Какво повече няма да купя

• 84 403
  • 800
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Има ли някой разочарован от сирене "Дъга".? Аз го харесвам много и ако го има, го купувам Peace

# 316
Има ли някой разочарован от сирене "Дъга".?

Аз.
Купих само веднъж - ужасна мека каша.
Вчера го гледах, под найлона беше същото меко и гадно нещо.

# 317
Браво- много полезна тема   bouquet
Имам нужда от такива съвети- записвам се да следя.

# 318
Никога вече сирене Бор Чвор в червена опакова - наблъскано е с някаква гнусна мазнина и мирише неприятно.  Sick

# 319
Замразен грах Мегре.
Суперкофти - остана да дрънчи. Язък за разкошното телешко, с което беше сготвен.
Винаги купувам Бондюел, днес нямаше.

# 320
За грах - пробвайте на унгарската фирма Корона, в буркани, не е в метална консерва, има го в Лидл и Пени. Аз бях много скептична, помнейки едно време какъв беше граха в бурканите, но вече друг няма да купувам.

# 321
Сега се сетих нещо да попитам, дали има някоя от вас да знае случайно...
Онзи ден опитах да си избера най-качественото обикновено масло, ама на всичките пишеше различни неща...и накрая се обърках и взех това с най малко-разстителни мазнини (поне от тези на които те бяха изписани).... Simple Smile
Вие как си избирате?

# 322
За грах - пробвайте на унгарската фирма Корона, в буркани, не е в метална консерва, има го в Лидл и Пени. Аз бях много скептична, помнейки едно време какъв беше граха в бурканите, но вече друг няма да купувам.
+1 Peace - всичко на "Корона" е хубаво !
Масло купувам само немско,в момента от "Лидл".

# 323
Сега се сетих нещо да попитам, дали има някоя от вас да знае случайно...
Онзи ден опитах да си избера най-качественото обикновено масло, ама на всичките пишеше различни неща...и накрая се обърках и взех това с най малко-разстителни мазнини (поне от тези на които те бяха изписани).... Simple Smile
Вие как си избирате?

С налучкване си избирам, повечето миришат на суроватка. В момента ползвам "Домлян", харесва ми.

# 324
  • Пловдив
Замразен грах Мегре.
Суперкофти - остана да дрънчи. Язък за разкошното телешко, с което беше сготвен.

Като каза и се сетих - замразената царевица на метро е скапана, нямаше бондюел и метнах един голям плик, сега мното трудно я сготвям, както и да я варя остава твърда.

# 325
Мляко, сирене, кашкавал и масло взимам от следните марки: Пършевица (отлично сирене и кашкавал) , Бор-Чвор (млеката и маслото) и козе сирене ( карловско,вакуумна опаковка).

# 326
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Извинявам се обаче темата не е ли-какво повече НЯМА да купя?Тук е място за реклама да даден продукт,така мисля.Поправете ме ако греша.

# 327
Замразен грах Мегре.

Като каза и се сетих - замразената царевица на метро е скапана, нямаше бондюел и метнах един голям плик, сега мното трудно я сготвям, както и да я варя остава твърда.
Направо я хвърли тази царевица
В нашата пицария се ползваше такава за пиците и нестава даже при 400-500гр. темп.обработка Peace
(Метро куалити,Хорека,Аро Naughty)

# 328
Извинявам се обаче темата не е ли-какво повече НЯМА да купя?Тук е място за реклама да даден продукт,така мисля.Поправете ме ако греша.

Права си, ама то някак спонтанно се получи "това не, обаче това е много хубаво", на мен не ми пречи, напротив, май по- лесно запомням  Mr. Green

И да се оплача- погледнах си лещата- Крина е, да я хвърлям направо викате, а?

# 329
И да се оплача- погледнах си лещата- Крина е, да я хвърлям направо викате, а?

Опитай се да я сготвиш. Ще ти трябват вероятно 2 денонощия. И пак ще дрънчи Wink.

И едно пояснение - несваряемата е Българска леща Крина. Тя е по-дребна, кафеникава.
Крина имат и едра, зеленикава. Тя не знам как е откъм време за приготвяне и дали изобщо се сварява добре.

Общи условия

Активация на акаунт