Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 26

• 57 264
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
Изнасилването си е изнасилване без значение дали е от мъжа ти, от някой приятел или от непознат! Naughty
Чудя ви се как спокойно ги приемате тия неща.След като не иска да спи с мъжа си той няма право да я насилва. Когато се е омъжила за него е искала да бъде с него, а сега не иска.Чувствата се променят. ooooh!

# 286
# 287
Изнасилването си е изнасилване без значение дали е от мъжа ти, от някой приятел или от непознат! Naughty
Чудя ви се как спокойно ги приемате тия неща.След като не иска да спи с мъжа си той няма право да я насилва. Когато се е омъжила за него е искала да бъде с него, а сега не иска.Чувствата се променят. ooooh!
Съгласна съм с теб. Направо се ужасих, като прочетох предишното мнение.

# 288
  Подкрепям мненията на пипилота27 и славена80 ,проявата на насилие няма извинение и оправдание.

# 289
  • БГ
Горката, изнасилена от мъжа си  ooooh! То е ясно що не го желае, понеже желае някой друг. А когато реши да се жени за него (заради гласът му, който я успокоява), да си беше помислила дали я привлича чисто физически.

svetla - аз съм на твоето мнение.Изобщо не харесвам Бихтер -  afwitchразглезена,отмъстителна,притворна,лицемерна,завислива.Не я понасям направо-докато се вмъкне в кревата и портофейла на Аднан - мили,скъпи -а после ...йок! Малко й беше! Тоягите и навънка -същата е като майка си.Що не помисли по-рано,че е млада,а? smile3527Ама така всички благини на куп и пари, и мъж, и любовник.... е много е лесно,но рано или късно сметките се плащат.

А вие момичета ме пощадете  Misc Bomb- доматите са скъпи още  newsm43 newsm43 newsm43 newsm43smile3547 newsm43

# 290
Горката, изнасилена от мъжа си  ooooh! То е ясно що не го желае, понеже желае някой друг. А когато реши да се жени за него (заради гласът му, който я успокоява), да си беше помислила дали я привлича чисто физически.

svetla - аз съм на твоето мнение.Изобщо не харесвам Бихтер -  afwitchразглезена,отмъстителна,притворна,лицемерна,завислива.Не я понасям направо-докато се вмъкне в кревата и портофейла на Аднан - мили,скъпи -а после ...йок! Малко й беше! Тоягите и навънка -същата е като майка си.Що не помисли по-рано,че е млада,а? smile3527Ама така всички благини на куп и пари, и мъж, и любовник.... е много е лесно,но рано или късно сметките се плащат.

А вие момичета ме пощадете  Misc Bomb- доматите са скъпи още  newsm43 newsm43 newsm43 newsm43smile3547 newsm43

Ако човек не е преживял нещо подобно и ако не се опита да вникне по-надълбоко в нещата, вероятно точно така изглежда ситуацията отстрани.

# 291
  • Пловдив

# 292
Не гледайте само на повърхността, момичета.А някои от вас говорят все едно никога не са се влюбвали и не са обичали..............

# 293
  • БГ
Е-е-е Бихтер толкова "надълбоко" вникна в нещата,че...знаем докъде стигна.

Аз разбирам влюбването й , на всеки може да се случи,но според мен почтената позиция беше да
да не лъже
,както се напъха в леглото на Бехлюл,така смело,почтено и открито трябваше да си признае пред Аднан - не го искала,но се е случило... такъв е живота,няма запазени места.
Но ако тя обичаше Аднан искрено - нямаше да абортира,още тогава се усъмних в почтените й намерения.

Всяка от нас,която е била влюбена до полуда е мечтала да има дете от любимия ( надявам се повечето от нас), "влюбената" Бихтер - зад гърба му направи аборт. Търпението на този спокоен,почтен и влюбен мъж беше подложено на огромен натиск.Той преглътна хиляди капризи и назачитания на Бихтер , но тя не миряса #Cussing out

Е-е-е , щом не искаш мира - на ти секира...

# 294
  • в очите на дъщеря си
Вижте ме с нова премяна съм sohappy

# 295
Много е фешънлар Peace,Тинче.

# 296
  • в очите на дъщеря си
Много е фешънлар Peace,Тинче.

Аааааааа, нали Party

# 297
  tina86,много си красива,честито   bouquet
  di_ni Първо Бихтер не е била лудо влюбена в Аднан,аз такова нещо не съм видяла. Това че е припознала в него закрилник,баща и близък човек не означава,че си е загубила ума по него. Абортът беше грешка,но какво означава почтени намерения? Може би да му роди две-три деца,с които да го върже и да претендира за богатството му.Е,тогава сигурно щеше да бъде особено почтена./както не малко български жени правят/ . Освен това след като той не може да се справи с нея,нека се разведе,защо трябва да я насилва? Тя също-като не може да се справи със ситуацията-нека се оттегли.Тъй като не знам какво ще направи тя по-нататък,не мога да коментирам./макар че доколкото ми е известно тя иска да каже истината,но друго я възпира/Но това,че жена му била капризна и не знам си още там какво ,не  е оправдание да я изнасили или да упражнява някакво друго насилие над нея. Само показва той колко е слаб. Много, да не кажа почти всички жени понякога вбесяват,дразнят,предизвикват и т.н. мъжете си,но изнасилването и  всякакъв вид насилие не е сред  нормалните начини на реагиране.Ако мислиш обратното ,много жалко,дано не попадаш в такава ситуация.

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 15:42 от charovnica

# 298
  • sofia
Смятате, че това, че е мъжът и не се брои за изнасилване??? Направо не мога да повярвам....

# 299
Няма оправдание за насилника! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт