Отговори
# 420
Благодаря ви момичета ,дано се оправи детето бързичко ,че нищо не иска да пие(лекарства) ,а за пръскане в гърло и нос-абсурд  ooooh! !

Бенджи ,в никакъв случай не прави това с помпата !Може да предизвикаш контракции !
Всъщност,то може и да не е страшно при теб вече Simple SmileНо,все пак  Naughty .
Когато се ползва след раждането ,не боли така ,просто в момента не си готова още за помпа  Hug .

anilevI ,ти наистина като ходиш до тоалетната ,може да подлагаш едно сито отдолу ,че да не го изпуснеш бебо без да разбереш накрая  Joy Joy
Нали имаше такъв случай-отишла да се облекчи и бебето-ЦОП в дупката  ooooh! ...

# 421

Бенджи ,в никакъв случай не прави това с помпата !Може да предизвикаш контракции !
Е то не ми ли е време вече. Преносвам  smile3511

Благодаря ви за мненията относно болката. Дано не боли. Аз така леко от любопитство как действа  Embarassed

# 422
Предния път на ЛЛЛ срещата казаха ,че една бременна така си загубила бебето в ранна бременност-пробвайки помпата...Даже там беше жената ,бременна е в момента ,а инцидентът е станал с предната й бременност .Но човек като не знае  Sad

# 423
  • Sofia
Здравейте момичета. Мислех първо да ви изчета и после да пиша, но вие пишете страшно бързо  ooooh!    не мога да ви насмогна.....
Да честитя бебенацата на родилите мами  Нека да са им живи и здрави, да растат много обичани и щастливи   bouquet
Стиснати палчета за всички, които имат нужда  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Евридика - страхотни сте!!! А малкия ЛОрис е голям сладур  Hug
Сега се връщам да чета  Laughing

# 424
Луда работа barbaroska на мен пък във сряда докито ми даде последни направления от ЗК за да си пусна пълни безплатни изследвания и каза повече да не ходя при него ......да ходя да раждам направо  Joy то му е лесно на него  , ама имам още мъничко време.Нали се чувстваш добре , няма смисъл от изследвания , а те в болницата ако преценят ще ти пуснат.Момичета много ми беше приятно да си пиша с вас , но ще излизам на разходчица  и ви благодаря още веднъж за полезната информацийка  Hug

# 425
Детелинке, ужасно е това. Cry Confused Надявам се не се отнася за бременност в 41-ва седмица  Rolling Eyes

Иначе знаех, че пипане, мачкане на гърди докарва контракции и не съм го и правила в по-ранна бременност( и аз ходих на 3 лекции на ЛЛЛ), въпреки съветите и опитите за налагане от разни приятелки да съм ги търкала с тривка та да загрубеели, един вид подготовка #Crazy. Сега си позволих единствено защото реших, че няма какво да стане освен да родя, нали така и така вече преносвам.
Ох дано не съм и направила нещо на бебата.  Confused

# 426
  • София
Добро утро, момичета! То си е ден де, ама сега ставам. Тази нощ съм спала като убита и киселини нямах.

Бенджи, и аз се изкушавах мъничко да тествам помпата, колкото да видя дали засмуква  Whistling. Добре, че не съм пробвала.

Като чета списъка с документи и идея нямам как ще ги събера  Joy. С грипната епидемия ЖК няма, чудя се кога ще заработят отново. А като отида на преглед тази седмица, ако докторът каже: айде да раждаш, ще го правя без обменна карта, направление и пр.

От два дни насам движенията на бебето станаха много болезнени. Направо го усещам как се търка в коремната стена и я опъва. При вас така ли е? Т.е. дали се дължи на това, че бебето вече е много голямо.

# 427
Бенджолина  Hug няма страшно,успокой се Peace
Кловър-едва ли ще го изстрелям така лесно Joy.Ама почнах да се замислям,като нямам болка обаче какво да кисна в болницата  Naughty....позаболили ме бягам Mr. Green

Бенджи нали имало упражнения за разкритие?Какви са знаеш ли-май клекове шпагати newsm78,знам ли-януарки бяха писали

elena_e-подкрепям за болката при движение на бебето,имам чуството че сегмурка в малкия таз и дълбае ли дълбае Confused

# 428
  • Русе/Germany
Добър ден и от нас Simple Smile
Ние преди малко станахме и ви изчетох и то стана обяд Blush
elena_e и мен така ме боли бебо като прави някой странни движения вътре, отдавам го на малко място не знам и аз newsm78
anilevI ти защо не идеш до болницата да те видят newsm78 Не те ли е страх? Мале аз не знам ако имам такова разкритие ще стоя пред болницата Mr. Green

# 429
момичета, чета за водата- ние купихме бутилирана на Хип, нали става? Аз се надявам да кърмя и да не се налага да давам вода, но за вссеки случай сме взели една бутилка 1.5 литра.

# 430
Добър ден и от нас  Hug Hug Hug

То човек да не почисти къщата и оправи и преполовихте темата  Wink Wink Wink

Честити бебета на мама Биричка, мама jarebi4ka и мама lilisha . Да растат здрави, умни и щастливи деца за радост на мама и тати.

За стерилизатор: Мислех да си го спестя, но една приятелка ми даде нейния

За мъжете: Моя също нещо е нервен на последък, все едно той ще ражда и само ме ядосва.
Бенджолина   Hug  Не се шашкай, няма нищо страшно. Hug

Искам да питам за козметиката това е нещото, което не съм купила.
Похвалиха ми много KLORANE. Някой ч1чувал ли е нещо за тях?

Хубав ден

# 431
snejinka86 няма за какво да стоя в болницата,нямам изтекли води,нямам болка,няма опасност от инфекция!!!! Не се знае кога ще направя останали те най-трудни сантиметри Crazy....а и неискам да насилват нещата със система Окситоцин както ми предложиха Stop...така че чакам знак-ТАПА,ВОДИ,БОЛКИ......нещо там Mr. Green

# 432
  • София
Добро утро! Аз тази нощ спах много зле  Tired. Вечерях много късно и по едно време щях да умра от киселини, а когато успях да заспя сънувах ужасни простотии.
Хваща ме някаква депресия ли какво е, незнам. Апатично мие, не ми се прави нищо у нас всичко е на вили и могили...Понаболява ме и корема, пак като мускулна треска ниско долу, вчера от тоя преглед сигурно. А и ме хваща някакво шубе от раждането, ама сериозно шубе!

Детелинке, ужасно е това. Cry Confused Надявам се не се отнася за бременност в 41-ва седмица  Rolling Eyes
Ох дано не съм и направила нещо на бебата.  Confused

Споко Бенджи, няма какво да й направиш. Най-много, както сама си предположила, да си предизвикаш контракции, нищо друго не може да се случи!  Hug

# 433
Бенджи ,нищо не си й направила на бебата ,както казваш-най-много да родиш  Mr. Green .

Добър ден и от нас Simple Smile
...
anilevI ти защо не идеш до болницата да те видят newsm78 Не те ли е страх? Мале аз не знам ако имам такова разкритие ще стоя пред болницата Mr. Green

То трябват и контракции ,само с разкритие не става.Освен ако не й помогнат с медикаменти ,но тя предпочита да си го спести  Heart Eyes .
А,тя вече ти е отговорила .

# 434
  • София
Добро утро!

Честити бебенца на родилите вчера мами, да са ви живи и здрави!

Евридика, много хубави снимки, Лорис е голям сладур  Heart Eyes

Имам и аз едно въпросче- срам, не срам- вчера сутринта имах малко мокро петно, колкото капачка от малка лютеница  Mr. Green, тази сутрин пак същата работа, обаче много ми се пишкаше, та се чудя дали не изпускам урина като бабичките или са околоплодни води, нямаше ли някакви лентички, от които може да се разбере. Иначе никакви болки, никакво изтичане през деня. Утре ще се обадя на частната лекарка да си запиша час възможно най-скоро, а на 2ри съм на жк.

Общи условия

Активация на акаунт