Отговори
# 540
  • София
...Пък ми се струва, че Ивата ме е проклела да не ми се получават плетките с друга кука, освен законната.  newsm78
Мммм, май си пробвала, че да знаеш  Whistling
Ай добре завърнала се в родния форум!  Hug
Ноеми, заплита ми се конеца още преди да почна началния ред, до плетка не мога да стигна.  Thinking

# 541
  • София; Дружбето
Иве, а от колко часа ще кажеш ли или  кой когат се довлече newsm78

# 542
И друг поглед върху темата за плетките и шаловете  Hug Просто нямаше как да не се сетя за този невероятен стих  Heart Eyes

Ей така се обърка живота ми -
възел до възел,
скъсани нишки, изпуснати бримки -
от бързане,
преполовено кълбото, а плетката -
нищо и никаква,
стройно да нижа годините тъй не можах
да привикна.
Два реда прави да има, десет след тях
са наопаки.
Двайсет и осем пъти съм си сменила
посоките..
Двайсет и осем пъти съм почвала
все отначало,
а неизкаран доникъде е на живота ми
шалът.
За утешение мисля, че е далече
зимата,
че и дори да пристигне - дрехи назаем
ще взимам,
все са останали някъде няколко
верни приятели,
да ни загърнат със искреност -
мен и душата ми.
Чакат иглите в ръцете ми, Божичко,
чакат напразно.
Спъват се грешки и стихове
в думи неказани.
Тъй се обърка живота ми -
плетен-недоизплетен.
Нишката как да прережа -
пристъпва по нея детето ми...

# 543
  • София, Лагера
...Пък ми се струва, че Ивата ме е проклела да не ми се получават плетките с друга кука, освен законната.  newsm78
Мммм, май си пробвала, че да знаеш  Whistling
Ай добре завърнала се в родния форум!  Hug
Ноеми, заплита ми се конеца още преди да почна началния ред, до плетка не мога да стигна.  Thinking
Лошо...  Thinking но продължавай да опитваш!  Mr. Green Можем и да помагаме ако имаш нужда от нови прежди  Whistling

Ели,  Hug

# 544
Клемс, аз ще се придвижвам със служебния рейс щото съм на работа. Няма да идвам откъм Люлин. За прибирането Ива е обещала...........мммммммммм много приятно прибиране  Grinning Grinning Grinning Hug

# 545
  • София; Дружбето
Клемс, аз ще се придвижвам със служебния рейс щото съм на работа. Няма да идвам откъм Люлин. За прибирането Ива е обещала...........мммммммммм много приятно прибиране  Grinning Grinning Grinning Hug
За всички ли е обещала Party

# 546
  • София
Абе аз може и някак да измисля да стигна до там.  newsm78 прибирането викаш ще е приятно, а?  Mr. Green

# 547
  • София
Ние сега се прибираме от Боровец!  Party Освен съвършения хотел, който подсигуряваше детско клубче с надзор, прекрасното време и приятната компания, с Шошът се впуснахме в екстремни изживявания - повече от час горски преход с моторна шейна!  Party Тръгнахме по светло, прибрахме се на фарове и беше мега адреналиново!  Crazy Бяхме 6 шейни, предвождани от 1 водач с ATV. Още ме държи емоцията...  Crazy  Преди години по този маршрут яздех всяка седмица един кон с артистичното име Лишко...  Heart Eyes Ехххх, младоооост... Но к'во да се прави - кат' объркАх плетката, животът не е баш същия!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 548
  • София
Цветкеее, не ме четеш ти....  Crossing Arms

Мацки, идвайте който-когато, аз ще съм тук!  Wink
...

# 549
  • София; Дружбето
Цветкеее, не ме четеш ти....  Crossing Arms

Мацки, идвайте който-когато, аз ще съм тук!  Wink
...
Blush  Аз час търсех, това съм го проспала

# 550
Еха, Ив...ти си си разбойник по душа....А Шошът как се държа на шейната?

# 551
  • София
....А Шошът как се държа на шейната?

Мъжки!  Peace Направо ми се издигна в очите!  Party Мълчеше и съсредоточено поглъщаше с очи всичко, а трасето не беше равно като тепсия...  Crazy Даже и АТВ-то пробвахме за малко, но е по-неудобно за двама ни.

# 552
  • София
Ама ти ли караше шейната?

# 553
  • София/Варна

тренировките да започват от тази вечер Wink

# 554
    КайРен, thumbsup  Joy Joy Joy

Ноеми,и твоето клипче беше готино!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт