Какво повече няма да купя

• 84 380
  • 800
  •   1
Отговори
# 270
Олиото на Кауфланд ми мирише на риба, каквото и да готвя, а в салатите ми придава странен гаден вкус.

Мирише на риба, защото вътре има рапица.
Това не е ли описано на етикета?

# 271
Ами какво правят по въпроса умните глави, като е така. И хляба в тях, и ножа в тях...
При всички проверки, които правят се оказва, че всичко е наред, а по новините друго чуваме /и си знаем де, от личен опит/.

Как забравих за сиренето Олимпос, не знам чие произвидство е, но по- гадно не бях вкусвала.
Купувам сирене на мандрите, които са в близките села, много по- добро е на половин цена  Peace

# 272
  • Бургас
Извинявай ,но би ли ми казала за коя марка олио от Билла говориш ,че е хубава .....В момента съм със олио Слънчо от Сара.

# 273
Като гледам как едни и същи си пишем по темите за читави продукти, как темите за отровата Маги и за некачествените храни в нашата част на света остават без особен отзвук,  мъка ми става.
Но какво да се прави като сме бедни, 10 пъти и повече по-бедни например от Дания, онзи ден чух по радиото каква е средната часова ставка в България и в Дания.
И като доста по-богати в Дания се сетили за какво става въпрос и са повели борба срещу трансмазнините и отдавна имат положителни резултати
http://www.ecovarna.info/projectDispatcher.php?prjId=101&pid=13&lang=BG
http://otslabvane.dir.bg/_wm/diary/diary.php?did=582731&df=4 … e99242841bbad4f79
В заключение, в нашата държава  спасяването на давещите се е дело на самите давещи се, така че аз съм си намерила  източници на домашно месо и мляко, кашкавал и сирене директно от производителя, кашкавала който си купувам за 10.50 е 18.00 в Била, правете сметка за какви надценки става въпрос. Станала съм справочник на промоциите в почи всички вериги, не се притеснявам да купувам и неща, когато са силно намалени поради доближаване крайния срок на годност, отбелязан на етикета, ох, един пармезан как ме чака в хладилника, да свършат постите, забърсах си го вчера на -50 %.
Та така, всичко е въпрос на покупателна способност, аз донякъде оправдавам тези производители, които слагат сурогати в стоките за нашия пазар - те проучват пазара, виждат официалните данни за доходите у нас и си правят сметка, че няма кой да купи техните стоки и воала, ето ви стоки, в същите опаковки, но с друго съдържание, но по джоба ви.

# 274
Извинявай ,но би ли ми казала за коя марка олио от Билла говориш ,че е хубава .....В момента съм със олио Слънчо от Сара.

Тяхната марка - Clever  Peace

За скъпия кашкавал в Била- снощи влязох от там да купя, така ми се ядеше паниран- ей, като видях цените ми се отяде.....То нямаше кашкавал под 17-18 лв бе...това е безумие. От техния Clever нямаше, аз не съм и купувала то него де, но казаха колежките, че ставал много добре за паниране, за съжаление не успях да опитам   Cry

# 275
  • София
С кашкавала наистина е много трудно няма вкусен, ако ще се пече повечето стават. Аз купих от един човек, който продава мляко с много голяма надежда, но беше безвкусен. Преди време купувах биволски, не си спомням марката за съжаление /опаковане в малко опаковки по около 200-300гр./ имаше от овче и краве мляко също. Скоро го гледах пак, но беше доста скъп - около 18лв

# 276
Ние в къщи харесваме млечните продукти на Маджаров (мисля че са пловдивски), на Добревски (с. Бели извор) и Карлово. Купуваме почти цялата гама сирене и кашкавал - козе, овче, краве и биволски. За съжаление от млеката само биволско намирам от време на време.
Това което повече няма да купя е Вереята киселото мляко по БДС - седи като недоквасено и лигаво. Аз поне 2-3 пъти такава партида уцелих и повече няма да си купя.

# 277
  • Варна
Aз съм забелязала. че марката Clever, на Билла имат сполучливи неща. Взех си ориз оттам и съм доволна. Олиото ще пробвам задължително, кашкавала също  Peace

# 278
Nie kupuvame produkti na Krina I sirene Elena v metalnite kutii

# 279
Aз съм забелязала. че марката Clever, на Билла имат сполучливи неща. Взех си ориз оттам и съм доволна. Олиото ще пробвам задължително, кашкавала също  Peace

Много са хубави и замразените им зеленчуци, само тях купувам.

Никога повече не бих купила то замразените на Кауфланд /забравих пак тяхна марка бяха/- отвратителни, мръсни....отврат

# 280
  • на Земята
Пилешко и замразена царевица от Кауфланд,два пъти пробвах и изхвърлих.

# 281
Aз съм забелязала. че марката Clever, на Билла имат сполучливи неща. Взех си ориз оттам и съм доволна. Олиото ще пробвам задължително, кашкавала също  Peace
Не всичко обаче.
Маргарина, прясното и киселото мляко от 2%, крем сиренето им са пълен боклук. Лютеницата, колбасите им също. Олито им е рядко, тече като вода.

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 15:44 от tzarina

# 282
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3749831

Може да не е по темата, но сега ми попадна тази статия. Аз вече не купувам пюрета, големи сме  Heart Eyes

# 283
  • София
аз не бих купила детските шампоани на джонсън и на шаума и от двете получаваше пърхут детето...

# 284
От детския шампоан на Джонсън миналата година на детето започна да му пада косата на снопчета ooooh! .

Общи условия

Активация на акаунт