Отговори
# 570
Ако ви е доскучало, имам новина от Янчето!

На 26 - ти се появи нашата малка Даниела - секцио, още сме в болницата. Целувки!

Честито на Янчето за малката принцеса!

Да е жив и здрав малкия Богдан на мама Диди!   bouquet

Егати изчерпаха ми се пожеланията!  Mr. Green

# 571
Да е жива и здрава малката Дани.Мама бързо да се оправя и да се гушкат вкъщи

# 572
Стани, разбиха ти прогнозите  Laughing
Да е жива и здрава Даниела! Бързо възстановяване на Янчето  bouquet  Hug
kapmeh, в моя корем и без кола има борба тази вечер  ooooh!

# 573
  • Русе/Germany
Хайде честита госпожица на Янчето  bouquet Бързо възстановяване на мама.
Мале ама тия бебета хич не си играят. Хваща ме вече паника да не съм от следващите smile3506

# 574
Ох, ние се борим с високата температура на Давид  Tired
, а тук се случват хубави неща  Simple Smile :

Честити бебчета на Зъбченцето ,Диди Петкова и Янчето !Да са много здрави и послушни !

Дидишонче ,радвам се ,че си добре  Peace .

Момичета ,молете се утре момченцето ми да се събуди здравичко  Praynig !

# 575
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

ЧЕСТИТА БЕБОРАНА НА МАМА ЯНЧЕТО! МНОГО ДА ГИ РАДВА И СЛУША! ДА РАСТЕ ПРЕКРАСНА ПРИНЦЕСА!

МАРТИНКА Hug , ТОЧНО ПРЕДИ ПОЛОВИН ЧАС СИ МИСЛИХ ЗА ВАС  Hug КАК СТЕ?

# 576

Честито бебче Богдан на мама Диди!
Честито бебче Михаил на мама Zyb4ence!
Честито на Янчето за малката Даниела!

Палчета за Хепи мама!!!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

clover_d скорошно оздравяване на детенцето!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

И моят бебок последните дни е супер активен. Днес малко го е ударил на неделен мързел, та и аз да си почина. Иначе понякога имам чувството, че ще ми пръсне корема от наместване, охкам и пъшкам и чак контракции получавам от него..

Моят мъж май напоследък е решил да тества на какво ниво е бременният ми ум и ми обяснява с подробности някакви електронни схеми от проекта от работата му или одеве пък се развиваше темата за инфлацията и къде отиват парите на банките, а бебо през това време бута, коремът ми се стяга, а аз го излслушвам търпеливо и кимам, макар че хич не ми е до такива сложни теми, при което той вижда, че не съм 100% концентрирана и се обижда, понеже очаква дискусия. И почва един спор...Е в такива моменти как да не се впрегна и да не се почувствам неразбрана.... #Cussing out

# 577
честитоооо на Янчетооооооо много бебета днес Simple Smile))))))
Sofie -хахаа и при мен се случи днес,само че е по друга тема мъж ми археолог- и ми обеснява разни негови открития кое племе от къде тръгнало и разни такива...а аз само го гледам и си мисля...че хич не ме интересува  Embarassed,ама поне се вкл.с адекватни въпроси и той си продължи без да ме усети Whistling...може да става досадна но наистина нищо друго не ме интересува в момента!!!!!!!!!!! бебо и детето да са добре
Кловър дано ДАвид е здрав утре, а тази вечер смъкнете Т  Praynig

брей 3 бебета днес...браво,на берекет е  Hug

# 578
Темата за мъжете е вечна ...

Те са уникални просто...винаги уцелват момента.И моя си понякога ме учудва.Държи се и очавка все едно не съм бременна.Говори ми някакви сложнотии за някоя кола която в момента му е в сервиза как ставало или неставало нещо, или ми задава въпроси за разни неща които очаква да си спомням , а аз съм на друга вълна и направо ми идва да  fight

Да не говорим че доста ми костваше да го накарам да боядиса стаята и да разпънем кошарата ...за детските апличета вече казах че ми отне мрънкане 3 месеца.И сега гледам сеир кога ще сложи селикона на дограмата.Само това остана в стаята.аааа пропуснах - и щеше да слага допълнителен контакт защото сега през средата на вратата минава един разклонител в който се спъвам...и ще изчакам да падна че да вдигна скандал да се оправи! fight

# 579
Няма как да не пиша - толкова нови бебчета и щастливи майки....
Да са живи и здрави и мнооого да радват своите майки!

Малко остана от януари, идва февруарската вълна, дано устискам до нея, че напоследък много ми зачестиха предварителните контракцийки....

# 580
Леле колко бебоци си имаме вече...направо се чувствам като наблюдател и имам чувството че никога няма да родя....колкото повече наближава момента ,толкова по невероятно ми се струва.

А вече като се размърда я усещам ниско долу и като помръдне е толкова болезнено...странна и силна болка.вече не знам и аз какво става

# 581
ЧЕСТИТИ НОВИ БЕБЕТАААААА! МАМИ,  БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВСНЕ!!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet 

за 2рото секцио да разкажа
минах само с 1 упойка, без пистолета след операцията и сега ми слагат различни обшзболяващи - аналгин, парацетамол, свещички. Бе боли повече, само операцията беше малко по=дълга, защото рязаха срастванията от 1вото, но всичко е ок. вече ставах с няколко крачки, утре раздвижване и махане на катетъра. бебо ми го носят да го виждам, но не сме яли още, след като ме раздвижат ще се учим. до слетобед не ми даваха вода, сега пия, утре залуска с кашави храни, чай...
Вик е добре, гладен, кротък  Mr. Green
спи ми се доста.

за обезкосмяването - имах само лек триъгълник, обръснаха ме като нектарина - гола голеничка  Blush
лекарката ми е супер, беше на 10тата минута в болницата и за още толкова събра екипа и ме подготвиха в операционната  Hug   bouquet
оперираха ме д-р Колева и д-р Кръстанова, страхотни са   bouquet   bouquet

стискам палчета на всички, които още чакат бебоците!
мамите за Токуда - всичко е супер и неото са ок и в родилното са ок, не се притеснявайте  Hug

лягам нани  Simple Smile

# 582
Честити нови бебоци на Зъбченцето ,Диди Петкова и Янчето! Да растат здрави и щастливи деца! Hug
Дидишонче- радвам се,че сте добре! Hug
Хепи-мама ти си знаеш,че всички сме с теб,а ние знаем колко щстлива ще си само след ден! Hug Чакае добрите новини! Heart Eyes
Много се смях с разказите за мъжете Laughing
А моя го избива яко на гостоприемство,което пък мен страшно ме изнервя,защото вече съм толкова тромава, че имам нужда само от спокойствие,релакс и почивка както аз си я разбирам! LaughingА не да мисля кой от какво е болен и какво ще ми лепне #Cussing out Днес изчистих навсякъде вкъщи, утре се замислям дали да не измия и прозорците Mr. Green Ако е малко по-топличко и това ще свърша bowuu
Хайде лекичка от мен и до утре с най-новите бебоци в темата! Hug

# 583
Честити ни нови бебоци!!! Да са живи и здрави, да слушкат и папкат, а на мамите бързо възстановяване!!!

Беба, би ли споделила какви са цените вече в Токуда? Има ли промяна?

# 584
  bouquet  bouquet  bouquet Честито бебета  на Зъбченцето Диди Петкова и Янчето!

Общи условия

Активация на акаунт