Отговори
# 450
благодаря,

за утре беше секциото, но имах контракции вчера от слетобед през 20 мин, в 4 сутринта бяха на 5 мин и в 6 вече на 3мин, та в 7 бях на масата  Mr. Green

# 451
Привет сладурки!!!
Честити бебенца Анита, Симеон и Виктор на мамите Лилиша, Яребичка и Беба!!!!

Да са ви здравички, усмихнати и само радости да изживявате с тях!!!  Бързичко да влизате във форма и само хубави неща да споделяте за вас и бебоците!

Честито и на другите родили мами! Да са им живи и здрави бебенцата!

Нун-то, и аз си използвам кода от едно писмо от НОИ от 2004 година. Реших да пробвам дали става преди да се разхождам до НОИ - да определено работи, 10-цифрен код. Така че виж дали не е нещо със страницата. Пише, че ми превеждат обещетението за декември и януари на 01.02. При това са го изчислявали на 12 месечна база, така че при мене всичко е ОК!!! Heart Eyes

Евридика, мнооого сте сладки и тримата на изписването. Особено ми хареса снимката, на която мъжът ти те цунка, а бебо ви гледа  слдко сладко!!!  bouquet

Ремедиос, много сладка детска стая. След дълги колебания и аз заложих на такива цветове  - тъмно дърво с бяло.

Евилче, нищо не може да се каже - може да са води, може да не са.

Връщзм се да ви чета, че минах по диагонала. Видях,. че Ивето си подготвя още разкритие по тайнствен безболезнен метод, а дъщеричката на Бенджи се е запънала. Реално погледнато и аз осем дни преди термин освен подготвителни контракции нямам нищо друго като индикации, та и моята не се е забързала особено.. Hug

# 452
здравейте,

имамe си Виктор, 3380, 51 см. Добре сме, пуснаха ни песничката хепи б-дей тази сутрин!

хайде честитоооооо ти прекрасно бебче,много бързо възстановяване и здравичък бебок   Hug

# 453
Беба, честито ти синче  Hug - пожелавам ти бързо възстановяване и много здраве на малкия разбойник

# 454
Иве, забравих да кажа, че при януарки правехаупражнения за обръщане на бебето, не се сещам такива за разкрие, а може и да съм пропуснала. Rolling Eyes

Моя половинчо е на работа и затова и аз ще си кисна тук.

# 455
здравейте,

имамe си Виктор, 3380, 51 см. Добре сме, пуснаха ни песничката хепи б-дей тази сутрин!

Честито!
Да ти е живо и здраво момчето и бързо възстановяване на мама .

# 456
Леле излязох само за едно кафе и хоп.. бебе!

Честито момченце на БЕБА!  bouquet

Да ти е жив, здрав и много послушен!

Хайде чакаме следващото... бебе! Peace

# 457
Честито бебе Виктор на мама БЕБА МНого да ви радва ! Беба, бързо въстановяване!

# 458
Беба, честито! Бъдете живи и здрави!

# 459
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте аз излизам на разходка, че тук пече едно слънце хубаво  Crazy после ще ви чета че съм на 28 страница  Hug
Честито момченце на БЕБА!!   bouquet

# 460
  • Полски Тръмбеш
БЕБА, 4ЕСТИТ ТИ ВИКТОР ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА ИМА ЕДНО КРАСИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО   bouquet А НА ТЕБ- БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ   bouquet

# 461
Честит Виктор на мама БЕБА! Да е жив издрав!

О,Бенджи, айде,скоро и ти да се присъединиш към отбора ни - на вече родилите мами! Пожелавам ти леко раждане!

# 462
Честито на мама Беба!!! Да е живо и здраво детенцето и много да ги радва!!!    smile3525

# 463
  • Шумен
Честит Виктор на мама беба, да и е жив и здрав и много послушен. На мама, бързо възстановяване.
Аз най-после успях да ви прочета, доста сте пописали от снощи. А моя болничен още не е внесен от счетоводствот много го бавят, звънях им, ,уж тази седмица ще го носят в НОИ. А аз да си чакам парите през март, ама какво да се прави няма да се ядосвам за глупости вече.
Хайде, желая ви приятен ден, по-късно може да се включа пак.

# 464
Така,имаме си едно бебе,ще чакаме и второ днес  Laughing (да видим дали ще позная  bowuu)

Беба,честит син Виктор!Да расте здрав и послушен!Бързо възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт