Отговори
# 465
Беба, честита ти радост! Да е жив и здрав малкия Виктор  Hug   bouquet Бързо възстановяване!

# 466
  • Русе/Germany
Много сме малко днес Sad
Какво ли става с Дидишончето Confused дано всичко е наред  newsm17
Много мами липсват днес  newsm78
Хайде слагам по едно кафе, па дано аромата да ги привлече и да се появят

# 467
Честити бебенца Анита, Симеон и Виктор на мамите Лилиша, Яребичка и Беба!Да растат живи и здрави и много щастливи!
Аз вече подозирам за другото бебе,но ще чакам мамата да се включи. Heart Eyes
Снежи ,мерси за кафенцето.

# 468
Аз си мисля,че Дидишонче ще  ни изненада днес с добра новина?! newsm78

# 469
Здравейте от мен мамита! Не съм писала един ден и вече колко нови бебоци си имаме!

Честити бебоци!Да са живи и здрави, много да радват мама и тати!На мамите бързо възтановяване!

А сега....Дидишонче ....ти защо още си тук бе мила?  Rolling Eyes  Нали ти пожелах леко ,бързо и успешно раждане още в петък, и викам тая сутрин "сега като вляза вече ще има новина" - а то ....
Хайде чакаме вече...Simple Smile

Наистина малко мами сме останали... колко е вълнуващо  Party
Искам и аз вече да раждам....че ми е тежичко

Последна редакция: нд, 30 яну 2011, 13:57 от kapmeh

# 470
Честит син Виктор на мама беба!Да расте здрав и щастлив!А а на мама много бързо оздравяване,за да гледа с радост едно спокойно бебче! Hug  bouquet
Бенджи вече са и писали и другите момичета,но да не остана и аз назад,да взема отношение- няма какво да й направиш на бебка в този срок на бремеността,айде дай Боже да си й помогнала дори да излиза вече! Hug
Анилеви аз продължавам да се възхищавам на твоето планирано, нормално раждане LaughingБраво бе жена!Незнам как го правиш,но дай Боже всеки му!
Хайде сега и Дидишонче да се включи,а после е наред Бенджи, моля не се пререждайте,има си установен ред Laughing
За утре чакаме мама Яница с добрите новини,а вдруги ден и Happy-mamma. Палците са стиснати! И добрите новини за пухкави бебоци,здрави, свежи и щастливи мами да не спират да валят! Hug

# 471
  • София
Беба честит втори син Виктор , да ти е жив и здрав а на теб лесно възстановяване след раждането.
Да ви кажа онзи ден нали бях на гости на една приятелка която роди миналата година по това време и тя ми разправя как всички мами от миналогодишните мартенки който искали да родят по бързо ядяли ананас с килограми и ефект имало. Тъка че нищо не пречи да се пробва " за тези който вече им е писнало и искат да раждат"
До сега бяхме на пазар с таткото и понеже вчера по закона на всемирната гадост ми изгоря каната за топла вода а аз много я ползвам се сдобих с нова . Ама нали съм си патка забравих да си купя от аптеката Арника . Да ви попитам вие каква козметика си купихте за детето аз се чудя за Бюбхен  знам от приятелки че са много добри.

# 472
  • Sofia
Честит Виктор на мама беба!!! Да ви е жив и здрав, много да ви радва, а на мама бързо възстановяване!!!

Аз също съм си купила козметика на Бюбхен. Надявам се да е добра Simple Smile

Ние цяла сутрин бяхме на разходка с милото, обаче въпреки слънчицето, оказа се, че навън е доста студеничко... поне сутринта... Сега малко ще подремна Simple Smile

Хубав следобед да всички!

# 473
Честита ти радост Беба! Да ти е живо и здраво момченцето и хубавите емоции заедно да се нижат едни след други!

# 474
ЧЕСТИТО БЕБЕ НА МАМА БЕБА! ДА РАСТЕ ПРЕКРАСЕН МЛАДЕЖ И ДА СЛУША МНОГО МАМА И ТАТИ  Hug НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Добро утро от нас, боли ме ужасно корема, но не контракции  Thinking пък може и да се бъркам. Вчера си легнахме в 4 часа и днес отново се караме с татито ни  Crossing Arms иииии не съм на кеф

хубав ден

# 475
  • София
  bouquet Честито момченце на беба и от мен. Много радост и щастие да им носи Виктор  Simple Smile

Нашия тати днес е на работа и аз скучая и се мотая, надявам се поне батко да мине да ме види с някой от племенниците....и надзъртам тук, да не изпусна някое бебче  Mr. Green

# 476
  • Варна, морето, сините вълни...
И ние се разходихме с милото ( с колата  Mr. Green ) и сега ще си полегна да го гушкам малко  Crazy

# 477
Албена е родила

http://mamita-bg.com/2011/01/30/албена-денкова-роди/

Лори никакви такива не се цупете и сърдете а се цункайте и хайде на разходка  Hug

Аз лягам  Party

# 478
Хе-хе ! Ние тука само се почесваме-пък контракция ли е това ,пък какъв е този теч ,пък капачки от лютеница... Mr. Green ,
а Беба-хоп-троп-" имаме си Виктор"  Crazy !Без много лафове  Laughing !

Да е жив и здрав Виктор ,името му много победи да му носи !
 Беба ,като имаш възможност ,кажи на 2 на 3 за секциото този път ,повече ли боли...ала-бала  Wink

# 479
  • София
Беба, честито ви бебе! Да ви е живо и здраво и много да ви радва!!!  Hug

А сега....Дидишонче ....ти защо още си тук бе мила?  Rolling Eyes  Нали ти пожелах леко ,бързо и успешно

Къде я видя Дидишонче?

Общи условия

Активация на акаунт