Бебешка близнашка тема ХХ

• 34 087
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
И ние смятаме да попътуваме това лято повечко, не че миналото сме се спирали, но не е имало много дълги дестинации. За количките знам, че не влизат в багажа, защото като съм пътувала със самолет ми е правило впечатление как бебетата ги водят с колички до вратата на самолета и от вратата ги посрещат на слизане. За столчетата за кола обаче, не знаех - те също като количките ли могат да се ползват до входа на самолета или може да се вкарат и вътре? Ние вече не сме с кошници, а с по-големи столчета, но ако трябва ще вземем едни кошници отнякъде. Защото де да знам - май ако са си в столчетата ще е по-удобно за всички, разбира се, по време на излитане и кацане ще са седнали в нас, с колани - както си трябва.
Ние също сме с Хаук, имаме и 2 отделни колички пак от Джъмбо, които ми служеха вярно за приспиване за следобеден сън вкъщи, когато бях сама, а сега стоят при баба, пак за да се спи в тях, че заемат по-малко място от кошари. Но на път не сме ги взимали, защото така и не намерих от тия скоби за съединяване, а дневният сън на децата е в количка навън с един възрастен, докато другият релаксира, така че отделни не биха ни били удобни. За сега се събираме някак в колата с двойната количка. Ще редуцираме малко играчките, специално за морето, защото там пясъкът е достатъчен. На Българското черноморие още не ми се рискува, предвид, че почти няма плаж, в който да не се излива някаква канализация и стомашно-чревните инфекции са масови. Не че другаде сме застраховани, но ще пробваме първо в Гърция - пътят и цените са същите, особено малко извън сезона, когато е подходящо за малки деца и откъм липса на жега и откъм липса на народ.
За комарите миналата година ползвахме едно устройство против комари, закачено на количката - не знам колко беше ефективно, но е факт, че ухапвания нямаше. Тази година, понеже вече много щъкат, съм взела някакво мазило на Chicco за целта, да видим колко ще свърши работа.
Да сме здрави само! Хайде, пък наесен да вземем да развеселим малко темата със снимки от пътувания и почивки Simple Smile

# 676
Бръмбар,  аз ползвах и сега ползвам  за лицето кърпички на Чико
, всяка е отделно опакована и ми е удобно при разходките. Сега за тялото ползвам Аутан, а за лице кърпи Чико.
Мисля, че бяха с етерично масло от индийски люляк,не с химически агент, подходящи са за 0+ месеца.

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 11:00 от *vera

# 677
fata, в коя авиокомпания разрешават бебетата да пътуват в кошчета? Тези, които аз разглеждах - май Австрийските или Луфтханза пишат на сайта, че бебетата трябва да са задължително прикрепени с колан към възрастен...Ако има такъв вариант, ще е супер. Ние чакаме паспортите на бебетата и сме замислили едно моренце, ама да видим...

Приятна и весела почивка на ентусиастите  Hug

# 678
Привет и от нас,
И ние мисли да отскочим до морето, за целта си купихме голяма 7 местна кола, така ще можем да вземе и бабата и дядото или поне една гледачка, за да има някой да ни помага. Не сме решили още кога тръгваме и къде, но определено ми се иска да е комплекс, близо до плажа, за да ми е лесно с децата.

Аз още не съм започнала да ги мажа с мазила против комари, но гледам че има при нас в градинката и май няма да е лошо.

Марти от няколко дни ми е мн неспокоен, трудно спи и в количката, дали са зъби, дали вече не иска да спи толкова навън и иска повече да гледа, не знам.

# 679
  • София
Аз на море не искам да ходя!Абсурд ,а и нямам помощници!
Планина и минерален басейн няма да изпуснем Simple Smile)))
Не мажа още с нищо Peace

Ники,каква кола си взехте? Grinning
Аз също съм с нова голяма кола Simple Smile)))

# 680
Аз на море не искам да ходя!Абсурд ,а и нямам помощници!
Планина и минерален басейн няма да изпуснем Simple Smile)))
Не мажа още с нищо Peace

Ники,каква кола си взехте? Grinning
Аз също съм с нова голяма кола Simple Smile)))
Щом стана въпрос за коли, ние си взехме Сеат Алхамбра със 7 големи места. Много сме доволни. Но чесно да си кажа не остава място за баба при нас, като сложим багажа и децата и край. Май по-натаък ще трябва да си взмем каравана. Grinning

# 681
  • София
Ние и каравана имаме, ама мен ако питаш, за пътуване най- добре да си вземем по един автобус.  Mr. Green

# 682
Ние и каравана имаме, ама мен ако питаш, за пътуване най- добре да си вземем по един автобус.  Mr. Green
Еми, щом се налага ще вземаме. hahaha

# 683
Само да отбележа, че Аутан е за деца над 2год. възраст, иначе това, което съм взела е точно като тези кърпички, които е показала vera*, но е под формата на roll-on.
Точно първата годинка заложихме на планини и минерални басейни, сега втората ще се пробваме на море. Баби не водим с нас, имаме си само една и я ангажираме достатъчно, за да я водим да гледа децата и по почивки. Или ходим без деца и тя ги гледа или ходим само с децата и ние си се занимаваме с тях.

# 684
Елрой, твоят рол-он пак ли е на Чико?

Ние също не водим баби, ходим сами с децата. И вкъщи основно сами се оправяме.

# 685
  • София
Аз карам Киа Карнавал голяма е да но вярно като тръгнем на някъде имам багаж и между седалките Laughing

# 686
Димяни, ние взехме Митсубиши Грандис. Но сме с две коли  Joy, ако се наложи да возим повече багаж или хора. Ние определено сами не мислим да се впуснем в приключение с децата до морето, все пак вече рискаме да излезем и да си починем.

# 687
  • София
Ники,няма кой да взема с нас да помага  Rolling Eyes
Ние също имаме и друга кола то иначе мъжа ми няма с какво да се вози Mr. Green

# 688
  • София
Елрой, твоят рол-он пак ли е на Чико?

На Чико има рол- он, кърпички, спрей и гел против комари. Има и за след ухапване. http://kasida.bg/kyrpichki-protiv-komari-chicco-zanza-no-326-4925.html  Ние ползваме спрея, защото на мен миризмата хич не ми харесва и не искам да ги мажа.  Mr. Green

# 689
Milasara, мерси   bouquet

Нинче, ние си излизахме вечер, млаките заспиваха към 19ч. до към 21.30, а ние излизахме и вечеряхме  Grinning. А преди да заспят се разхождахме мъничко.

Общи условия

Активация на акаунт