен и с бебка не ни се полага моренце тая година, че сме малки още.
Сега август месец ще си направим една разходка из БГ, да се разнообразим и ние малко, а с морето ще наваксваме догодина.

# 106
Здравейте, АСЕНОВГРАДски мами.От много време никой не се е разписал.Иска ми се да подновим темичката.

# 107
  • Асеновград
vivianka, честито бебче, аз сега влизам и виждам новината от кога е !!! Много здравичка  и спокойна да бъде  Grinning
Сладката Мими, честито и на теб, като гледам датата скоро си родила!!! Много нови бебенца, браво!  Flutter Скоро и още едно попълнение се очаква  Laughing

# 108
ЗДРАСТИ И ОТ МЕН
БИХ ИСКАЛА ДА ПОПИТАМ СЪФОРУМКАТА КРАСИИИИИИ , ЗА ТОРТАТА ОТ АВАТАРА ОТКЪДЕЕЕЕЕ Е ПОРЪЧАНА СТРАХОТНАААА ЕЕЕЕ БЛАГОДАРЯ ТИ ПРЕДВАРИТЕЛНО newsm51
 НА МОЯТА ПРЕКРАСНА ДЪЩЕРЯ И ПРЕДСТОИ 1ЯТ РОЖДЕН ДЕН И СЪОТВЕТНО Е ЕДНО ЛУТАНЕ ТЪРСЕНЕ
ИИИ ДА ПОПИТАМ АКО НЯКОЙ Е ПРАВИЛ РОЖДЕН ДЕН В COLORA НА ОБОРИЩЕ МОЛЯ ДА СПОДЕЛИ МНЕНИЕ  ОТНОВО БЛАГОДАРЯ newsm10

# 109
vivianka, честито бебче, аз сега влизам и виждам новината от кога е !!! Много здравичка  и спокойна да бъде  Grinning

Еееееееее, Краси! ОТ 14 ЮНИ  ми е бебата, ама ние сме приятели във фейса, има там качени снимки.
Иначе- мерсииии!

# 110
  • Асеновград
vivianka, знам, че сме приятели във фейса, ама нещо съм пропуснала и новината и снимките. Ще се разровя да ги видя  Hug Hug Hug
tity_78, ето снимка на цялата торта, на аватара не се вижда :

Иначе е по поръчка на една жена от Пловдив. Не е от сладкарница, жената си работи вкъщи. Прави всичко, което й дадеш като снимка. Ако искаш подробности и като цена, ми пиши  Hug

# 111
Здравейте,и на мен тортата много ми харесва може ли да ми дадете номер или адрес за връзка с тази жена .Моят син февруари ще му е първия рожден ден и отсега мисля как да го напрвя.Като заговорихме за това дайте някакви идеи и за места за рожден ден тук в Асеновград.

# 112
  • Асеновград
Здравейте, момичета. Тортата я поръчах от тази съфорумка от Пловдив :  Краси...*
Потърсете тук в bg-mamma ника й, и й пишете, ако желаете. Имам и телефона й, но по-добре първо се свържете тук с нея, за да я попитате. Иначе цената е за парче... става въпрос за торти от фондан, т.е. тези с твърдите глазури отгоре ( а не сметанови, или с желирани картинки )- много зависи от самата торта, от това дали има някакви сложни захарни фигури и украси отгоре, които също да са правени от фондан ( захарно тесто), та парчетата варират от 3 лв лв до 4,50лв. Скъпичко е малко, но фондана си е по-скъп като цяло. Нашата торта беше 40 парчета, и тъй като нямаше нещо сложно по нея, момичето я таксува по най-ниската тарифа- по 3 лв на парче.  Аз имах пеперудки и цветя, както и самата къщичка, и дърветата,  и всичко около нея. Но тя каза, че ги изрязва и е по-лесния вариант, вместо някакви герои, които да моделира.

# 113
Привет момичета  Hug
Влизам да раздвижа темичката ни с една щастлива новина  Party
Красииии днес в 9:30 ч. роди второто си слънчице, момченце 3,260 кг. и 50 см. - Кристиан Simple Smile
Аз съм супер развълнувана и щастлива, много се радвам и чак забравих, че съм на работа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Чувствайте се почерпени от мен, кой с каквото си пожелае  Party Party Party

# 114
Честито на Красииии! Да им е жив и здрав малкият Кристиан! Много да ги радва и винаги да се гордеят с него! Hug Hug Hug

# 115
Красииии, честито на теб и цялото семейство. Много здраве и щастливо детство на малкия Кристиян. Прекрасно име  bouquet

# 116
  • Асеновград
Привет Simple Smile) Ние сме си вкъщи.

Добре сме, всичко мина нормално, Кристиан е добре Simple Smile)))) аз също, сега ще свикваме всички заедно Simple Smile)))))))))

# 117
Красииии, и тук да ти честита малкия мъж.Жив и здрав да ви е.Много да ви радва и да ви слушка.
Кака Ани сигурно много помага Wink
  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug
На пролет живот и здраве ще се засичаме с количките.

# 118
Честито на всички мами,да са ви живи и здрави дечицата,радвам се,че отново се пише в темата. Ще съм щастлива да се запозная с вас и да има с кого да се разхождам (отскоро съм в Асеновград и нямам много приятели все още)

# 119

Честито на всички мами,да са ви живи и здрави дечицата,радвам се,че отново се пише в темата. Ще съм щастлива да се запозная с вас и да има с кого да се разхождам (отскоро съм в Асеновград и нямам много приятели все още)
                                                                                                                                                            Здравей , ще се радвам да се запознаем и да излезем. Grinning.Ако искаш skype ми е krrrasi1. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт