Мартенската ни дружина първо бебче вече има! - тема 11

• 30 081
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Confused много ми е смотано, още няма жк в Бургас... а поликлиниката беше пълна с хора с маски, кихащи и кашлящи... Днес времето е чудесно и се разходих, но ми е едно криво... Връщам се да ви чета.

Къде ще раждаш? В Бургас ли и ако да къде? Питам защото аз вчера пристигнах в Бургас и тука мисля да раждам...утре съм и на преглед при докито който искам да ми направи секциото..ще видим какво ще каже

# 661
Когато раждах дъщеря ми влезнах с разкритие 4см. и контракции на 5мин,акушрките ме приеха в 24.00ч.и казаха на мъжа ми,че до сутринта ще родя,да ама не Grinning,контракциите спряха постепенно и така три дни,вечер почват и после спират,голям майтап бях се побъркала,абе квото дойде сега вече разчитам на док.той няма да ме остави така Peace
Оф идва вечерта,а след нея и безсънните нощи  Sick,аз нощем в 3.00ч.перя,гладя абе пълна лудница  Sickконтракции,болки в таза,задух,егати негативният пост се получи newsm78,споко мамчета всичко ще бъде прекрасно скоро  bouquet

# 662
Браво, момичета! Бебоците са ви много пораснали. Hug
И аз ужасно се изморявам. Дори като седя и нещо не ми стига въздуха, все ме души, все ме притиска бебка .А като ми видите корема колко ми е ниско, не би трябвало да е така. Нормално или не- не знам, но като застана гола срещу огледалото и не си виждам срамните части-толкова ми е виснал корема. #Crazy И първият път ниско го носех сина ми, ама сега ще ми се изсипе имам чувството. ooooh!
Така като сме тръгнали утре ще трябва да си мислим заглавие на нова тема. Mr. Green

# 663
Migeio виждам, че си минала на преглед при д-р Велев. Поздрави за добрите новини за бебето. Би ли споделила и други впечатления от него, аз съм в сряда. По телефона ми звучеше много добронамерен и внимателен. Така де , обичам да съм подготвена при "първа среща" Wink
Благодаря предварително

# 664
Били ако е за д-р Велев от шейново и аз съм чувала много добри отзиви за него  Peace

migeio78
Цитат
Когато раждах дъщеря ми влезнах с разкритие 4см. и контракции на 5мин,акушрките ме приеха в 24.00ч.и казаха на мъжа ми,че до сутринта ще родя,да ама не ,контракциите спряха постепенно и така три дни,вечер почват и после спират,голям майтап бях се побъркала,абе квото дойде сега вече разчитам на док.той няма да ме остави така
  hahaha  Joy  Joy  Joy явно не и се е искало да излиза. Сигурна съм че сега всичко ще бъде наред  Praynig

ena4 верно много ниско го носиш  newsm78, аз пък високо и съм като парен локомотив  hahaha но още малко остана ще стискаме, колкото можем  Hug

# 665
Ами той,освен че е голоям специалист е  и много спокоен,лежала съм при него когато беше шеф на патологията,тогава ми даде някакви надежди и въпреки че нещата тогава свършиха трагично за мен,реших,че ако съм бременна той ще е този на който ще се доверя,незнам кой те е насочил към него,в Шейново има много добри специалисти,него го обвиняват в комерсиалност,претупвал нещата,но всеки сам избира,а и незнам какво очакват,шефа на болницата да им мери кръвното и кг.ли,за тези манипулации ходя при кварталната гинеколожка,която ми пуска и болничните.Така че Били в сигурни ръце си Peace

# 666
marinels- хидронефрозата е при мен а не при малката. а по  отношение на СУЕ-то нормално е да повишено при бременните. моето СУЕ седмица след положителния тест за бременност беше70, като имаш навредвид  че седмица преди това беше 11(в норма)

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 19:57 от fenka

# 667
Браво мами много сте писали.
Днес ходихме при доки на преглед.Развиваме се добре в момента бебка е 2500-2600кг.,което било нормално за г.с.Ако до сега имах съмнения дали ще е момиче,днес док отсече:102% момиченце! LaughingМного съм щастлива! Crazy
За килограмите:качила съм 15кг
За стриите:имам на 1 място на гърдите и сега ме е яд защото само там не се мажех/глупаво съм решила ,че точно там няма да има проблем/ CloseЗа сега другаде не съм видяла дано и да няма.
Искам да помоля,отново да ми се сложи розово щъркелче,че нещо е изчезнало от началната страница.Ще раждам в МБАЛ Шумен. Hug

# 668
  • Кукуландия
Относно изтръпването на ръцете - на последния преглед споделих с лекарката, че ми се случва понякога и тя каза, че е липса на магнезий и ми изписа да пия пак Магнерот. Аз съм решила да го пия докато вляза в 9тия, защото лекарката каза, че по принцип може да забави раждането  Crossing Arms

# 669
Докато ви изчета и забравям на кого какво съм щяла да пиша  newsm78  Joy
За Велев и аз знам само добри отзиви  Wink
Който днес е бил на преглед и се е видял с бебето си - честито, но дано не се виждате на живо обаче до термина  Hug
marinels- хидронефрозата е при мен а не при малката. а по  отношение на СУЕ-то нормално е да повишено при бременните. моето СУЕ седмица след положителния тест за бременност беше70, като имаш навредвид  че седмица преди това беше 11(в норма)
Благодаря за инфото за резултатите, а за хидронефрозата - надявам се изходът да е добър, остана малко.  Hug

А за коремчетата - моя е толкова остър, че ми е странно.

# 670
За Бивацина само искам да вметна, че и 2-та пъти ми казаха 3,макс 4 пъти на ден да се пръскам с него.Все пак има антибиотик.
И аз мислех да го ползвам за пъпчето, но ми казаха, че е силен за бебе и да си взема Топоцин-пудра.
Смрадликата и доста цапа и си е хамалогия, но който има възможност нека си прави...

Ползвах го толкова колкото ми каза лекаря, на всеки 2 часа, това прави 5-6 пъти на ден.
Много бързо ми зарасна раната.
Смрадликата много ми помага за гнойната ангина, наистина  е много добър антисептик, едно от нещата които знам за смрадлика че много изсушава така че не бих къпала детето си  в тази билка, еее аз по принцип не бих рискувала с билките защото моето мнение че трябва да разбираш от тях (или да имаш човек който разбира) за да ги ползваш. Много от билките включително и лайката могат да предизвикат алергии. Единствената билка която бих ползвала за детето си и то в случай на зачервено дупе.
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB

# 671
mama_vessy , да, вари я на чайче и я слага в легенчето с вода. Демек става доста разредено, но пък явно има ефект.

# 672
не знам дали сега е момента за това като ви слушам колко сте доволни от набл1даващите ви лекари но изключително много съм разочарована от др Надежда Тодорова. ти ми води бременноста и през цялото време ако поисках някаква информация ми се отговаряше че сега не му е времето да питам, а аз се чудех кога ще доиде това време- може би когато родя!? #Cussing outна два пъти имах проблеми на които тя не реаргира адекватно или може би трябва да кажа - никак не реаргира и двата пъти ми се отговори - ами не знам !!!! Shocked а може би аз трябваше да знам! Rolling Eyes
за едно нещо съм сигурна - НИКОГА ама НИКОГА и на НИКОГО НЕ ПРЕПОЧЪЧВАМ др Надежда Тодорова- тази която в момента работи в МЦ " Света Ана " Варна а преди това е работила в Окръжна болница Варна.
така 4е моми4ета ако някоя изражда при нея да си има едно на ум

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 09:32 от fenka

# 673
Вижте какво открих докато гледах on-line магазини http://family-bg.com/prX_4475.htm Мисля, че е удачен избор за родилния дом. Ако някой има впечатления за тези продукти, моля споделете, защото мисля да поръчам.
А д-р Велев ми го препоръча мойто доки, тъй като той не изражда, а иска най-доброто за мен Simple Smile

# 674
Аз съм решила да го пия докато вляза в 9тия, защото лекарката каза, че по принцип може да забави раждането  Crossing Arms
Да така е на мен точно за това ми го продължи, за де стане по рано от плануваната дата  Mr. Green за секцио.  Peace

Цитат
А за коремчетата - моя е толкова остър, че ми е странно.
и моя е така  Peace ужасно стърчи напред  hahaha

А да ви питам вие по колко вода пиете на ден? аз днес си направих сметка че пия повече от 3 литра  newsm78 но много ми се пие вода, имам чувството че съм непрекъснато жадна. Захарта ми е малко над нормата, но не чак толкова много според теста  newsm78 има ли някой, който да е толкова жаден  Crazy

Валари много благодаря   bouquet

fenka Много неприятно  Confused А ти смени ли я?  #2gunfire  защото аз не бих се водила при такъв лекар  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт