Отговори
# 255
...
Първата нощ в къщи беше кошмар, мъжО вика "леле в какво се "утурихме", баба идва днес на помощ
...
Joy  Joy  Joy

# 256
оф,  за стерилизацията забравих да питам -аз купих едни хапчета,  дето се разтварят във вода / едно хапче за 6 литра/ и в нея ще дезинфекцирам -дали като за начало ще вършат  работа  newsm78
Вършат работа,но няколко мами казаха че много силни били и се усещал мириса на дезинфектанта.На каква марка са твоите?
Днес няма ли бебета да имаме? GrinningАйде де,кой ще се врече???  Hug

# 257
  • София
Само отбелязвам, че съм тук, нямам какво да споделя...

# 258
Булка Марулка, да, откъм гърдите. Разигравам си някакви филми в главата как ми се отлепя плацентата. Не е постоянна болка, отвреме-навреме ми се случва с различна продължителност.

# 259
здравейте и от мен. днес бях на лекар. седя си с 2см разкрите, ама много ме заболя като ме преглеждаше. после запис на тонове. всичко ок. в Шейново цената на тонове по каса е 30лв.  #2gunfireегати тоновете. аз при лекаря(пак в Шейново, не на каса) плащах 20лв.
потвърди, че това течение вчера като съсиреци кръв е тапата.
от както се върнах ме почнаха контракции, но болката е само ниско долу в корема. а аз си мислех, че трябва да почва отгоре. пораздрисках се, ама си хапнах после добре, за да не остана без сили като отида да раждам Embarassed смятам днес или утре да раждам  Joy пък да видим Shocked

за каната - това е уреда, които най-често работи у нас. за марти кипвах водата му по няколко пъти и после пресипвах в шишенце, за да си имам. сега пак така.

за стерилизатора - миналия път купихме микрото специално зарди стерилизатора, та и го носихме да видим дали ще се събере. смятам, че е изключително полезна и спестяваща време покупка. марти беше кърмено бебе, но много трудн потръгнаха нещата, не искаше да суче и в началото много се цедях. после измивах помпата и шишето, бух в стерилизатора, после в микровелето и отивах да доспивам(особено през ноща). за следващото хранене всичко беше чисто. а ако трябваше да чакам да заври водата в тенджерата....после да ври....загуба на ценни минути сън за мен.

# 260
  • Полски Тръмбеш
ЕВРЕДИКА, и моята принцеса така връща...даже понякога е пове4е петното..уригва се но тия колики са и голяма мъка.. Cry понякога еднократно има и фонтан... Sad звънях на  докторите от неонатологията и ми казаха 4е щом е еднократен няма стра6но- било за6тото и е станало тешко...  Rolling Eyes  и сега като я нахраня я  подържавам 30-40 мин. в мен и тогава я оставям в леглото...
а за вода вместо хранене...голяма глупост- Вики така ме ккараха и аз като не опитна тогава- тикам вода, тикам... тои реве милия , та се къса и така 2 нощи.... ooooh! и накрая моя ми вика- виж к'во детето е гладно!!! давай му мляко 4е ти е... м... на водата  hahaha ти ка' т си гладна вода ли ядеш ?! hahaha и така Вики си си хапва6е до 2-та годинка
на педиатрите им е лесно...нали си спят спокойно... а ние да му мислим с тези гладни деца и водата  Thinking
 Praynig дано вси4ко е наред с Диди6он4ета
а днес няма ли да имаме бебе  newsm78

# 261
...
Първата нощ в къщи беше кошмар, мъжО вика "леле в какво се "утурихме", баба идва днес на помощ
...
Joy  Joy  Joy

смей се ти, иначе и ние сме едни такива независими и сами щяхме да си гледаме детето, абе както Ади и Светла казаха "не отказвайте помощ"

Аз съм вече 58.5 кила - свалих 5 от качените 10

# 262
момичета, колко боленени трябжа да са контракциите. имам на около 2 минути, леко болезнени. рано ми е, нали?

# 263
Тедииииииии душичке,направо ме разби,ами да има и такива дни Hug
Спомням си нашия първи ден след изписването,не ден де а НОЩ-загасихме с пижамите вече се наместваме в леглото и сладко премъркваме и хайде УААААААААУААААА ок,светвам вдигам чудим се що ли иска туй дете...мирясва пак лягаме,загасяме усмихнати с мъжа ми и пак се почва УАААААААААЪАААААААА
Ниие  Shocked,ама защо не иска да спи....и така 1 година време,свикнахме,не загасяхме,свикнахме и с безсънието и с факта че няма да имаме нощи с безпрекъснат сън,и пижама не помня дали обляках отново... Joy

Наместват се режимите и за вас и за бебо,дори мъжа ми се научи да спи на плач  Crazy....незнам как,ама за да оцелее явно организма е способен на всичко  Peace

Аз съм много доволна от днешните новини от Барби  Hug  Hug  Hug
Дидишончето не беше ли вестителка Embarassed,уфф може да греша Rolling Eyes

Аз сготвих,подредих и се разшетахме доста с мъжо,май май идва момента Hug Hug

lilisha НЕ Е РАНОООО,регулярни ли са???

# 264
момичета, колко боленени трябжа да са контракциите. имам на около 2 минути, леко болезнени. рано ми е, нали?

Мила, не е ли по - добре да отидеш до болницата да те погледнат? Никоя от нас не може да знае дали е рано! Успех!  Peace

# 265
Дообър ден и от мен.
И ние с мъжа днес като станахме и се разгнездихме - вдигахме спалнята, чистихме над гардероба, търкахме всичко и сега съм така уморенаааа, а той и коридора да изчистел  Shocked . Аз обаче бях категорична че с него утре ще се занимавам, за днес искам да измия ваничката и да изгладя малко следобяд и това ще  му е. Утре повече. Сега лягам да поспя, че съм скапана  ooooh!

# 266
lilisha според мен отивай към болницата, че второто раждане става доста по-бързо. Докато лежах в Шейново имаше едно момиче беше с контракции на 5 мин, но каза че хич не я боли, дойде след обед и до вечерта беше родила, ей така без да я боли много-много.
Качих снимки от изписването, да ни видите какви сме хубави и скромни Mr. Green
Извинете за тъпия въпрос, но нали не съм изчела всичко-на кой е този сладкия бузан в албума?

# 267
Lilisha, палчета!!!! Най- добре е да тръгваш!

Теди, Hug всяко начало е трудно, но щом имаш баба за подкрепление, няма страшно. А до месец бебчо ще си регулира режима и вие ще се наместите спрямо него. Щом другите се справят На вас ли точно ще се опре едно бебе. Ако спи и се храни, наддава добре- всичко е наред!

Мисля,  ако реша, че ми трябва стерилизатор. Да ди взема един от продавалника- видях някой На доста добри цени.

Евридика, както са казали и другите, малко връщане На мляко не е проблем. Много е сладък Лорис и изглежда да е спокойно бебе! Стискам палци да е така!!!

Мъжът ми само ме бъзика да не бързам и дали не мога да изчакам още, че той не бил се настроил още за бебе.  hahaha

# 268
здравейте и от мен днес!
Снощи спах зле, бебо се мяташе лудо до към 1 часа. В 4 се събудих от тъпи менструални болки и стягане на корема- явно си беше контракция, реших да изчакам да видим дали ще се повтори, че ми се е случвало досега да е само една и толкова. След половин час пак леки болки, ама много леки, от време на време придремвах, но болките си ги имаше съвсем леки до 6 часа през 30 мин. След това съм заспала. Тази сутрин нищо. Закусих и седнах на дивана да чета уж форума и пак контракция лека..взех си топъл душ и се успокоиха нещата. Оттогава съм добре. Но бебо сега пак много се мята. Дано той да не дразни матката много и да се активира и тя от ритниците му. Confused
Та питането ми е- колко време трябва да седя вкъщи и да чакам контракциите да зачестят при положение, че бебето ми е седалищно?? В този случай не е ли по-добре да се избърза за болницата?? Така и не можах да разбера това подготвителни контракции ли бяха или нормални.. newsm78

# 269
  • Варна, морето, сините вълни...
Evridika много сте сладки тримата Crazy Hug

Общи условия

Активация на акаунт