Отговори
# 435
  • Русе/Germany
anilevI завиждам ти на спокойствието и на смелостта  Hug
Но на мен ще ми е първо раждане, нормално е да съм шашната Joy
hey_ya много хубави биби Simple Smile Някой случайно да знае Български сайт от който мага да си ги поръчам newsm78 Много ми харесват, но ми излизат скъпо от чуждестранни сайтове. Бях заръчала на милото в Италия да търси но нямало, та си останах без яки биби Sad

# 436
  • Mostly in my mind
Искам да питам за козметиката това е нещото, което не съм купила.
Похвалиха ми много KLORANE. Някой ч1чувал ли е нещо за тях?

Хубав ден

Шампоанът им с норка е много добър  Mr. Green иначе и аз наскоро разбрах, че имат бебешка козметика. сигурно ще е хубава.
аз заложих първоначално на Хипп - олио и шампоан за коса и тяло. Били с био бадемово масло  Joy ще видим как ще й се отрази.

# 437
  • София
Имам и аз едно въпросче- срам, не срам- вчера сутринта имах малко мокро петно, колкото капачка от малка лютеница  Mr. Green, тази сутрин пак същата работа....

Пресен опит от вчера. Трябва да си сложиш превръзка и със течението по нея отиваш в болницата, където капят нещо и то си показва дали са води. Вчера точно за това бях в Шейново, но се оказа, че не са води и ми казаха ако пак ми тече, слагам превръзка и с нея после там. Ако имаш съмнения за води недей да чакаш или поне се обади на лекарката тя ще ти каже какво да правиш!

hey_ya много хубави биби Simple Smile Някой случайно да знае Български сайт от който мага да си ги поръчам newsm78 Много ми харесват, но ми излизат скъпо от чуждестранни сайтове. Бях заръчала на милото в Италия да търси но нямало, та си останах без яки биби Sad

Виж дали Вис Виталис имат възможност за доставка, ако не пиши другия вариант е аз да ти пратя.

# 438
  • Mostly in my mind
аз също имам доста течение. особено последните два месеца. четох, че когато наближАВАло раждаНЕТО, ТЕЧЕНИЕТО СЪщо се увеличавало. но пък моето не вярвам да са води. някой беше казал ,че като ти изтичат и не можеш да стискаш и превръзката не може да абсорбира цялата течност.    newsm78

# 439
Здравейте мамита  Hug

Аз съм си още на линия, вчера мина около бебешкото парти на моя кръщелник, който миналата седмица стана на цели 2 Heart Eyes Много хубаво беше и също, ше имаше много мами с бебенца, та се наговорихме подобава. След това изкарах ужасна вечер, в която бебо реши да си играе на карате и толкова болезнено ме опъваше от вътре, че за момент си помислих, че ще раждам, или че бебо ще скъса я мехур, я плацента, я направо целия тумбак #Crazy И корема ми на топка, болки в срамната кост, да не обяснявам
Обаче тая сутрин сме се кротнали и най-вече суперската новина, че братовчедка ми е родила и съм много весела Party Ето ви почерпка, сега се чух с нея, че не дават свиждания заради грипа, много се вълнувам

И от вълнение забравих да честитя за бебе Симеон и бебе Анита !!!!!!

# 440
  • Русе/Germany
Zelda S  Честито ви бебче Simple Smile Да ви е живо и здраво и много да ви радва Simple Smile Скоро ще си има компания Hug

# 441
Евилче-отиди да видят какво е??? малка лютеница и голяма лютеница по спомен са ми с еднакви капачки-НЕ СА МАЛКИ Peace
Снежи-хич не съм спокойна...аз съм за втори път первескиня(разказвала съм за моето първо раждане,така че...нямам представа какво ме чака) и си имам контракции,но не са регулярни,имам на 2-3 мин,после длед 30 мин,после пак на 5мин и така...подготвям се явно само!!

У нас малко скучно-детето играе някаква играя и не ме включва,не искал да му я развалям,мъжа ми пък чете за изпит....аз нямам избор освен да си стоя при вас Simple Smile)))))))

# 442
  • Русе/Germany
хахха и аз така си скучая Mr. Green Моя мъж още спи че до късно гледал филм, а и от както си е дошъл не съм го оставила да си почине. Та сега пазя тишина да се наспи милия. Но вече го обърнах тука на чат и спирам, само ще чета Blush

# 443
здравейте,

имамe си Виктор, 3380, 51 см. Добре сме, пуснаха ни песничката хепи б-дей тази сутрин!

# 444
  • София
Ядец, не съм се сетила, ще си сложа превръзка днес и за през нощта, ако пак има, ще занеса. Подозирам все пак, че може да е урина, защото адски ми се пишкаше и беборан доста брутално ми натиска мехура. И доволен от своята дейност си танцува от сутринта в корема ми.

# 445
  • София
беба, честито  Hug  bouquet

# 446
  • Русе/Germany
Е пак мой пост, но няма как има повод Embarassed
Беба честито ти синче Hug Много здраве и весело детство  newsm32 На теб бързо възстановяване Hug
А сега погледнах, ти не беше ли за планово секцио за утре newsm78

# 447
Честит Виктор на мама Беба   bouquet, да е жив и здрав и много щастлив!

# 448
Беба, честит ви ВикторHug  bouquet

Момичета, много ви благодаря за успокоенията и съветите, радвам се, че ви има  Hug

Евилче, сложи от сега превръзка и чакай развитие.
Между другото и аз преди около седмица имах малко петънце, доки каза, че ако са води и текат по малко, то те не спирали, ами си се нижели така по малко, по малко.(естествено ако не текнат изведнъж всичките).

# 449
Беба ЧЕСТИТО! Да е жив и здрав малкия Виктор Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт