Отговори
# 540
ЧЕСТИТО БЕБЕ МИХАИЛ НА МАМА ЗЪБЧЕНЦЕ! ДА Е МНОГО ЗДРАВО, ВЕСЕЛО И ПОСЛУШНО  Hug МАМА Я ЧАКАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ

Маги   Hug

Деси, на мен док ми каза, че на втория ден ще ми трябва помпа. Ти ходиш ли на тонове  newsm78 или още не.

Момичета още ме боли корема  newsm78 , едва стигнах до магазина и то защото ми се ядеше баклава  Embarassed , то и нямаше и сега взех едно май саралийя се казва. Върнахме се и както сядам, почуствах как бебо ме бутна, ама яко и ми потече нещо-викам на милото води са, пък пак нищо  Embarassed май....че нещо не съм сигурна  Embarassed
Пък милото, докато се превивах от болка-Трябва да махаме косми  Joy
ДИДИ ТОЛКОВА ВИ МИСЛИХМЕ МИЛИЧКА

# 541
Честито и от мен на мама Зъбченце! Малкият Мишо да расте здрав и послушен!   bouquet

# 542
Стани трябва май да пробваш да се включиш в спортингбет...няма да съжаляваш  Mr. Green
Анджи,извини ме за невежеството,но какво е спортингбет Embarassed Embarassed?
Дидишонче,радвам се,че вече си у дома  Hug.Мислех,че ти ще ни изненадаш с новина  Whistling.
Честит син на Зъбченце!Да расте здрав,щастлив и много умен!

От сега казвам,че за утре залагам на 3 бебчета (Включвам тук Яница),мисля,че и Бенджи ще е сред раждащите  Peace.

# 543
Честит син Михаил  на мама Зъбченце! Бъдете и двамата здрави, усмихнати и щастливи!!!!  bouquet  bouquet  bouquet Hug

Дидишонче, радвам се, че си добре! Hug
От сега казвам,че за утре залагам на 3 бебчета (Включвам тук Яница),мисля,че и Бенджи ще е сред раждащите  Peace. [/i][/b]

Аз залагам и за Анилеви - има си бая разкритие, направо е готова! Heart Eyes

HugМомичета, направо се просълзих за вашата подкрепа! Hug Толкова сте мили. Утре влизам в болницата, но секциото е във вторник. Мисля, че там има wi-fi и ще мога да се включвам.

Релакса ще си го направя утре в болницата. Днес предимно готвих и оправях, прегледах пак багажа, защото трябва да взема всичко, тъй като посещенията са забранени заради епидемията.

Хайде, по-късно може пак да се включа! Hug

# 544
Хепи- да ти кажа повечето педиатри нямат много актуална информация за дермо-козметичните продукти- работила съм и с дерматолози и с педиатри....ами педиатрите малко вървят назад с познанията си за продуктите. Продуктът, който ти си си избрала е много добър. Ако ти хареса, ти препоръчвам да се спреш и на останалите от серията, тк е хубаво да са на една серия. И не на последно място да ти пожелая много позитивизъм и сили, с които да посрещнеш хубавото събитие.  newsm51

На малката Борянка пожелавам да бъде много борбена и скоро да се раздели веднъж завинаги с проблемите в бъбречетата Hug

За фотоепилацията мога да изкажа мнение, че найстина не е толкова безболезнена колкото ни се иска, да не говорим пък за интимната зона, но ефекта е доста продължителен и си заслужава (бях почнала да си правя мишниците, но се оказах несериозна и недовърших делото докрай). Лошото е,че е хубаво да се прави зимата, а ние ще изпуснем този момент...пролетта и лятото не са за препоръчване заради слънцето което предразполага към хиперпигментации

Стани Спортингбет са нещо като Еврофутбол-залози за спортни състезания...и така като гледам, залагайки за броя на бебоците, успешно познаваш (може да повишим трудността и да пробваш да познаваш и пола Heart Eyes), та можеш и да изкараш и някой лев между другото, ако заложиш и на някой мач Hugооооо ти направо залагаш на конкретни мами  Peace

Последна редакция: нд, 30 яну 2011, 20:16 от anji_86

# 545
  • Варна, морето, сините вълни...
Честито бебе Михаил на мама Zyb4ence bouquet
Диди  Hug

# 546
Честито на Зъбченце, да са живи и здрави   bouquet
Дидишонче, радвам се, че при вас всичко е наред Hug

# 547
  • Полски Тръмбеш
НОВО БЕБ4Е  newsm68 newsm68 newsm68 newsm68
4ЕСТИТО Зъбченце, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МН МН ДА ВИ РАДВА   bouquet
относно колана за стягане... взех си от ония медицинските за кръст където са 2, 3 лева струват  - ама и аз как ги обясних  Crazy аз като по-дребни4ка си купих номер 3 първо и постепенно като ми се прибра- намалих на 2...и сега нося 1.. жалко 4е няма и по-малък,но ни6то то после се доизглажда с тренировки  Naughty  вършат 4удесна работа и са и мн евтини....
ДИДИ  Hug Hug Hug как те мислехме ако знаеш.. радвам се 4е си добре  Hug Hug Hug

# 548
СТАНИ, аз залагам на четири, Яничка, Бенджи и поне още две Hug
АААААА Току що и мъЖо се включи-каза, че Бендж нямало да ражда утре и да си ляга да стиска  Mr. Green , каза две   Joy

ама то не ни остава нищо друго освен да залагаме  Hug Hug Hug

Отивам да гледам филма и слагам по едно късно капучино

# 549
Честито на новите мами - видях зъбченце, яребичка, и другите.

Успех на всички които са на стартовата линия!

# 550
Честито бебче Михаил на мама Зъбченце, да е много, много здрав, щастлив, послушен и да си хапва добре. На мама бързо възстановяване, а на таткото леко изтрезняване . Mr. Green

soft, успех ти пожелавам с чистенето и разкритието. Аз не се спрях и на разходки да ходя и баня ли не търках, какво ли не правих, ама ей ме на още съм си тук  Whistling

Относно обезкосмявавнето, преди и аз карах с епилатора, супер доволна бях, но сега ми е невъзможно и праскам с бръснача, та космичките пак загрубяха, после ще ми е като за първи път като се почна отново с епилатора.  ooooh!

Моето мъжле ме ядосва също, но не много. То по скоро аз съм се изнервила в повече, а него го усещам, че гледа да ме глези, да ме гледа. Вчера даже като бяхме на разходка до мола и ей така спонтанно ми купи парфюмче, за да ме зарадва милото, щото знае, че се депресирам като гледам дрехи,които не мога да нахлузя, та да ми оправи настроението(обожавам парфюми)  Heart Eyes

Стани, ха дано познаеш със залозите  Praynig, ама нещо не ги усещам признаците.

На малката Борянка продължавам да и стискам палци и вярвам, че всичко ще бъде наред.

Дидишонче, вярно с бебе те чакахме. Но нищо де и това време ще дойде, а ти сега си почивай.

Хепи мама, от сега да ти пожелая и аз успех. И чакаме новини на 01-ви.

Лори, ммм саралийките са много хубави и аз ги харесвам. А твоя мъж що реши, че няма да раждам, примоли му се да каже кога, че то май вярно все още нямам признаци.

Накрая ще стане тя работата на 02.02 усещам аз  Whistling, тъкмо подарък за годишнината ни.

Без малко да забравя. Мисля да си взема и аз колан, четох противореиви мнения, едни казват, че помагал, а други, че не помагал, защото правел мускулите мързеливи, но аз мисля да се пробвам и да си купя.

Малей какъв дълъг пост му спретнах Crazy Embarassed

# 551
  • Русе/Germany
Честито на мама Zyb4ence, много да ви радва малкия мъж и много щастливо детство newsm32 На теб бързо възстановяване
Дидишонче Hug много те мислихме. Чакаме да разкажеш.
Аз нали се бях изнервила на мъжо та се хванах в кухнята едно готвене едно нещо, та сътворих 3 неща  Mr. Green А мъжо боядиса тавана, е ще трябва поне още веднъж да се мине но и това е напредък.
И аз ще си купя колан но от тези евтинките, и то тези дни трябва да се случи и това. Ох ох
Хайде отивам да хапнем малко Simple Smile

# 552
Добър вечер! Честити бебчета на Лилиша, Яребичка, Зъбченце и Беба!Браво за лесното раждане на Лилиша и дано всяка има такова!  Hug
Ние вчера си направихме "последно" парти с приятели и се прибрахме по никое време. Някои и на дискотека ходиха, но аз си се прибрах към 02.00. Бяхме се събрали 17 човека и беше толкова весело, независимо, че постоянно бях с контракции. За втори път ми се случва така да имам целодневни подготвителни. Днес реанимираме по дивана Simple Smile
Евридика, мнооого сте сладки и тримата на изписването. Особено ми хареса снимката, на която се целувате, едно любящо семейство!!!
По темите:
Мъже: моя също е доста изнервен напоследък, явно и на него напрежението му идва в повече. Слава Богу, не сме се карали по-сериозно, само спорим и после веднага се сдобряваме виновно  Heart Eyes
Леглото: сглобено е, но матракът е с наелон, както е купен, за да не се праши. Докато съм в болницата, милото ще изчисти цялата къща (сигурно с майка му) и ще подготви стаята и легълцето за беба.
За подсичането ми казаха да мажа само след къпане превантивно. А ако се подсече вече на всяка смяна на памперса. Иначе съм взела козметика на Веледа, а в началото ще ползвам преварен зехтин.
За водата - имаме кана, но ще преварявам в една стъклена колба, специално купена за беба. Не знам дали ще давам вода на бебето. Мисля ако кърмя не, но ще говоря и с педиатърката;
Стерилизатор - имам на Авент за микровълнова, заедно с ръчна помпа и шишета. Всчико ни е подарък и смятам да се възползвам;
Движения на беба - също е доста активна, особено като лежа. Не бие шутове, а по-скоро го раздава тежко, някак се мести цялата от едната на другата страна! На моменти наистина не е приятно, но в никакъв случай небих казала, че е болезнено.
Обезкосмяване - тази седмица бях на коло-маска и сега съм дибидюс, готова без нито едно косъмче Simple Smile
За колан - не зная след секцио кога мога да го сложа, ще питам докторката и ако ще ползвам, ще го купувам по натам;
А сега и моя въпрос - откога смятате да миете главичката на бебето с измиващ препарат? Знам, че го бяхме обсъждали, но съм забравила вече. От първия ден ли започвам и всеки ден ли трябва?
Хепи-мама, успех  Hug Дидишонче, добре дошла отново! Радвам се, че всичко е наред!
Много дълго стана, но така е, който не пише по 2 дни...

# 553
Мамче, хайде и аз "на живо" да ти пожелая успех за вдругиден!   bouquet
Много положителна енергия ще имаш от всички нас!
А пък ако хванеш нет в болницата ще е чудесно!  Hug

# 554
Здравейте момичета! Първо голямо ЧЕСТИТО на всички мами и техните бебета да растат живи, здрави имного щастливи! Минавам само да ви кажа, че на от 26.01 съм МАМА НА бебе БОГДАН. Големи сме 3150кг и 50см. Раждането мина изключително бързо и лесно, и от днес на обяд сме си у дома четиримата.

Общи условия

Активация на акаунт