Отговори
# 375
  • София
Добсиииии, честито ембрионче!  Hug Hug Hug Лека и безаварийна бременност (и спирай цигарите!  NaughtyHeart Eyes

Аз вчера направих една командировка до Македония, като колежката ми изненадващо откри, че съм със старата книжка, която изтича на 14.06.2010!  Tired Е, да, но аз още преди този срок подадох документи за нова и си я взех!  newsm78 Долетях в КАТ и взех да обяснявам как старателно съм си подала документите, но са ми дали пак старата книжка, вместо новата. Служителката ме гледА ококорено и каза "Я си дайте книжката и талона!". След малко изрева с приповдигнат тон: "Госпожо! Вярно сте си подали документите най-старателно, но не сте дошли да си получите новата книжка изобщо!"  Crazy Crazy Crazy Crazy ooooh!

И тетака Мис Гинко Прим е пътувала включително из Македония и Гърция с невалидна шофьорска книжка!  Tired  Party

# 376
   БлаженьІ нищие духом!  Laughing

Ив,браво на теб!  Mr. Green  Hug
   Явно в последно време късметът те спохожда не само по супермаркети.  Grinning
   Дано все така продължава.  Praynig Heart Eyes

Лила,как е Мая?

# 377
  • Русе
.....И тетака Мис Гинко Прим е пътувала включително из Македония и Гърция с невалидна шофьорска книжка!  Tired  Party

hahaha hahaha hahaha

Ив - аз сега да ти разкажа друг, още по-смешен случай. Когато започнахме да сменяме документите лятото и си говорим с един колега, как се чака по опашки и т.н. Той решава да си погледне документите, за да знае за кога да се настрои да виси по институции и ооооо изненада. Оказва се, че книжката му е изтекла преди 2 години, а през това време КАТ са го спирали и са му писали актове, но никой не е обръщал внимание на датите.  Rolling Eyes

# 378
Аз имах поне 3 акта на книжка изтекла преди повече от година, но никой не гледаше датите.....докато един полицай не се загледа  Crazy Crazy Crazy Отнесох солена глоба и около 14 точки  Mr. Green
Добиии, честита ти прекрансна новина  Hug Hug Hug И ти ще ги докараш на зодии като мен - козичка и везничка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 379
  • София
Ааааааа, не  Joy Joy Joy

Ив, Елина, скоро не се бях смяла така.

Лекарствата и на нас са ни голям проблем. Дори Панадол и Нурофен не мога да пробутам. При много висока температура слагам свещичка ефералган. А за лекарства нашата педиатърка вече  изписва само хомеопатични на Боарон, защото са сладички и Мая тях с удоволствие ги приема. Само дето аз не съм убедена, че от тях има някакъв ефект, т.к. първо тя не може да ги смуче, а ги хруска. Доколкото знам това не е желателно. И второ, от сладкото и се припива вода и не мога да се преборя да не пие половин час. Мисля и това също намалява ефекта от лекарствата. Та в краяна смекта май кара само на мускули  Rolling Eyes

# 380
Лекарствата и на нас са ни голям проблем. Дори Панадол и Нурофен не мога да пробутам. При много висока температура слагам свещичка ефералган.

Сега се сетих, че последния път като сложих свещичка на Ая тя после награби един огромен молив и гонеше баща си да му слагала свещичка  hahaha hahaha hahaha Вече караме на Нурофен по разбираеми причини  Mr. Green

# 381
  • София
Сега се сетих, че последния път като сложих свещичка на Ая тя после награби един огромен молив и гонеше баща си да му слагала свещичка 

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Остави ме без дъх!!!

# 382
  • София; Дружбето
Нда, успокоихте ме, че не само аз съм итрещяла Crazy
Болните да докладват Crossing Arms
Ние сме трети ден без Сингулар и направо съм изтръпнала и под езика. Ама пустата ни тъпа държава ако не може да не прецака лекарство по каса  ooooh!

# 383
  • София
Цвет, какво става със Сингулара??????? Бързо доложи, че ми е важно и на мен. Ние миналата седмица на 9-ти го взехме без никакви драми

# 384
Лекарствата и на нас са ни голям проблем. Дори Панадол и Нурофен не мога да пробутам. При много висока температура слагам свещичка ефералган.

Сега се сетих, че последния път като сложих свещичка на Ая тя после награби един огромен молив и гонеше баща си да му слагала свещичка  hahaha hahaha hahaha Вече караме на Нурофен по разбираеми причини  Mr. Green
   Ох,божичко!  Crazy Joy Joy Joy
   Добре че не слагам свещички на Алекс....
   Последен път ,като му слагах хладки компреси на челото да понижа температурата,една сутрин се събудих с някакво парцалче на главата(знам,че беше неговата работа).
  Та.... smile3506

Убихте ме с тези просрочени книжки!
   При мен се закачат за всякаква буква,цифра,един път даже и за някаква сянка на фона на снимката се закачиха..... ooooh!

# 385
  • София; Дружбето
Цвет, какво става със Сингулара??????? Бързо доложи, че ми е важно и на мен. Ние миналата седмица на 9-ти го взехме без никакви драми
няма ги прахчетата, което пие Габи. Щели да подновят досттавките, беевентуално, март месец. А ние от 15-ти сме без лекарство. Хаповече ти има, но са с друга активна съставка, неподходяща за малки деца Tired

# 386
  • София
Дааам, пак ще се дават пари за запасяване с резервни блистери Tired

Цвет, тичай си при тази, при която сте диспансеризирани. Можеш да отидеш без направление вече и я питай какво да правиш. Лекарствата не се спират така рязко, трябва да те предупреди за нещо, дори ако трябва да пие от хаповете за деца над 2 години. Спират се с намаляване на дозата, никога рязко, още повече на прага на пролетта. Тя ще прецени плюсове и минуси на лекарството за по-големи деца. Стискам палци и докладвай какво е станало. Praynig

# 387
  • София; Дружбето
Дааам, пак ще се дават пари за запасяване с резервни блистери Tired

Цвет, тичай си при тази, при която сте диспансеризирани. Можеш да отидеш без направление вече и я питай какво да правиш. Лекарствата не се спират така рязко, трябва да те предупреди за нещо, дори ако трябва да пие от хаповете за деца над 2 години. Спират се с намаляване на дозата, никога рязко, още повече на прага на пролетта. Тя ще прецени плюсове и минуси на лекарството за по-големи деца. Стискам палци и докладвай какво е станало. Praynig
Тя ме предупреди за проблема и каза да спирам и да чакам да ги доставят отново. Не можело хаповете Rolling Eyes Сега обикалям по аптеките за някоя останала бройка ако има. Знам, че не се спират, но щом Куфарджиева е преценила, че може да се спрат за малко ще и се доверя

# 388
  • София

Joy Joy Joy Joy Joy

# 389
  • София
Цвет, сигурно знаеш, ама да те посъветвам да питаш в тази тема. От там една майка ми подари бройки Медрол, когато преди година в БГ нямаше нито внос, нито производство. Може да знаят къде в София или околностите има залежали бройки. Не бих се учудила в Перник примерно или някъде наоколо да се намират.

Общи условия

Активация на акаунт