Какво повече няма да купя

• 84 151
  • 800
  •   1
Отговори
# 150
Искам да попитам защо не купувате готовите фиксове,бульони и т.н.?За тях до сега не съм чувала нищо лошо(всъщност нищо!). Confused

Защото съдържат натриев глутамат, оцветители и овкусители.
Особено това първото не е никак, ама никак полезно. Особено за деца.

Никога не бих купила такова нещо. Замръзвам във фризера собствен микс от зеленчуци и с тях си готя цяла зима

# 151
Не бих купила вече руска салата на Кенар,отвратителна е .Колкото и трудоемко да е,правя си я домашна с хубава майонеза (Краси или Ремия )а и знаеш продуктите които си вложил. Wink
Руската салата вярно е голяма хамалогия, но аз се чудя на хората, които си купуват млечна салата.
Тя става за отрицателно време, аз цедя с тънки дамски 3/4 чорапи - по една кофичка в чорап, не повече. За половин час се е изцедило. Дали някой производител ще сложи зехтин или смлени орехи, за гадния вкус на сухото мляко да не говорим.

# 152
кренвирши , независимо от марката. Казвали са ми как ги правят  Sick

newsm78 оф,  като се сетя пак ще пиша

# 153
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аз.

# 154
  • София
салати само на Денито - другите не купуваме отдавна....

# 155
Ще споделиш ли?  bouquet

# 156
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Е-е-е-е-е.Това ще бъде доста гадничко.

# 157
Ох и аз съм чувала историята за кренвиршите и лютеницата. Затова гледаме да си правим домашна ( лютеница) .  Whistling

# 158
  • Пловдив
Е к'во толкова има да ви казват - никаква тайна не е. В кренвиршите по рецепта месо НЯМА. Слагат прат - кокали, хрущяли и кожи добре смлени. Самия кренвирш като се налива в найлоновата опаковка е течен. Мъжът ми е във фирма, която прави машините за производство за кренвирши.

Забравих - вкуса на опушено е добавка, не ги опушват.

# 159
Към производството на пастети и кренвирши, нека да добавим и смлените мишки Grinning.

# 160
Пастетите..... Shocked до сега не го бях чувала. Аз ги обожавам. Я кажете имате ли повече информация и тях ли трябва да си приготвям сама :9

# 161
Единствените пастети, които купувам са детските - Аргета Джуниър.
Български пастет не бих купила никога.

# 162
за кренвиршите- към кожата добавете и космите. отврат. но това с мишките е още по-голяма отврат  Sick

не помня за производството на кой продукт ми казаха,че например лука го изсипвали направо с чувалите,т.е. и чувала/мрежата/вътре, и люспи....

# 163
Направо вече на нищо вяра да няма човек. Правя домашен хляб и зимнина. Сега и за пастет ще организирам родата.

# 164
Кренвирши на "Тандем" - бяха ужасни

Общи условия

Активация на акаунт