Какво повече няма да купя

• 84 398
  • 800
  •   1
Отговори
# 300
Вероятно и затова тази царевица е така вкусна Peace Поне засега. От близо месец не съм купувала и не зная дали има промяна в качеството.

# 301
Поздравления за темата!  bouquet Радвам се, че ви намерих!

Аз от години не купувам Данон. Навремето имахме магазин и само на Данона не му се надуваше капачката. Говоря за началото на 90-те ... За съжаление вече няма кисело мляко, на което да се надуе капачката след няколко дни - всичките са като Данона, кои повече, кои по-малко.
Ние от 4 години живеем на 30 км от София и си купувам мляко от една баба - квася си и си правя сирене.

И маргарин не купувам, само немско масло. Избягвам пресните салами, кремвишите и зрънчовците.

Това за сега, като се сетя за нещо конкретно непременно ще споделя.

# 302
  • София
Aз съм забелязала. че марката Clever, на Билла имат сполучливи неща. Взех си ориз оттам и съм доволна. Олиото ще пробвам задължително, кашкавала също  Peace

За тези продукти Билла възлага на друг производител да опакова негови продукти, но с марка Clever. Вижда се при описанието - пише "Произведено от "(името на фирмата производител)" за Билла АД". Така че качеството на продуктите Clever зависи от фирмата производител, а коя е тя пише на опаковката.

Малко извън темата, но до скоро царевицата под марка "Клевър" се произвеждаше от Бондюел. Simple Smile

Партида, срок на годност - всичко беше еднакво. Сега нямам представа дали е така! Simple Smile
И грахта е Бондюел Peace Тоалетната им хартия е Белана, кашкавала -пършевица Wink

# 303
  • София
Скоро, се зачетох по етикета на масло "Президент"....оказа се 6 левов боклук пълен с ГМО, поне са го написали хората Laughing
Приятелка ми препоръча Био масло, но не му запомних името. Хубаво е много, с малък срок на годност и много прилична цена.Има го във Фантастико, опаковка в зелено и бяло Peace

# 304
О, информацията за Clever много ме зарадва...само че аз нещо не откривам вече грах на тази марка  newsm78, тъкмо се зарадвах, че най- после си харесах и ей на, вече 2-3 месеца при нас го няма.

# 305
  • Бургас
Боб купувам основно от зеленчуковите магазини на килограм. Последно попаднах на един ,който много бързо се сварява и съм доволна. Иначе леща имам в момента на Либра и Панино ,но честно казано не намирам особена разлика между двата вида.

# 306
Лесли, купи си Крина и тогава ще усетиш разликата Laughing.

# 307
Стига сте я повтаряли, че накрая точно ще взема да си купя  Joy

# 308
Относно маслото "Президент" - инфо от Франция ,марката е наложена от години
и е водеща.Друг е въпросът износът за БГ !
Българско масло не купувам.

# 309
На Клевър кашкавала може да е на Паршевица / в което не съм сигурна, защото не съм обърнала внимани/ - но съдържа растителни мазнини. това не е кашкавал.
Макароните и спагетите им са супер-италиански са !!

# 310
  • София
Скоро, се зачетох по етикета на масло "Президент"....оказа се 6 левов боклук пълен с ГМО, поне са го написали хората Laughing

и какво ГМО по-конкретно има в маслото Президент?

# 311
Сирене "Елена" в метална кутия! Twisted Evil

Подкрепям! Това наистина не е сирене...

# 312
Ние пък много го харесваме това сирене "Елена", в метална кутия от 900гр. Твърдо, не много солено, повече ни харесва от Маджаров. Само от него купуваме в последните три месеца. Преди това каквото и сирене да купех, децата все не го харесваха, все солено им беше.

# 313
  • София
е то лесно се обезсолява.

ние последно време такова купуваме
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS46w6kh9SLsjVjlrdRO70_6 … w5IqSEwlY&t=1

преди това на елби...

обаче има някакви периоди, в които изведнъж вс сирена стават меки и кашкави...и гадни....

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 20:41 от Angel_Dust

# 314
Извън темата е, но мисля че политиката на ДМ е ако има сгрешен етикет да ти го продадат на по ниската цена

такава е политиката и на магазините в Германия ,дано скоро ги стигнем  Peace

Общи условия

Активация на акаунт