Отговори
# 555
  • София; Дружбето
Почвам да се упражнявам веднага Joy
Аз цял ден съм депресирана от новината за починалото февруарче 2009, баси и тъпата държава, баси и  тъпите лекари

# 556
  О,Боже....
  Каква е тази история,Цвет?Ужасно е.....

Прочетох....
   Нямам думи.....

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 09:54 от Селма

# 557
  • София
Ама ти ли караше шейната?

Дааа!  Flutter

# 558
  • София/Варна
Ив е временно лишена от връзка с форума. За запитвания, свързани със седянката довечера, я търсете на мобилниОт.

# 559
  • София, Лагера
Цветке, бре, не съм безчувствена към трагедията на семейството, ама защо докторите и държавата да са виновни?  Rolling Eyes
Нещо напоследък много ми идва да се псуват докторите...  Rolling Eyes
Да споделя: казах на приятелка, че имам някакви останали ципи в матката. И нейната реакция беше: "Кой е виновен за това?"... еми... има ситуации, в които никой не е виновен, просто организмът си ми е такъв  Confused Вярно, че е по-лесно да обвиниш някого, ама коректно ли е?
Това детенце по принцип е имало проблеми, пристигнало е и твърде късно в болницата...  Rolling Eyes мир на душичката му!
Нищо лично, Цвет, знаеш!  Hug

# 560
  • София; Дружбето
Ноеми, версиите на лекари и родители се разминават. Всеки си има мнение, уважавам твоето Peace

# 561
  Ноеми,права си,детенцето е имало сериозни проблеми и може да се предположи,че ситуацията е била неконтролируема към момента на пристигането в болница....Но родителите споделиха,че цяла нощ на детето не са му били направени никакви изследвания и въобще не му е бил обърнато сериозно внимание...
  Може би,ако родителите бяха видяли,че лекарите наистина се борят за живота на мъничето още от първите минути,щяха да спестят обвиненията си....  Thinking

# 562
  • София, Лагера
... не се и съмнявам, че има различни версии... но не съм фен на търсенето на виновник на всяка цена...

# 563
  • София; Дружбето
... не се и съмнявам, че има различни версии... но не съм фен на търсенето на виновник на всяка цена...
и аз не съм, но  като човек, лежал в болница 6 пъти с Габи съм била свидетел на незаинтересавано отношение 2 пъти. На сутринта лекарите докладваха, че веднага са започнали лечение, а в същност единия път лекарят се развика на родителите, че го будят, а втория път, че изобщо са дошли. От къде знаете за тази болница, кой ви прати? С такива ли думи се посреща дете, което е с астматичен присъп и едвам диша. Попълване на документи 30 мин, още толкова търсене къде да се настани и после Олеее, ама той посинява, веднага включете кислород
Чукай на дърво да не ни се случва Tired

# 564
  • София, Лагера
Не се и съмнявам, Цветке, но за всяка конкретна ситуация има конкретен човек. Ако се замислиш, ще се сетиш и за доста случаи, в които можеш да бъдеш благодарен на докторите... просто няма как да се обобщи  Tired

# 565
  • София; Дружбето
Така е , в много случаи съм била благодарна

# 566
  • София
aide, be, chakam vi ! Simple Smile

# 567
  • София; Дружбето
Аз чакам да ми дойде народа и се изстрелвам. На връщане се надявам някой да ме метне поне до центрото да знаете Blush
Габриел ме видя, че се облякох и  се е строил с ботушите и пуловер в ръка пред вратата Crazy Как ще се измъквам не ми е ясно

# 568
  • София
Айде наздраве, банда! Пийте и за мен!

Аз ще пия за вас когато (ако) се прибера вкъщи.  Laughing Mr. Green Joy

# 569
Момичета, някой да има телефона на Ели от Русе, че май одеве я видях в Пловдив, ама не съм много сигурна? Ако го имате, може ли някой да ми го пусне на лични, моля!

И приятно пиянстване, да не забравя Mr. Green Heart Eyes
А утре да се похвалите след тази вечер кой каква нова плетка е захванал Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт