Какво повече няма да купя

• 84 130
  • 800
  •   1
Отговори
# 510
Някой знае ли дали е възможно в състава на сладоледа да присъстват подсладители, ако не са посочени в съдържанието? За мен е важно да знам количеството на въглехидратите и имам чувството, че в много сладоледи, в които не е упоменато да съдържат подсладители, че съдържат за сметка на захарите. Имате ли идея как мога да проверя за да съм сигурна или да сте чули нещо по въпроса?

# 511
  • София
Уф, аман от супермайки, които готвят.
Аз хранех с Хипп, Сънвал, Нестле Алете, Гербер, Семпер. Няма консерватни.
Една позната ми каза Laughing.

Абсолютна тъпотия е да се твърди, че качествената бебешка храна съдържа адитиви за консервиране, които са плод на химическата промишленост.
Бурканът с лютеница, който приготвя съседката стрина Гана издържа и 5 години, без да използва консерванти. Що ли...

+1 Peace Пиши ме и мен- АНТИМАЙКА Mr. Green Че и кухня взимах, на какво ли съм ги обрекла Thinking

Айде да се присъединя, че антимайките трябва да се подкрепяме  Mr. Green
Храненето е било по същата схема - Хип, Нестле, Гербер и после кухня. Оцеля даже  hahaha

Иначе повече няма да купя каквото и да е месо от Кауфланд.

# 512
  • Добрич
Брашно на Агромел,бяло тип 500. От него хляба в домашната хлебопекарна става лепкав.

# 513
Знам, че Мустела не се харесва много във форума, но на моето дете му понася много добре. От себамед се лющеше цялата - ужас беше. Бюбхен - също суши много кожата. Козметиката на хипп - също много зле. Сега Мустела уж са без парабени  newsm78, но наистина ми писна да опитвам други. Може  би ще пробвам веледа.

Също не ни понасят скъпи прахове, само тео бебе.... И аз съм давала пюрета Хипп. И не може съвсем без консерванти. Няма да умираме от банални инфекции. Разбира се сега всичко е много химизирано, не виждам как да избягаме от това. Естествено колбаси и готови кайми според мен не трябва да се купуват.

# 514
Аз не бих купила повече рол-он Адидас против изпотяване. Чак ми щипе непоносимо като си сложа. Получих и обрив. Направи ми впечатление, че в жегите не е нормално пък хич да не се потиш...смятайте колко запушва порите и колко полезно е това. Никога не съм имала алергия или обрив или изобщо някакъв проблем с някои от другите средства против изпотяване.

Малко отклонение от темата, но скоро четох, че във всички "средства" против потене, които са на цена под 50 лв, има съставка "алуминиев...нещо си, което не помня как точно се казваше", която е опасна, защото може да предизвика рак на гърдата. Съветът беше поне 6 часа след обезкосмяване да не се слага нищо против изпотяване.

# 515
Аз не бих купила повече рол-он Адидас против изпотяване. Чак ми щипе непоносимо като си сложа. Получих и обрив. Направи ми впечатление, че в жегите не е нормално пък хич да не се потиш...смятайте колко запушва порите и колко полезно е това. Никога не съм имала алергия или обрив или изобщо някакъв проблем с някои от другите средства против изпотяване.

Малко отклонение от темата, но скоро четох, че във всички "средства" против потене, които са на цена под 50 лв, има съставка "алуминиев...нещо си, което не помня как точно се казваше", която е опасна, защото може да предизвика рак на гърдата. Съветът беше поне 6 часа след обезкосмяване да не се слага нищо против изпотяване.
Не е по темата,но да ти отговоря.Аз ползвам този ролон                  
Не съдържа алуминиеви соли и алкохол, както  парабен и феноксиетанол.
Цената му е около 16лв.

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 12:33 от ˙·٠•●teddtedd ●•٠·˙

# 516
Според мен всеки продукт против изпотяване е вреден. А аз повече няма да купя перилни орехчета. Абсолютно нищо не изпират. И да, дрехите не са с аромат на перилен препарат, но си остават с аромата, с който са били преди да ги пусна в пералнята.

# 517
  • София

хъм, това е единственото, то което не получавам обриви и сърбежи, щипане и т.н., за понтенет - не го спира напълно, но със сигурност няма никаква миризма...за мен е супер.

# 518
Никога повече - тенджера под налягане Магнифеса!
Испанска, скъпа, но не струва изобщо. Клапанът заяжда по дефолт, носих я на края на света в техния сервиз, уж я оправиха, но все тая. Та преди всяко готвене, мъжът ми трябва да разглобява и нагласява клапана.

# 519
Никога повече - тенджера под налягане Магнифеса!
Испанска, скъпа, но не струва изобщо. Клапанът заяжда по дефолт, носих я на края на света в техния сервиз, уж я оправиха, но все тая. Та преди всяко готвене, мъжът ми трябва да разглобява и нагласява клапана.

Аз имам същата тенджера, но с друг проблем  hahaha  Много лесно избива пара под уплатнението от дупката на капака (има една правоъгълна дупка на капака отстрани- един вид вариант да не гръмне тенджерата). Т.е. самото уплатнение бързо се разхлабва. Аз готвя всеки ден в нея и много внимавам. Нарочно усилвам струята пара от клапана, за да не избие от въпросната дупка. Т.е и аз не съм доволна от нея.

# 520
sesses, уплътнение можеш да си купиш ново, именно за тази тенджера. Продават.
А и трябва да имаш резервно, в кутията с тенджерата има.

Та като сме заговорили за техника - никога повече няма да купя уреди с марката - Аристон, Уфеса, Ровента - пълни боклуци!

# 521
  • София
хахах аз пък Таурус.

# 522
Нямам опит с Таурус. Ама ще знам.

# 523
  • Пловдив
Като се прехвърлихме на техниката - никога вече сушилня Аристон.

# 524
Не само сушилните Аристон са кофти. Цялата им техника от няколко години е тотален боклук - скъпа и красива, и дотам. Сервизът им също е безобразен. Резервните части ужасно скъпи.
Едра бяла техника вече знам, че не бива да е италианска. Всъщност не бива да е нещо различно от "Произведено в Германия".

Общи условия

Активация на акаунт