Разделно хранене 46

• 36 187
  • 722
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте,
от около 10 дни се мъча да правя упражнения у нас за по 30 мин и се чувствам добре, ама едва надмогвам мързела си. Иначе съм разделна и днес ядох овесени трици за закуска, печено свинско за обед и сега мъдря вечерята. Упс забравих за следобедна закуска шоколад  Grinning
Росито бързо оздравяване.
Кажете ходили ли сте по това време на годината в хубаво хотелче и къде, защото мисля другия месец да се изнесем някъде за 2 дни.

# 46
Здравейте , разделни мои -неразделни !  bouquet Да ви се оплача  и да си призная ,че не е оправдание , но останах без комп , така че ще мога да ви навестявам по- рядко , че на синето не му е много по сърце , че му ползвам лаптопа ! Притеснява се , че ще го бангьосам като моя! Wink
Честито на Галка - бъди жива и здрава мила , усмивката никога да не слиза от хубавото ти лице , много щастливи мигове ти пожелавам !  bouquet
Мурка ,  Hug на добър час на братчето ти и щастлив семеен живот !  bouquet
Джиджи ,  Hug не знам какво се е случило в другата тема , но ако теб , дето си такава душица златна , се е опитал някой да обиди , не знам какво да кажа ! ooooh!Това е една от първите теми , в които започнах да пиша , тук срещнах прекрасни хора , които станаха мои истински приятели , тук ми е спокойно и уютно , тук сме едно семейство ! А , ако някой се опита по какъвто и да е начин да застраши семейството ми или да обиди някой негов член , тогава ставам много , много лоша ! Naughty Надявам се , че няма да се наложи да показвам колко ! Wink
Иначе , всеки  , който е добронамерен и позитивен , е добре дошъл при нас ! Peace
Сега ви цункам по домова книга и ви пожелавам хубава и спорна седмица ! Когато мога , ще влизам да драсна по някой ред !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 47
Любов Госпожата smile3501 newsm51 а сега отивам да гледам Забранения плод!

# 48
  • TX
Добра да е вечерта Ви, разделни мои неразделни Hug
кой казваше така, че ми се лепна сега на устата  Hug,
Благодаря за милите думи относно събитието "Сватба без чалгия" наистина беше много хубаво и още снимки ще има, но нека и професионалните фотографи си свършат работата, а на Джижи ще пратя по скайпо, че у фейсо я нема Wink
относно комбинацията мляко + гъби при мен е в графа необичайна комбинация  Confused, рядко правя гъбен сос със мляко, но по рецептата ти е това и е вкусно проблем съм нямала
Днес писах за добрия тон и форумите в 90 дневната само за момент де зачетох и на някой пак се опитва да кълве наше момиче ,, ааа не не така ние сме много , ние сме силни, ние не се обиждаме и се подкрепяме  Sunglasses
а аз сега ще пусна сънчо, че май го домързя да излиза тия дни

# 49
Мурка ще съм ти много благодарна да видя снимки на скайпчето.Да наистина не съм във фейса просто така съм решила поне засега.
А също съм против чалгата и не я обичам.
А сега и аз ви казвам да запазим добрия тон и утре да се радваме на новия ден!
Да сме живи и здрави! newsm51

# 50
Ееее,малко да ви оставя и намирам ужас Shocked
Джиджи - ние сме с теб и ще те подкрепим,ако се наложи.За недобронамерените има - модератор #2gunfire
Инспекторке - все говорите за мляко,а аз никъде не видях в рецептата такова newsm78.
Иначе гъбите са една от неутралните храни и се съчетават с почти всичко.В "нашата" табличка със слончетата Simple Smile също е добра комбинация.
Аз вечерях - зелена салатка с краставица и авокадо подкрепена с овче сиренце.
Росито - виж нещо да позасилиш имунната система.Много ти се насъбра.
Скайче - каже едно "гуд найт" поне  Mr. Green
Отивам да гушкам принцесата,че...явно нещо усеща,че скоро ще гушкам повече бебо и иска да навакса Laughing
Лека и спокойна нощ на всички сладкишки Heart Eyes

# 51
  • София
Вяра- душицо златна -  hahaha Joy hahaha, като взема изпита - тогава  Flutter Mr. Green.
Има в рецептата, дето я показа инспектор гаджет 100 грама мляко Rolling Eyes. Аз в оригинал не съм я виждала. А за табличките - не се отварят, днес пробвах  Rolling Eyes.
Лека нощ, милички  bouquet.

# 52
  • България
добро утро!пожелавам ви здрав и усмихнат ден!

# 53
Добро утро момичета.
Джижи, докъде стигна с гоблена ?
Моята сестра шие, така си успокоява нервите.
Аз се пробвах, но не е за мен тази работа, не ме свърта на едно място.
Вяра, децата усещат, така че... гушкайте се колкото се може повече.
Добре дошли на новите момичета   bouquet.
Не зная какво се е случило с табличките, но ще потърся други, само че няма да мога да ги сложа на първа страница,късно е вече.
Росито аз си поддържам имунната система с прополисови капки, дано ме подмине грипа.
Вчера ми се случи нещо много неприятно и неочаквано, направо удар под кръста .
Не ми се говори за това, но мисля че ще го преживея, не си заслужава да се тормозя, полза никаква.
Иначе продължавам с житния режим, днес ми е девети ден, утре ще се захранвам.
На вас желая хубав ден  Hug.

# 54
Ето това е любимата ми табличка:

Още една :

И още една  http://forum.kulinar.bg/viewtopic.php?f=9&t=997

# 55
 Дубрутрууууу сладуранки - калпазанки   bouquet

Росито страхотно кафе Hugблагодаря за страхотния старт на деня. Мила моя, мисля си че е добре да почнете вкъщи да пиете Герисан - кръвен здравец Peace Госпожата ми го предписа преди няколко месеца и определено има ефект. Страхотен имуностимулатор Peace В случай, че не даде резултат си мисля че е добра идея да включите по схема Изопринозин, за да вдигне малко имунитета, след което постепенно да го намалите и да включите Герисан. Не е лошо да се погрижите и за чревната си флора, биогайа е добър вариант. Знам че искаш с хомеопатия да се оправите, така че дано съм дала смислени съвети  Heart Eyes
Джиджи Heart Eyes знаеш моите чувства към теб Heart Eyes
Валето добре дошла си наистина, но тук не позволяваме обиди и заяждане. Госпожата го е казала изключително добре  Heart Eyes така че няма нужда да се повтарям. Peace
Мурка то той Сънчо мързи не мързи трябва излезе, че иначе няма сън  Joy
Скай Hug
Алексче какво се е случило мило newsm78 как така не ти се говори Flutter трябва кажеш Hug
Минаааааааааа къде си мъглааааааа Heart Eyes
хайде до по-късно   bouquet
и нали знаете по домовата книга, без пропуски Joy

# 56
Добро утро ва всички!
Росито,Алекс мерси за кафетата.Аз вече пих!
Алекс с гоблена ми остана една много малка и лесна част за изпълнение.Но рамката ще ми струва  може би по-скъпо от всичко,защото  ще е като икона.Специално те са скъпички и  като си сложа и хубаво стъкло ето ти 30  лева и горница.
Дунди знам твоите чувства спрямо мен, а не само ти и всички които ви познавам за което съм много щастлива ,че съм намерила среда да споделям каквото и да е. Heart Eyes
Вчера модератора си свърши в другия форум работата Peace
Там не съм се вясвала да пиша,защото съм пред МЦ и кантара върви нагоре надолу.
ВяраВики надявам се да си добре с бъдещото бебче.Много се радвам за теб. Hug
А сега ви оставям ,защото ще ходя да си взема първото ми гобленче "Кошничка с рози" ,че еготов с рамката и да си напазарувам от "големо градо"То пък един голям град!!!! newsm78
Обичам ви и ви целувам по домовата книга също newsm51 txtloves
успешен ден

# 57
Здравейт момичета! Приемате ли нови в групичката.От днес ще се мъча и аз да стана разделничка. Преди няколко години съм спазвала режима и имах чудесни резултати. Сега малко съм позабравила правилата, но ще си ги припомня. На първо време искам да ви попитам за елдата към коя група спада и може ли да се комбинира с ориз?
Това е за сега от мен, давайте ми много кураж, защото ми е трудно и нямам много воля, но желание да  Hug

# 58
Привет момичета Hug. Аз нещо съм пропуснала новата темичка и чак сега я видях. Нищо де , изчетох ви писанията Grinning. Нещо гледам са се нажежили страстите , но тук интриги никога не е имало и няма да има така , че всякакви опити за създаване на такива ще бъдат отминавани без да им бъде обръщано внимание Sunglasses.
Аз изкарах една не много приятна събота и неделя . От кога ги чаках да си почина и да не мисля за нищо , а то какво стана. Събота с мъжа ми се събудихме и двамата в обриви. Той имаше повече от мен , аз само 4 пъпки. Той даже се постресна и искаше да ходи на кожен , но личната му каза , че най - вероятно нещо го е полазило и да напръскаме в нас срещу насекоми или там паяци , каквото е било. Опасявахме се за бълхи , че миналото лято една котка ни ги "донесе" от дворчето на къщата , но по това време бълхи едва ли има ,студено е  newsm78. Отделно на мен започнаха пак да ми се появяват смущения в цикъла и хормоните и оня ден тъкмо ми свърши и ме метна наново Shocked. Щях днес да ходя при лекарката при , която ходих предния път , но ме насочиха към друг специалист и сега последно утре съм на преглед. Нещо ми са се омотали много здраво хормоните и вече не се трае. Изобщо напоследък не ми е никак весело. Иначе варирам с 1 кг напред назад. Малко да попреям и хайде го връщам наново.

# 59
Привет лъчезарни девойки Wink
Снощи мислих,че съм дремала докато съм чела,но ето тук пише масло newsm78
Не че се заяждам,ама поне да знам и аз вярната рецепта
blue sky ето я цялата рецепта:

Рецепта на Ками

* 250 гр. пресни гъби (или сушени гъби)
    * 100 гр. прясно масло
    * сол
    * черен пипер
    * лимонов сок на вкус
    * тънки филийки хляб
    * лимон за украса

Допустимо ли е? И не е само тази рецепта, която ми направи впечатление, в една рецепта имаше месо със сметана - което също ми се струва, че не е режимно.
Че утре пак запрятам ръкави за поредното домашно купонче.Нали е празник Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт