Разделно хранене 46

• 36 185
  • 722
  •   1
Отговори
# 30
Blue sky, супер си с тази зумба! Чувала съм, че е много добра и ефективна и освен това е приятна! Давай! Simple Smile Благодаря за кафенцето, прекрасно е... и с тези две сладки... Simple Smile
 Hug Hug за всички

# 31
Как сте милички, аз не съм ви забравила, само няколко дни съм минала малко да поизчистя телцето и идвам... Hug   Желая ви една страхотна седмица !
Галееееееее,  да си жива и здрава и много щастлива...  bouquet

# 32
Благодаря, момичета! Hug

# 33
Привет сладкишки Stop
Валето - тук сме най-готините от всички форуми,теми и каквото се сетиш още Embarassed
Погледни каква енергия и позитивизъм лъха.
Любето е една от нашите зарядни станци Wink
След вчерашното ми неразделно меню...кантара не се шегува #Cussing out
Забелязах,че наблегна ли на тестеното и после запека ми е готов.Налагам вето Shocked /вярмвате ли ми / Joy
Отивам да хапна нахут с телешко,но мръвката ще я прехвърля в другата чиния на милото  Simple Smile

# 34
Признавам си, че сега се запознавам с принципите на разделното хранене и съм още новобранка, но имам още 30 дни от 90-дневната диета и след това за задържане на килограмите е необходимо да спазвам разделното хранене. В тази връзка ми изникнаха няколко въпроса (ще ме извините ако са тъпи). Първият ми въпрос е свързан с рецептите и попаднах на рецепта за сандвич с пастет от гъби, та там пише 100 г. прясно мляко и вече там останалите продукти, но аз четох, че прясното мляко се брои за отделна храна, т.е. аз го разбирам да не се смесва с нищо друго. В грешка ли съм?

# 35
Валето защо като ми писа такива обидни думи на ЛС сег ме питаш дали двете РХ и системата ги съчетавам?
Нищо ,че тук е форум за РХ но ний си и споделяме някои неща.Можеше спокойно да го напишеш и тук във форума с обидните думи които ми написа преди малко.Или просто си решила и тук да създаваш същите интриги.Както си ми прочела поста видя,че не съм споменавала имена.
А това,че вий се заяждате с другите говори за самите вас.
ВяраВики ти е отговорила,че тука сме най -готините от всички форуми.
Не се засягам от нищо което  си ми писала на ЛС,защото с нищо и никого не съм обидила.
и ТУК МНОГО ДОБРЕ МЕ ПОЗНАВАТ  ДОРИ МИ ЗНАЯТ ЛИЧНИЯ ЖИВОТ ОТ ЧАСТИ.
За това те моля ПРЕСТАНИ със тия твои шеги.Изобщо никой не ми пука кой каво говори за мен и какво се пише.
Що се касае до РХ и Системата ако прочетеш по-внимателно ще видиш,че системата вечерта е подобна като РХ.С малки корекции относно киселото мляко.
А що се отнася до отслабването бързо свалените кг бързо се връщат и бързо свалените кг е вода ,а не мазнини което е лошо.после се възвръща наново.
От мен един съвет избери си или РХ или Системата и действай по тях.Винаги ще има застой,което е наречено ПЛАТО .Иначе от режим на режим или от диета на диета нищо няма да постигнеш освен наново да си върнеш някой друг кг в по-вече.
И не се сърди ,когато ти казвам истината в очите.По добре го сподели пред всички! Heart Eyes  bouquet

# 36
  • София
инсп. Гаджет - в калкулатора гъби и мляко излизат - добра, но необичайна комбинация. Какви са другите продукти? Другият вариант, за който се сещам, е да е компромис, защото млякото например е малко. Звучи доста странен тоя сандвич Flutter. Иначе прясното мляко не се съчетава почти с нищо май Simple Smile.
Джиджи - винаги съм уважавала откритостта ти  bouquet.
Искрено се надявам тук да не се наруши добрият тон Peace.

# 37
Момичета кокичета къде сте?

хайде на кафе!!!

http://4.bp.blogspot.com/_5zplIOv2WD0/ScHI46qRCrI/AAAAAAAADkY/c5 … rning+coffee2.jpg

Скайче в никакъв случай не трябва да се нарушава добрия тон.
Аз каквото съм имала и към когото е трябвало съм го казала.

# 38
blue sky ето я цялата рецепта:

Рецепта на Ками

* 250 гр. пресни гъби (или сушени гъби)
    * 100 гр. прясно масло
    * сол
    * черен пипер
    * лимонов сок на вкус
    * тънки филийки хляб
    * лимон за украса

Допустимо ли е? И не е само тази рецепта, която ми направи впечатление, в една рецепта имаше месо със сметана - което също ми се струва, че не е режимно.

# 39
  • София
инсп. Гаджет - то по - скоро не се съчетава млякото с хляба. Но пък в крайна сметка млякото не е толкова много, а и колко сандвича ще изядеш? Ако ти е сладко - позволи си, но не прекалявай Peace.
Сметаната се съчетава с месо, защото е мазнина, но мен лично ми става тежко и не обичам да комбинирам с нея. Коя табличка ползваш?

# 40
  • България
момичета привет!тук никакви обиди и интриги ей!!! Naughtyникои да не разваля най-готината тема дори само с мисъл!!! Hug
аз съм на 90дневната от днес!твърдо решена до край без прегрешения-харесвам го тоя режим.
 newsm78защо ли като се погледна в огледалото нещо не мога да се позная...смених цвета на косата,надебелях 5кг за около 2месеца и от настинката подпухнах....коя ли ме гледа от там..
от вчера малката е с грип! #Cussing outгадно,многооо гадно...през нощта имаше Т 40гр....
и аз сега като го лепна тоя грип на старата настинка ще стане направо хаус у дома...няма кои да ни гледа :bad-words
бъдете здрави!ще си пиша тук-то си ми е втори дом....като на гости ще идвам Hug  bouquet

# 41
Росито бързо оздравявай!От кога си на 90 дневната?
Ох на мен ще ми идва и сега ми едно такова боли ме ,де ми се яде къде  не ми се яде.
По рано ми се ядеше много сладко,а сега  пък кисело и месо преди да ми дойде newsm78така са хормоните!
Роситоо с какъв цвят си мила?
Очаквам дъщеря ми се завърна от Испания и когато дойдат на гости ще си направя снимки и ще ви ги пусна.
Също и на гоблена ще започвам и друг.
Геликас я няма сигурно шие ли шие!
Ох тая сутрин беше много студено тук при нас.минус 18 градуса.
Алекс ми пожела сега да съм пред камината,че на пролет пак по полетата.
За сега ви оставям направих си много  хубаво  нещо за вечеря.
А то е следното.
1 ябълка,2 мандаринки обелени със кисело мляко на око и извара смлях ги с пасатора,че нямам блендер и сега ще сложа малко желатин и това ще ми е за вечеря-
Много обичам плодовете през вечер съм на плодове и кис.мляко.
За сега ви пожелавам лека вечер прекарана с любимите ви хора до вас!
Обичам ви  txtloves

# 42
Ами засега няма да ям тези сандвичи, още не съм минала на разделно хранене, все още съм на 90-дневната и се зачетох в рецептите (все още информативно), и затова попитах, защото се учудих. Коя табличка трябва да гледам? Вие коя ползвате?

# 43
  • София
инсп. Гаджет - в книгите за разделно ги има, имаше ги и на първа страница, но, поради някаква причина, не се отварят newsm78. Ще се опитам да намеря моята и да ти я пратя. Удобен е и този калкулатор- http://www.moetodete.bg/calculator/razdelno-hranene.htmlPeace

# 44
ВяраВики,  Hug Hug Hug за милите думи! Наистина...! винаги се страя като се събудя сутрин да благодаря, че съм жива и здрава, че имам всичко, което имам и дори благодаря за това, което нямам, защото тези неща на куп ме изграждат и ме развиват и ме правят човек! А за мен човекът е човек, когато мисли позитивно, добронамерено, помага и обича всичко около себе си! В противен случай зацикляш на едно място и се чудиш от къде ти е дошло, пък то е вътре в теб, но теб те е страх да се вгледаш и да го погледнеш.
Обичайте останалите, обичайте и себе си! Heart Eyes Heart Eyes

Да, наистина, така е, тук са най-готините хора!
rositooo, ще ти стискам палци за 90-дневния режим! Ще успееш!
Лека и приятна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт