Какво повече няма да купя

• 84 190
  • 800
  •   1
Отговори
# 90
Дрехите "Хелоу Кити". Страхотни на вид домашни дрехи. Всичко, което взех от магазина още на първото обуване добиваше вид на износено

Явно си купила ментета,аз си имам и ги нося отдавна,не са мръднали и не са избелели изобщо Naughty(не са купувани от бг)

# 91
Искам да попитам защо не купувате готовите фиксове,бульони и т.н.?За тях до сега не съм чувала нищо лошо(всъщност нищо!). Confused

А за пресните зеленчуци какво ще кажете?Аз избягвам да ги купувам,просто нямат вкус на нищо(представям си какво има и в тях)а,евентуално,ако имат вкус,то той е на мухъл. SickПакетчета кайма също не купувам-отврат е!Има още много,но не мога да се сетя в момента.

# 92
Искам да попитам защо не купувате готовите фиксове,бульони и т.н.?За тях до сега не съм чувала нищо лошо(всъщност нищо!). Confused

Защото съдържат натриев глутамат, оцветители и овкусители.
Особено това първото не е никак, ама никак полезно. Особено за деца.

# 93

Благодаря!  bouquetАми какво да кажа,освен че ще трябва да се ограничаваме и от тях.Ужас!

# 94
Замразени кебапчета от лидл - отврат са.

Уточни кои, защото ако са от тези малките, Cevapcici, са много хубави, само от говеждо  месо са.

Аз влязох да напиша за Свежо сирене Хелиос, пазя спомена за него от години назад, когато го пуснаха за първи път на пазара. Сега и продукт не може да се нарече, на нищо не мога да го оприлича, камо ли на сирене,  не се хапва, изхвърлих го директно.
Въпрос на вкус - тогава!

# 95
много полезна тема, благодаря.

# 96
  • София; Дружбето

Опасни са си. Всеки производител казва, че количествата, които използва са малки, но като сметнем колко такива неща ползваме в ежедневието всичко се натрупва. Натриев глутамат има във всичко с добавен вкус - снаксове, ядки и т.н. Не че не си купувам бирен фъстък, но фиксовете ги спрях

# 97
Глутамат има в пастетите, колбасите, сухите бульони, крутони.
Подозирам, че тайно се добавя и в хляба например. В смисъл, че не се описва на етикета наличието му.

# 98
Готова храна от 345 - то не бяха замръзнала картофена салата, вкиснати пълнени чушки...  ooooh!

Изобщо май в повечето магазини топлите щандове са си риск, като цяло ги избягвам.

# 99
  • София
 От месните продукти на супермаркет "Ариел" гр. Мездра,на път ни е за селото на баща ми. И двата пъти купувахме-наденица сурова и пиле и миришеше.

# 100
  • София
Натриевият глутамат,  присъства в почти всички ресторанти Peace Всички китайски, Хепи, пицарии....да не ходя ли?
Във всички продукти на пазара също, да не купувам ли? Светът е голям и глутаматът дебне от всякъде Joy

# 101
  • София
Глутаматът присъства навсякъде наистина, затова го ограничавам колкото мога- бульони, готови супи, фиксове, подправки на Маги и т.н.  Sick Не знам как може особено на малки деца да се готви с тях, а на рекламата изглеежда все едно нищо по- хубаво не можеш да сготвиш за семейството си  #Cussing out Не е точно по темата, но в Германия са забранени тези сухите подправки на Маги, в САЩ осъдиха Активия за подвеждаща реклама, а в България  #Cussing out

# 102
  • София
Глутаматът присъства навсякъде наистина, затова го ограничавам колкото мога- бульони, готови супи, фиксове, подправки на Маги и т.н.  Sick Не знам как може особено на малки деца да се готви с тях, а на рекламата изглеежда все едно нищо по- хубаво не можеш да сготвиш за семейството си  #Cussing out Не е точно по темата, но в Германия са забранени тези сухите подправки на Маги, в САЩ осъдиха Активия за подвеждаща реклама, а в България  #Cussing out

Нестле, са осъдени в Америка за зърнените им закуски Peace Искът е бил масов, сумата присъдена на ищците -колосална Peace Тук имат супер слоугън- Добра храна, добър живот Mr. Green

# 103
  • София; Дружбето
Така е, защото тук няма кой да защити потребителя. А и от доста мненията си градя мнени (малко тафтология стана Crazy), че на българина не му пука какво яде, стига да е евтино и вкусно Tired

# 104

Във всички продукти на пазара също, да не купувам ли? Светът е голям и глутаматът дебне от всякъде Joy

Това е доооооста преувеличено.

Общи условия

Активация на акаунт