Какво повече няма да купя

• 84 006
  • 800
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Ясно  Peace
Аз също не консумирам захар, освен в сладкиши и се чудя с какво да я сменя.

# 781
Ясно  Peace
С мед, където е възможно. Аз купувам кафява захар, в случай че правя някакъв шоко десерт, в чиято рецепта има захар   chef

# 782
Не знам дали е споменато, но едва ли пак ще купя така прехваленото пиле Дюк. На няколко пъти го купувам заради това, че уж е био, но по-космато на друга марка не съм виждала. 

И аз така, обаче с пиле Градус, по-скоро бутчета.
Уж и то е прехвалено, ама на мен и на вкус не ми допадна, много на кокошка ми миришеше  hahaha...явно съм свикнала на ГМО пилета, без миризми.

Мен ме е гнус от пера и такова нещо може директно в кофата да отиде, ако видя.

# 783
Аз ако можеш от някъде да ям домашни пилета и кокошки, хич няма да се сърдя на пера и че ми мирише на пиле.  Mr. Green

# 784
Ясно  Peace
Тази нашумяла  в последно време стевия. На мен много са ми я хвалели, обаче аз не мога да улуча коя е хубава, пък на пазара  се предлага в различен вид, разфасовки и от различни вносители. Тази, която съм взимала, има много странен дъх и специфичен вкус, който за мен е неприятен.

# 785
И аз взех стевия, евентуално за чай или мляко, понякога, да се намира вкъщи.
Ми отвратителна е на вкус. Преди време бях пробвала обикновени подсладители, от най-популярните, ми не бяха така гадни. Дори разни сладкиши бях подслаждала с тях и бяха приемливи на вкус. А стевията, "Цветелина ООД", 200 хапчета, 15 лв-ми не става. Просто гадна. Shocked

# 786
Подкрепям и двете мнения за стевията. Гадна е. Купувах всякаква и не стават. Взех листа, уж да са истински, направих с тях мляко с ориз, но то стана, освен, че зелено, на вкус  Sick

Търся хубава, бяла, да не мирише, но и да не е цикламат като на Цветелина.

# 787

Готови руски салати и снежанки не купувам никога Stop Не смятам за нормално млякото в снежанката да лепне все едно е С200 Naughty Това пак го има при всички производители. Направо не ми се мисли от какво го правят #Crazy
Да,ама пък трудно се капе човек с такива,хаха.

LaughingJoy bowuu

Някой спомена колбаси- и тях не купувам, освен луканка или филе Елена/пастърма и веднъж на година някое пуешко филе, което ям със страх Crazy Иначе кренвирши- в никакъв случай, ако ще килото да им не 9, а 99лв Naughty Също и разните там кремчета-млекца плодови в мъничките кутийки Naughty Не купувам и готови палачинки, гофрети и т.н., които са в пакет- пържено-печени са преди хилядолетия май Laughing Тъй като обожавам шоколад си купувам течен, но никога на марка, която е произведена за магазина, от който купувам- това не е шоколад, а някакъв подсладен и оцветен крем със странен привкус Sad И не е като да не съм пробвала много от тях newsm78

# 788
В тази връзка мразя Данонино, отвратително е на вкус, а рекламите му вървят непрекъснато  Sad

# 789
  • София
 Аз не купувам от доста време продукти на Данон.

# 790
Аз май повече няма да купя доматено пюре на Дерони. Иначе им харесвам лютениците и си ги купувам. Доматено обаче досега не бях взимала, защото си харесвам едно на Идеал /просто в магазина не всеки път има тяхно/. Ами това на Дерони ми се стори много оцветено, някак с не много реалистичен вкус, а после в спагетите не стана като другото. Стана като нишесте...

# 791
  • Под гъбата
И аз взех стевия, евентуално за чай или мляко, понякога, да се намира вкъщи.
Ми отвратителна е на вкус. Преди време бях пробвала обикновени подсладители, от най-популярните, ми не бяха така гадни. Дори разни сладкиши бях подслаждала с тях и бяха приемливи на вкус. А стевията, "Цветелина ООД", 200 хапчета, 15 лв-ми не става. Просто гадна. Shocked

Течната стевия е с малко по добър вкус от таблетките.

# 792
Специално моята течна беше ужасна. В кафяво шишенце и тъмна на цвят. Миризмата по острота бих я сравнила с амонячната.

# 793
А с листа от растението пробвахте ли?

# 794
Виждала съм да се продават, обаче не зная как се използват. Това растение продава ли се някъде и може ли да се отглежда в саксия?

Общи условия

Активация на акаунт