Отговори
# 150
clover_d да с тясен таз съм била...а това уж е моя доктор, днес просто беше заместникът му (един екип са уж) на същия хай тек апарат дето бил баси якия  #Cussing out

Чакам Биричката да разкаже как е било в Окръжна и се насочвам натам без избор на екип, писна ми

kapmeh малко оф топик въобразявам ли си или бях чела, че ще раждаш в St Thomas?

Много искам да не се ядосвате на дразнители, момичета, знам, че не е лесно, но пък си го искам  Hug

5 отговора докато съм писала  Mr. Green

Не, ще раждам в Newham University Hospital , а тази която казваш май съм я чувала но не знам каде се намира.

Просто нямам право на избор, задължен си да родиш в най-близката голяма болница по местоживеене.Т.е. и да ми харесва друга...няма да стане.Но четах че на нащо родилно са му правили ремонт през Юни и доста приателки родиха там и са доста доволни.Дано всичко да е наред Praynig

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 21:10 от kapmeh

# 151
Zelda S аз на твое място още утре бих се обадила на лекаря да изясним проблема, откъде идват тези разлики и дали наистина има някаква грешка..виж и как е в Окръжна според Биричката..а ти къде всъщност ще раждаш? извинявай за въпроса, сигурно вече си споделила някъде...

stef_ моята акушерка ми каза, че засега е напълно излишно да си вземам стерилизатор, след като не знам дали изобщо ще ми трябва в началото. Да ми трябват в началото 2 шишета примерно, тях преспокойно може да си ги изварявам в тенжера. Предполагам , след като тя ми го предлага, е напълно безвредно. А за микровълновата съм малко скептична, то какво ли не се изписа за тези вълни, които излъчва- май не са съвсем безвредни машинките... Thinking

diva21 доколкото съм чувала, на много майки им се случва да свалят в края на бременността.

# 152
Аз ви бях питала последно дали е нормално да свалям килограмите,но никой не ми отговори и защо тогава да питам каквото и да било.
Мисля си, че на скоро четох точно тук за това, сваляне на кг, като признак за наближаващо раждане, пък и на мен тук / в Кипър/ така ми казват лекарите

# 153
Честит Максим на Биричката! да расте здрао и щастливо детенце и много да радва всички около себе си!  bouquet
Какво става с Дидишончето? Rolling Eyes Още май нямаме инфо от нея,дано всичко е наред и скоро да получим добрите новини! Praynig Party
Палчета за малкия Кристиан! дано бързо да минават проблемите и съвсем скоро да си е вкъщи! Praynig
Дано и с Борянка всичко да е наред и от нях нямаме днес новини newsm78
Виждам,че пак имаме драма,и моя призив е да спрем с глупостите! Сега вече сме на финала и си имаме такива хубави бебоци всеки ден,за които да се радваме,с трепет си очаквам и следващите,дайте да не се разсейваме от хубавините Party
На който му е приятно и иска да споделя с нас, да помага с мнение /опит/, или да зададе въпрос-ок,на който нещо не му изнася- ами просто да не ни чете и пише, мисля че е достатъчно просто и ясно Hug

# 154
И на мен тук акушерката ми каза че почне ли сваляне на килца или да спре наддаването значи признак на раждането.

# 155
...
stef_ моята акушерка ми каза, че засега е напълно излишно да си вземам стерилизатор, след като не знам дали изобщо ще ми трябва в началото. Да ми трябват в началото 2 шишета примерно, тях преспокойно може да си ги изварявам в тенжера. Предполагам , след като тя ми го предлага, е напълно безвредно. А за микровълновата съм малко скептична, то какво ли не се изписа за тези вълни, които излъчва- май не са съвсем безвредни машинките... Thinking

...
благодаря ти за отговора! Аз имам сестра с дете на 2 год вече  Laughing  , тя все в тенджерка си изварява всичко, затова и аз така мисля да направя, но понеже го обсъждате поне да питам има ли разлика, предимства и т.н. Благодаря за отговора и мнението ти още веднъж  Hug

# 156
kapmeh объркала съм се, за малко да ти пиша на лични инфо от приятелка, която роди там наскоро  hahaha Добре си е да ти е близо болницата, още повече и ремонтирана, всичко ще е наред  Hug
Софи ще говоря понеделник. Щях да ходя в една от частните тук, заради прехваления въпросен доктор. Спестявах парички по всякакви начини, добре, че не работех много, та имах време да овършея нета за далаверки за бебешки покупки, та да спестим за болница...а сега... Confused

Цунки от мен, отивам да правя салата на мъжо, че бил свалил филма вече  Whistling

# 157
stef_ само да не те объркам, че сега , като се върнах назад в темата, май става по-скоро въпрос за преваряването на вода за пиене, а аз си мисля за изваряване на шишетата?! Ама то с тази Дива Ласи съвсем изгубих нишката на разговора..
Ако става въпрос за питейната вода- аз тук съм също в голяма чуденка, понеже пък Мюнхенската е доста варовита и като я варя примерно в ел. кана, каната става бяла отвътре. А минерална вода за бебе май не е много добре..ама то така или иначе в началото не се препоръчва да му се дава вода, поне тука не дават, ако кърмиш..за по-нататък , мисля да се консултирам с акушерките в болницата или тази, която ще ме посещава вкъщи..
Сега прочетох статия за водата на бебетата- тук в Германия без проблем можело да се дава чешмяна, защото е много добре контролирана, но при много малки бебета да се преварява на котлона няколко минути, а не в кана, тъй като ел. кана се самоизключва в момента, когато заври водата и това не убива бактериите!!! иначе минерална с много нисък процент минерали, говорят обче много против всякакви филтри, понеже някои вещества изобщо не се пречиствали, а понякога дори може да се отделят от тях и вредни субстанции, така че особено трябва да се внимава да се сменят филтрите редовно.

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 21:41 от Sofie

# 158
Зелда, и аз съм се насочила към окръжна, само че с моя си лекар Simple Smile
Само добри отзиви имам засега оттам, и темата за окръжна почти няма отрицателни отзиви. Виждам че сме с близък термин, може и да се засечем, макарр че моят лекар ми каза че скоро ще раждам  ooooh!

За килограмите - аз съм качила 1 кило за 2 седмици последно

За водата - смятам в каната да я преварявам, ама да видим, свекито може да е на друго мнение  Joy
Мился и аз да купувам изворна, като сменям не само девин, а и други видове, ама да дойде времето да купуваме пък ще му мислим.

Момичета, вашите мъже изнервят ли ви напоследък - моя се едържи като малко дете, постоянно напук ми прави и ме ядосва. За най-малкото нещо се заяжда, аз все се опитвам да не му обръщам внимание, ама ми писна вече  #2gunfire , накрая ще взема да го застрелям  #Crazy

Софи, моята кана има варовик по реутана, ама приятелка ми каза да сложа малко топла вода и една лимонена киселина и всичко падало. така ме посъветва да сси чистя и стерилизатора по 1 път на 2 седммици - падал всичкия котлен камък

# 159
Zelda S   значи болницата за която каза е в Лондон ? Може ли да споделиш отзиви ако не те затруднява.  Blush

# 160
Здравейте

За каните-от начало си преварявах чешмяна вода в тенджера,след това купувах Девин-розов етикет и ползвах каната за бързото претопляне.Това беше около 2-ри,3-ти месец.

За изваряването-не мисля че има някаква статистика кое е по полезно и кое-НЕ.Аз съм ползвала стерилизатор за микровълнова и сега пак ще е така.

Хора Моля Ви спрете да им обръщате внимание на Ласита,Диви и т.н. кукувици.Това е форум и е пълно с какви ли не.Пълним темата само с глупости и излишни нерви!

Исках още неща да пиша но нещо забарвих-севте:)

Хайде Лека от нас и дано скоро получим новини от Дидишончето,от Лаура78 за Борянчето също така Praynig

# 161
Като споменахте за изваряването в тенджера да питам и аз.
добре де шишетата нали са от пластмаса, дори и да е без бисфенол няма ли да се разтопи пластмасата? Ами бибите на шишетата този силикон с изваряване в тенджера няма ли да се разкапе или бибите залъгалки, направо съм в голяма чуденка. newsm78

# 162
  • София
Бенджи, не мисля, че ще се разтопи! За бибероните съм 100% сигурна, но за шишетата незнам. Аз още нямам стерилизатор, но мисля да си взема. Не ми се изварява честно казано. Това е един от полезните уреди според мен!

# 163
Бенджи, с баткото ми се случи на 2-3 пъти и в тенджера да преварявам. Нищо не се разтопи - нито шишета (Авент и Бфри), нито биби силиконови и каучукови. Но за това пък купихме 3 Панадола заради спринцовката, че 2 пъти я стопих в стерилизатора и веднъж в тенджерата. Та такива неща не ги стерилизирайте...

За стерилизирането - ползвах и ел. стерилизатор и за микровеле като него го носехме при бабите. Не се втилясвам чак толкова. Но определено не съм фен на тенджерите.

# 164
Като споменахте за изваряването в тенджера да питам и аз.
добре де шишетата нали са от пластмаса, дори и да е без бисфенол няма ли да се разтопи пластмасата? Ами бибите на шишетата този силикон с изваряване в тенджера няма ли да се разкапе или бибите залъгалки, направо съм в голяма чуденка. newsm78

Бенджи, аз пробвах и моите не се скапаха, ама си е голяма играчка. Ако трябва ежедневно да се прави тая процедура и да се хабят литри вода, и аз бих си взела стерилизатор.

Общи условия

Активация на акаунт