Разделно хранене 46

• 36 219
  • 722
  •   1
Отговори
# 60
Извинете ме ,че пиша втори пост,но много ми е неприятно като не виждам текста докато пиша.Явно има някакво ограничение за редовете и после ми се губи текста.При вас така ли е newsm78
Та да разбуня малко стриктните редици Shocked
Утре смятам да направим изненада на мъжете,защото те няма да се сетят да ни направят купонче #Cussing outЩе се съберем 3 приятелски семейства и всяка трябва да измайстори нещо.Аз смятам да се пробвам с това :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=112929.0
За първи път ми е ,но се надявам да се справя.Плънката съм я замислила:праз,гъби,кис.краставички,варено яйце,пушено свинско вратле,печена чушка....нещо таквоз Shocked
За десерт:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=237883.0 - това вече е пробвано.Страхотно става,а и много бързо и лесно.
Иначе днес съм се разработила счетоводно.Уволнявам  #2gunfire,назначавам  Hug,правя заплати  Praynig.Кой каквото иска - днес съм на кеф Laughing
Уф,накрая ще споделя Sad.то като чете много човек и така става.Нещо ме жегна,ако не са познали пола на бебето,Вики как ще го приеме.Общо взето приема философски нещата Rolling Eyes,ама...Защото случаи много за грешни полове.
Но и с това ще се справим.Ще му прави прически и това ще е Laughing
Аууу,пак се улях с писаницата . Praynig

# 61
ОФф това с темите и заяждането направо ми писна. И в 90-дневната има субекти, които на 'хартия' и 'мастило' си личи как се считат за повече от другите! (За това честно казано не обичам да чета и пиша там) Наистина не разбирам защо и кому това е необходимо!? Така повече килца ли се свалят?  newsm78 Наистина ТАЗИ тема е най-най-приятната, на която съм попадала в бг мама и се моля и тя да не бъде развалена. Нека, ако поради някаква абсурдно-неразбираема за мен причина някой има нещо си срещу другиго, да се 'оправят' на лични, защото напрежението в истинския живот е достатъчно, че да се пренесе и виртуално, където идваме за разтуха и подкрепа за дадено нещо!  Hug

Инс. Гаджет, аз да ти кажа нещо, което четох някъде (може и да не е откриване на топлата вода, но да го кажа  Mr. Green ) Такова нещо като 'сандвич' няма в природата.  Mr. Green Просто за да стане сандвич все се стига до доста неполезни неразделни комбинации. За това общо взето освен, ако не е хляб с домат и марула, по-добре да се избягват.

Алекс, хубаво си ги публикувала тук, но все пак пак дап итам - кой би могъл да оправи линковете с табличките на 1стр, тъй като отдаааааавна не се отварят???  newsm78

Диди, добре дошла.  Hug Не съм сигурна за елдата. И на мен би ми било интересно да разбера към белтъчните или въглехидратните се счита повече.  Thinking

Мурка, еееей в 90-дневната какъв хубав послепис прочетох за менЯ - мноого тенкс.  bowuu   bouquet Hug

Успешен и усмихнат ден на всички!

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 13:06 от Бърборанка

# 62
http://www.youtube.com/watch?v=vx2u5uUu3DE

Специален поздрав на всички! Любимата ми и характерна за мен песен!
Да сте живи и здрави! И ПРОСТО ЖИВЕЙТЕ СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИВО, ЗАЩОТО Е ТВЪРДЕ КРАТЪК, ЗА ДА МУ СЕ ЧУДИМ! ЖИВЕЙТЕ С ПЪЛНИ СИЛИ И УСЕЩАЙТЕ ВСЕКИ МИГ!
 Hug Hug Hug

# 63
Аз малко съм объркана, кои тенденции в разделното да хвана според едните, въглехидратите могат да се смесват, а сирененто, кис.мляко и заквасената сметана са неутрални. Това го гледам в една книжка която имам в къщи newsm78 А според една друга таблица нещата са доста по стриктни. Не си спомням преди време как процедирах #Crazy Днес наготвих елда с ориз, гъби и зеленчуци. Надявам се да е разделно, че иначе зле започвам първия ден.
И аз съм останала с много мили спомени за атмосферата и взаимоотношенията в тази тема. Винаги е било супер тук Hug

# 64
  • TX
Любовче уцели ме У душата днес  Hug
ВВ успех с Крокодила, не е труден миналата НГ правих "Крокодил с късмети" който се разположи на трапезата измествайки традиционната баница  Wink и сусам сложих да докарам пъпчив вид  Mr. Green Peace
Бърборанке някак си отвъртре ми дойде, толкова рядко влизам там, а по моето време аз като я правих и двата пъти беше хубаво, всъщност аз от тогава започнах и "форумен живот" Embarassed
ДидиР хващай една от схемите и се придържай към нея, много автори, много варианти на РХ избери си този който е най- близо до твоя стериотип и се гмуркай
Джижанке спец. заради теб на раота дръпнах скайпо, ама те нямаше, пък фотосите са там, ама споко ще ти пратя  Wink

# 65
  • Скопие/Асеновград
DidiP, добре дошла обратно при нас Simple Smile В блога съм качвала доста рецепти, които си публикувала в първите теми Simple Smile
За пореден път се изумявам на хорската простотия - "профилактично" да се даде антибиотик при кръвна картина, която показва само лека анемия и негативни секрети. Пиеш АБ и ти минава кашлица и температура. #Crazy Вариант "никнене на зъби" или "кашлица след грип" изобщо се изключват. Яд ме е как не можах да попадна на един свестен педиатър!
Иначе и двамата с Бу пием специални чайове за кашлицата, сироп и т.н. и вече сме по-добре.
Днес си направих салата с рулца от раци и зеле Simple Smile
LubovNikolova, мерсаж за поздрава. Много е позитивна, аз харесвам повече по-старите албуми.
Ето една и от мен Simple Smile И още една  на Gabrielle, която винаги ми стопля сърцето:)

# 66
Извинявам се, наистина е масло, аз не знам защо 5 пъти го чета като мляко (може би защото след прясно логично ми звучи да е мляко). Не исках да правя някакви генерални теми, просто в дюканските рецепти има такива, които не са много дюкански, просто исках да си извадя изводи доколко са проверени и дали да им се доверявам на 100%.

# 67
Murka, много ама наистина много се радвам, че съм ти доставила радост и удоволствие, и си се засмяла! Прекрасно е, когато правиш другите щастливи, тогава и ти си щастлив, както съм сега, като ти прочетох коментара! Успехи занапред във всяко от6ношение, защото It's your life!

Mim4e, значи и ти харесваш този певец?! Супер! На мен тази ми е най, най, най-любимата песен завинаги! Но аз си харесвам всички песни на Bon Jovi! Просто е невероятен! Прегръдки за теб  Hug Hug Hug

За Aleks, Джижи, Elizabett, rositooo, gospojata, и всички, които пропускам, моля да ме извините многого целувки и любов от мен!н  Heart Eyes Heart Eyes
Уникален и различен ден желая!

айде още една, с пожелание да изгаряме от любов....
http://www.youtube.com/watch?v=fV9luWlfMDU

# 68
  • Canada
Охооо, знаех си аз 4е сте ми от кръвната група .... С мъжа ми сме големи фенове на Бон Джови, само дето още не сме тръгнали да го следваме по турнетата му...Ето на 18 февруари ще ходим за кой ли път на концерт, и всеки път е уж за последно Sunglasses
Празника на снега беше много добре организиран, времето беше слън4ево и приветливо въпреки минусовите градуси. Имаше интересни активитета, ние се вклю4ихме в зимния риболов и полярната аеробика. Снимки има, но не съм ги ка4ила още....
Вяра излишно се притесняваш, сигурна съм 4е Вики ще се зарадва дори и да е объркан пола. Мойта дъщеря умира да е кака и всеки път си мени желанията -брат4е или сестри4е или и двете  Shocked
Из4езвам на работа...
За вас Гоооолямо ГУШ!  Hug Hug Hug Hug

# 69
Добър вечер .
Ах,  DidiP, колко се радвам, че се завърна в нашите редички  Heart Eyes.
Малките сладуранки станали госпожички- красавици!
Бърборанке, не зная дали модератор ще се ангажира да коригира наша информация, но аз вече не мога до следващата тема. А таблиците са от блога ни .
Мим4е, можеш ли да направиш нещо по въпроса?
За рецептите ще кажа, че има отклонения, но това е с цел по- добри вкусови качества и разнообразие .
Все пак количествoтo на несъвместимите продукти е по- скоро като подправка .
Все пак всеки сам решава как да се храни, само не изпадайте в крайности  Peace.
Хубава вечер момичета, аз отивам да рупам жито, утре ще се захранвам.

# 70
Момичета, благодаря за топлото посрещане Hug
Много съм се надъхала. Дано да смъкна много килограми, че имам страшно много за смъкване. Алекс мерси Grinning
В коя тема се публикуват рецепти, че аз сега като се развихря, може да произведа някой шедьовър Laughing
ВВ да качиш една снимка на крокодила. Аз отдавна му се каня, ама все се притеснявам, че е много трудно.

# 71
  • България
привет момичета
благодаря ви за загрижеността Hugмалката я тъпча с хомеопатия от есента,но все не се получава.много АВ се насъбраха,тъкмо започнахме опашката след тях и доиде тоя грип ooooh!е после пак  на ново.всеки ваш съвет ми е ценен и ще се възползвам.
след първия режимен ден на 90 дневната  съм -1кг Simple Smileдобре е.болна съм,гори ми, а изоставам с водата-около литър е.
 Hug Hug Hugза всички Hug/не ви пиша имената-гушнала се е в мен и ми е малко трудно да ви изброя без да изпусна някого/ Hug Hug Hug
спокоина нощ!!!  bouquet

# 72
  • TX
първият ми крокодил следващите имаха по добър вид сещам се, че като го правих лаптопа беше с мен на плота и от там стъпка по стъпка от някакъв руски сайт който сега не се сещам Close
Роситоооо оправяйте се мило  bouquet , че много стана на АБ да не  му гъбясат червалаците на детенце
а сега сънчо в целия му блясък

# 73
  • България
първият ми крокодил следващите имаха по добър вид сещам се, че като го правих лаптопа беше с мен на плота и от там стъпка по стъпка от някакъв руски сайт който сега не се сещам Close
Роситоооо оправяйте се мило  bouquet , че много стана на АБ да не  му гъбясат червалаците на детенце
а сега сънчо в целия му блясък
записах се и аз за крокодила...някои ден ще се пробвам.
тъкмо бях започнала опашка след АВ и заради грипа я спрях,давам и само ентеросан.
сънчо ме изненада много-дъщеря ми го гледа няколко пъти!
спокоина нощ!

# 74
Добро утро мили мои,
аз съм тук
Няма с какво да се похваля. Peace
Заповядайте кафенцето Wink

Радвам се да видя Мимче и Йонито, че определено ми липсваха   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт