Разделно хранене 46

• 36 216
  • 722
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Здравейте милички Hug.
Мурка - честито!!! Много да са щастливи и безоблачни пътищата им напред  bouquet. А съвсем скоро да са и трима(пък после и повече Heart Eyes). Кога беше терминът на снаха ти? Blush
Алекс - видях аз още вчера снимчиците, зимата се понася по - лесно, когато и се наслаждаваш по този начин Simple Smile. Пък ти си сладур голям Mr. Green.
Любов - бързо оздравяване Hug.
Йонито и аз чака снимчици Heart Eyes.
Аз отивам на английски, на вас много хубав почивен ден  bouquet.

# 16
Здравейте, момичета!
Днес имам рожден ден и влизам да ви почерпя.

Алекс, благодаря за темичката.

# 17
Галина 74, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много, много късмет, Вяра и Надежда през тази година!  Hug

# 18
Галина, честит рожден ден  newsm59!
Днес е прекрасен змен ден, пожелавам ти вълшебен празник, много приятели, с които да го споделиш и разбира се - здраве, любов и късмет Hug.

# 19
  • TX
Галина 74 ЧРД
Бъди здрава, щастлива, обичана жена и мама   bouquet!

# 20
  • България
Гале Честит рожден ден!

утре започвам 90дневната Embarassedсрам голям...цели 5кг съм качила за 2месеца с безразборно хранене #Cussing outами аз съм си виновна...малката настина от студени крака и до като обикаляме по аптеки има вероятност и грип да сме лепнали.... #Cussing outсега се борим с температура до утре сме на суметролим и хомеопатия...как да се справим с това гърло Не знам..

Последна редакция: нд, 30 яну 2011, 15:45 от rositoooo

# 21
Blue sky, благодаря за пожеланията, дано наистина бързо се оправя! Ех, браво на теб за английския, ако знаеш само как се усмихнах като прочетох, че отиваш на английски! На мен езиците са ми слабост, голяма при това!  Hug

# 22
Гале ЧРД

Желая ти много любов и сбъднати мечти!!

# 23
Благодаря, момичета! Hug

# 24
  • София
Гале - Честит рожден ден  bouquet. Много здраве и успехи, любов и безкрай щастливи мигове Hug.

# 25
Ааааааа, така няма да се разберем Sad Все се черпите когато мен ме няма Simple Smile
Галка - да си жива и здрава!Много усмивки и сбъднати мечти!
Мурка - нека живота им наистина премине като сватбения им ден!
Вчера си похуртувахме с моята приятелка и сие.Тя се премести в София и доката всеки ден бяхме заедно,изведнъж неможехме да се видим с години.Та лятото ходих да я видя чак в Лондон Laughing
Днес се изнесохме малко на балкан.Някои караха ски ,други потичваха по пистата preggo
А едно слънце...зачервихме муцунки Sunglasses
Лека вечер на позакъснелите, а на по-работливите Wink Успешна седмица !!!

# 26
Добро утро!
Пожелавам ви един уникален ден, преизпълнен с най-невероятните емоции!

Аз днес ще съм на пиле и салата, и плодове и най-вероятно ще потренирам, когато ми писне да чета!

От мен прегръдки и успех!  Hug Hug Hug

"Усмихвай се и не плачи,
Усмихвай се, когато много боли,
Смей се на съдбата, за да не може тя на теб да ти се смее!
Усмихвай се и не плачи,
Щастието не обича сълзи!"

Животът със усмивка и любов по-лесно се живее!

# 27
Добро утро,приемате ли нови?Идвам от темата за Системата минус 60  Laughing
Там някои от момичетата нещо не ме харесаха,затова реших да сменя и темата и диетата.
Само веднъж реших да се пошегувам,а те взеха че настръхнака срещу мен.Както и да е.Отивам да чета всичко свързано с темата и се надявам ако имам трудности да помагате.Сами знаете,когато споделиш трудностите е по леко и приятно отслабването,а в другата тема получих само   ignore2

Джижи ти двете заедно ли съчетаваш и разделно и системата.Питам защото аз реших да се храня разделно и до 18:00.Нещо системата спря да действа.За тази седмица имам свален 1кг само.(надявам се че не се сърдиш от предишната тема)

Галина 74 Честит рожден ден! и от мен

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 09:37 от Valeto_84

# 28
  • София
Добро утро  bouquet,

Valeto_84 - добре дошла Simple Smile.
Любов - и аз ще ходя днес на зумба Simple Smile
Аз днес съм си сготвила нещо като нищо Crazy - пилешко месо с броколи, карфиол и моркови + доматен сос - това запечено Joy. Ще видим какво е на обяд Simple Smile.
Хубав ден и успешна седмица  bouquet.

# 29
дубрутруууу сладуранки  - калпазанти Hug

Хепи страхотно кафе и невероятен старт Heart Eyes
Алексче Hug
Момичета Hug
Ванчето добре дошла  Hug тук атмосферата е супер и ние сме мили и добри Flutter Избягваме каквито и да е било конфликти, защото смисъл от тях няма, а Джиджи ни е душичка златна Heart Eyes
Гале да си ни жива и здрава, обичана и с малко, но верни приятели.А другото ще си дойде Hug

Общи условия

Активация на акаунт