Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се изчисляват доходите на бащата в България по отношение на бащинството?
Какви са проблемите, свързани с консултациите и тоновете при бременност в МД?
Какви са притесненията на бъдещите майки относно бременността и предстоящото раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се изчисляват доходите на бащата в България по отношение на бащинството?
-
Какви са проблемите, свързани с консултациите и тоновете при бременност в МД?
- В МД консултациите и тоновете не се извършват редовно, което води до трудности за бременните жени. Например, един случай включва липса на измерване на тонове и насочване към записване за консултации всеки петък. Проблемите с медицинските консултации по време на бременност включват нерредовни посещения, неизмерване на тонове и трудности при получаване на необходимата медицинска помощ.
-
Какви са притесненията на бъдещите майки относно бременността и предстоящото раждане?
Бъдещите майки изразяват притеснения относно различни аспекти на бременността, като например страх от предизвикване на раждането, тежестта на бременността, контракции и различни проблеми, свързани с бременността. Бъдещите майки имат опасении относно предстоящото раждане, като например предизвикващо раждане, контракции и различни проблеми, свързани с бременността.
-
Може ли електрическа кана да се използва за подгряване на вода за бебета?
-
Каква вода е подходяща за пиене от бебета?

Някой случайно да знае Български сайт от който мага да си ги поръчам
Много ми харесват, но ми излизат скъпо от чуждестранни сайтове. Бях заръчала на милото в Италия да търси но нямало, та си останах без яки биби
Много хубаво беше и също, ше имаше много мами с бебенца, та се наговорихме подобава. След това изкарах ужасна вечер, в която бебо реши да си играе на карате и толкова болезнено ме опъваше от вътре, че за момент си помислих, че ще раждам, или че бебо ще скъса я мехур, я плацента, я направо целия тумбак
И корема ми на топка, болки в срамната кост, да не обяснявам
Ето ви почерпка, сега се чух с нея, че не дават свиждания заради грипа, много се вълнувам 

На теб бързо възстановяване