Отговори
# 555
  • софия
Ех... милички, благодаря,Ви, трогнахте ме направо....
Добре съм, нищо ми няма, нали миналия уикенд се бях разчистила... мухъл,щори, прозорци.... и то ..... като ви писах, отидох за преглед, ама преди прегледа ме приеха, и веднъж приета в болницата трябва да си излежа пътеката, и заради това, чак днес ме изписаха, иначе там, записи на тонове, следене на води, плацента.... ноооо ще си чакам (ако можело лежейки) 08ми и така... така и не казаха тапа ли е.... нямало логика да кървя, но аз не споменах всичко което върших уикенда, просто защото бяха минали няколко дни и мислех, че не е от това, но май точно от чистенето си е.... общо взето нищо, сега само се надявам да не тръгва да излиза до датата и всичко на е ок, иначе  ще ме резнат по рано и по спешност, но... каквото - такова !

# 556
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА ДИДИ  Party Party Party Party Party Е КОЛКО БЕБЧЕТА ДНЕС Е ГОЛЯМ ДЕН ЗА ФЕВРУАРСКИЯ БЕБЕВАЛЕЖ Party

ДА Е ЖИВО, ЗДРАВО, УСМИХНАТО, БЕЗГРИЖНО, ПОСЛУШНО И КРАСИВО! НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ  :hug
:

# 557
  • Полски Тръмбеш
didi_petkovа 4естито да сте живи и здрави, беб4о да слушка, папка и  да има едно красиво и безгрижно детство   bouquet  bouquet  bouquet
Моми4ета, 4естно да ви кажа май не сме февруарки ами живи януарки  Mr. Green

# 558
ЧЕСТИТО БЕБЕНЦЕ БОГДАН НА МАМА ДИДИ! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА СТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!!!  bouquet

# 559
Диди Петкова,честит син!Много да ви радва!  bouquet
Лори,приемам облога! Peace
Бенджи,нищо не се знае  Wink!Това чакане ми е до болка познато.

# 560
Още едно бебеееееее  Hug Да ти е жив и здрав Богдан и много да ви радва   bouquet didi_petkova
Хепи мама стискам всички налични палци и чакаме новини  Peace  Hug
JJuleto, с големия го миех целия всяка вечер и го  мажех с олио след банята, но не помня до кога. Сега се чудя дали да е пак така, дали да мажа с олио всяка вечер или не ... То е ясно, че моди много и всякакви - до колко са правилни в момента не можем да знаем. И аз ще чакам мненията на другите и ще преценявам допълнително.
Бенджи, то писмо преди да тръгне няма да прати  Laughing, може и след 5 мин да се наложи да тичаш към родилното   bouquet Пожелавам ти го, знам какво е!
На мен нещо ми е депресарско  Sad

# 561
  • Варна, морето, сините вълни...
Ехее много бебета днес  Crazy честито бебе Богдан на мама didi_petkova   bouquet

# 562
  • Русе/Germany
Хайде и от мен Честито бебче на мама didi_petkova. Много да ви радва малкия мъж и много весело детство  newsm32

# 563
Диди,да ви е честит новия член на семейството.Да папка,слушка и да ви носи само радостни мигове...
Хепи,още веднъж стиснати палчета и ще чакаме да се включиш на 1-ви с хубавите новини...

Моми4ета, 4естно да ви кажа май не сме февруарки ами живи януарки  Mr. Green
Ааа,без такива...той януари свършва... Mr. Green Вече ще сме си живи Февруарки....

# 564

Честито на новородилите мами и техните бебчета!
Дидишонче, Hug
Наистина,нали уж сме февруарки,закъде са се разбързали тези дребосъци....

# 565
Честито и от мен на новородилите мами!

# 566
  • Mostly in my mind
Честито на Zyb4ence и диди петкова. да са им живи и здрави бебенцатата. амо радост да им носят.

# 567
  • Somewhere over the rainbow
Няма събота, няма неделя  за хубавите новини -честито на зъбчето и на диди петкова- да са Ви здрави бебоците и много да Ви радват
Къмет и на Хепи Мама -да мине леко и успешно
Радвам се за Дидишончето, дано и при Надеждата  всичко се оправи с бъбречетата на малкото
 Анджи-86  мерси за линка
Лека от мен

# 568
Да е жив и здрав Михаил на мама Zyb4ence   Hug
Диди и на теб честито момченце Hug

Разкажете за раждането си после

Хепи-аз се отказвам няма да раждам скоро Mr. Green Mr. Green Mr. Green...ей така разкрита ще си походя още малко Whistling
Утре си почини чудесно,а на 1ви прекрасна красавица в прегръдките ти  Heart Eyes
Бенджи-аз пък си мисля че много многооооооооо скоро ще е и твоя ред,няма да усетиш кога и как,не го мисли изобщо(може би затова дотежава,щото само за това се мисли...)

ДИДИШОНЧЕ лелелееее взе ни акъла,важното е че си добре Hug

не помня до кога не миехме косата  Embarassed...всичко съм забравила,той татето беше човекът за баня Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 569
Честити ни бебетаааа!!!   bouquet  Честито на мамите ... чакаме разкази Simple Smile

Сега да споделя - изпих една кола и сега в корема ми има борба свободен стил  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт