Какво повече няма да купя

• 84 353
  • 800
  •   1
Отговори
# 345
Кисело мляко Боженци, както и Бор Чвор- и двата вида бяха страхотни като ги пуснаха, ходех на много далечен магазин заради тях....вече и двете са еднакво гадни, никога повече от тях.

# 346
Аз от време не съм купувала,наистина беше много вкусно Simple Smile

# 347
Най-новото, което няма да купя повече е ХЛЯБ. Напоследък ми се случва да намирам най-различни "добавки" От неидентифицирани зелени топченца, през миниатюрни изкуствени влакна по нарязания (тях ги има основно по типовия, подозирам да са от машината за рязане некъф остатък)  и чашата преля вчера, когато от пакета на бял нарязан "Мио" излезе един лъскъв черен къдрав косъм. Днес си купих домашна хлебопекарна....синът ми обожава да яде хляб и настоява да го яде с всичко.
Купешко месо (и месни прод.) - и не защото съм вегетарианка (останалите вкъщи си хапват мръвка), ами ми писна от хормони и консерванти и слаб...мнооого слаб ветеринарен контрол и контрол в/у съхранението и съдържанието.
Обувки от изкуствен материал...то е ясно защо...
Детски дрехи от магазини тип "Детски магазин - стоки от Англия" и темподобни бракувани, преоценени китайски, тайландски, индонезийски и т.н. позлатосани, прашни, изпоопипани, лекьосани и влачени през 99 склада в 100тния, пак преоценени и преизкупени и после изкупени (или пък може би намерени на бунището) надценени от българския находчив търговец боклуци - не че съм купувала някога, но съм разглеждала... Купувам само български дрехи, правя сама или купувам любимите си марки.
Плодове и зеленчуци различни от българските - освен разбира се тези, които не виреят в България.

За граха (щото е станало дума) Сухия става много хубав, само трябва да се накисне 1 ден. Цветът му се променя и става зелен, както си требе и много вкусен като се свари. От разварени консерви и недозамръзнали пликове до гуша ми дойде. В крайна сметка то се е бобено...

# 348
Вече няма да купувам кисело мляко Верея, 3.6% по БДС - оранжевата опаковка, за тези които не са го купували.
Имам сериозни подозрения, че е наблъскано с растителни мазнини.
Много странно се точи от лъжицата, кремообразно е, липсват характерните бучици на стандартното кисело мляко, вкусът му също е като на някакъв млечно-кисел продукт, но не и на кисело мляко.
В началото беше чудесно, но вече няма нищо общо Close.

И аз си купих преди няколко дни 2 кофички от него. И друг път съм взимала и си е било наред, но не и този път. Беше едно такова странно лигаво, нямаше вкус въобще на мляко...абе голям провал.  ooooh!

# 349
И друг път съм взимала и си е било наред, но не и този път. Беше едно такова странно лигаво, нямаше вкус въобще на мляко...  ooooh!

Да, това и аз имах предвид.
Като напълниш една лъжица, и то не стои като нормално кисело мляко, а се точи ужасно.
И няма нито една бучица, а те са характерни за киселото мляко.
Всъщност не се учудвам, винаги като пуснат един продукт в началото е ок, а после го сговнясват.

Друго, което няма да купя никога повече - тоалетна хартия Емека. Нито е мека, нито е голямо количество. Суперсилно ароматизирана. Тънка, свършва за нула време.
Предпочитам да дам повече пари, но да взема по-леко ароматизирана, и по-голяма като количество.

# 350
Ако не е прекалено късно....и едрата крина ''дрънка''. newsm11
Подкрепям за емека. Тънка е .Аз съм доволна от милде и зева,защото са наистина трипластови и меки. Peace
Грах и царевица от  Бондюел до сега не е била кофти. newsm78Дано и за напред така.
За разлика от кока кола ,пепси е със захар  а не нискокачествени заместители.С изненада открих ,че е и по-евтина. Shocked
С огромно съжаление се отказахме от български вина.

# 351
  • София
повече никога седефени бои за яйца - егати боклука....

емека не ми харесва и на мен...направо ме отравя миризмата..изобщо, предпочитам не ароматизирана т.х.

# 352
  • France

емека не ми харесва и на мен...направо ме отравя миризмата..изобщо, предпочитам не ароматизирана т.х.
Точно така. Днес и аз се прецаках.

# 353
  • София

Аз пък, останах очарована Flutter Добре, че ги имах тях, защото хапчетата и лентичките тонираха с 1/2 тон естествения цвят на яйцето Mr. Green Егати....

# 354
  • Пловдив

Аз пък, останах очарована Flutter Добре, че ги имах тях, защото хапчетата и лентичките тонираха с 1/2 тон естествения цвят на яйцето Mr. Green Егати....

Аз също не съм доволна, но от българските. С немските нямам никакъв проблем. Simple Smile

# 355
  • София
Българско масло. Покрай историята с отровите в Германия, взимах няколко пъти нашенско, на разли4ни марки, все 4ета и внимавам да е поне 82% масленост, уж, нали, да пише от мляко, от сметана...Дръжки! Вси4кото е маргарин, ама вси4кото. Сега за козунаците по Великден си купих немското, което и преди си купувах - цялата къща ми се размириса на истиснко масълце Heart Eyes
Защо нашите производители са толкова нагли? За тъпи ли ни имат? Или за 4ак толкова богати, 4е да им купуваме маргарина на цената на масло?

# 356
  • София
Българско масло. ............Защо нашите производители са толкова нагли? За тъпи ли ни имат?.......

Винаги, когато купувам масло си мисля същото. Купувам немско.
Абсурдно е обаче, да няма българско масло.

# 357
  • Бургас
Като ви чета така стигам до извода ,че по - добре нищо да не се купува. Вие ще изкарате на въздух и вода само ,това е ясно ,но децата как ще оцелеят без да консумират любимите си продукти......

# 358
  • София
децата как ще оцелеят без да консумират любимите си продукти......
Родителите насочват децата към любимите продукти. Ако не се купуват чипсове, снаксове и разни вафли, на децата не им се дояждат. Не се изисква кой знае какво усилие да измиеш и избелиш ябълка или банан вместо да пробуташ химическо Барни. А това десертче купих един единствен път, защото малкия много харесва рекламата. Пробва непредубедения двегодишен консуматор и вика "Мамооо, това гадно."  hahaha

# 359
  • София
то до някъде е така...от друга страна в самите градини им дават, така че, малко трудно да го опазиш от вафли, меденки ипасти...плодовете са си плодове...сладкишите са друго нещо.... и да сигурно има деца, които и така реагират, но повечето шоколадовите изделия им харесват, независимо как си ги хранил до тогава.... мен пък ми е странно такова залитане по крайности, може би защото сама аз обичам сладкиши всякакви...но така и така мисля, че когато не се прекалява не е кой знае какъв проблем...

А в темата не забелязах, някой да е оставил себе си и детето на вода...

иначе за боите седефените - ми размекнаха се, почнах да боядисвам първото яйце то стана някакво мазало, прозираше на вс отгоре яйцето иначе се омазахме до ушите...когато взех второто боята беше почнала наново да се сгъстява.... та криво ляво боядисах с цялата опаковка 3яйца...които не приличат на нещо кой знае какво в крайна сметка....

може би щеше да стане хубаво върху нормално боядисано яйце да понамажа само блясъка.... но късно прочетох този трик.... но по начина от листовката със сигурност повече няма да боядисвам....
иначе другите станаха, слагах двойна доза...само жълтото и оранжевото бяха смотлави...другите цветове станаха прилични.

Общи условия

Активация на акаунт