Какво количество пюре трябва да се изяжда, зависи колко бързаш да заместиш млякото с пюре. Ако не бързаш даваш по половин бурканче, ако да- по цяло. Също зависи и от детето колко ще му се яде.
.

не искам да казвам голяма дума,но от обяд насам съм доста по-добре.Златна си да знаеш!!!!!!Не знам какво ще специализираш,но те искам тук под ръка за малкия човек
Накашлям по-малко.Боли ме доста гърлото още,но като намаля кашлицата е по-поносимо.Чак и мъжо намаза-сготвих му манджичка 

Много са ми грозни стиите и изкам да се поизпеча малко барем се скрият поне малко.....
kalinche, много близнаци при вас - ще да е весело
. Много се радвам, че харесвате заглавията ми, а за ентусиазма ми за спорта - желание винаги имам, но време трудно намирам
geryaleksandrova, аз също имам Devit 3 - в листовката пише между 4 и 8 капки, педиатърката ги изчисли 6 капки, но ми каза да давам по 4
- Рали, ти нещо знаеш ли по въпроса (50.000 I.U./15 ml витамин Д3). Та, Гери, мисълта ми е, че наистина трябва педиатърът да ти изчисли по колко капки да даваш
хич не спи това дете -нито денем,нито нощем.Голяма пикла е ................. Изкам да си лгна сега и да се събудя чаааааааааааааак в 9 часа !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! толкова ли много искам 
благодарим ти,сега видях,че и моя момък е на първа 
- Рали, ти нещо знаеш ли по въпроса (50.000 I.U./15 ml витамин Д3). Та, Гери, мисълта ми е, че наистина трябва педиатърът да ти изчисли по колко капки да даваш