Какво повече няма да купя

• 84 123
  • 800
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
За други уреди Аристон - не знам, нямам такива у нас Simple Smile А, хладилника - Аристон - Хотпойнт, за 2г от него нямам оплаквания. Докато сушилнята за 3г се чупи 5 пъти, писна ми.

# 526
Изчетох ви! Направо съм  #Crazy ooooh!

Не се засягай, но си има списък за одобрените продукти! Simple Smile

adoration, къде е този списък?Може ли линк? Praynig Hug

Относно подправките:
Купувам една Вегета без сол (в нея няма никакви Е-та, за разлика от обикновената вегета).
Също така от МЕТРО си купувам едни големи пакети със сушени зеленчуци. В пакета има сушени чушки, лук, моркови, магданоз... Използвам при почти всяко ядене.

В една друга тема бях  споменавала, че вместо да купувам луканки и други подобни колбаси, купувам прошуто или копа. Малко по-скъпо е, но пък е чисто месо. Запозната съм с технологията на производство и освен месо и сол с друго не се обработва.

Благодаря за тези идейки, Диамантче. А откъде купуваш месни и млечни продукти?

Към производството на пастети и кренвирши, нека да добавим и смлените мишки Grinning.
#Sniper #Sniper #Sniper

# 527
  • Пловдив
Лурдес, заповядай - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=95792.0
 Hug

# 528
.....
Едра бяла техника вече знам, че не бива да е италианска. Всъщност не бива да е нещо различно от "Произведено в Германия".

Подкрепям  Peace
Имах пералня Индезит ... ужас просто, тя не переше, просто мокреше дрехите  ooooh!
Също и Горение- хладилник- фризер- то не беше скърцане на вратите, изгорял компресор за 1 година, ръжда по вътрешните рафтове, накрая и крушката му "зацикли", та мъж ми я отвъртя изобщо да не грее, че то вадехме бирата топла  Mr. Green  Просто не е изключвала милата след затваряне на вратата!
Съдомиялната ми е Сименс, уж германска, ама и тя е голямо дърво, та малко ме съмнява дали е верно германска    #Cussing out

# 529
# 530
  • София-в сърцата на моите деца
Не купувайте Руска салата от магазини Европа-вмирисана, лепкава и противна!!! Peace

# 531
Не купувайте Руска салата от магазини Европа-вмирисана, лепкава и противна!!! Peace
Аз не знам да се продава хубава руска салата Mr. Green

# 532
  • София
на нас много ни харесва на денито руската, всъщност единствената руска, която ни харесва готова.

# 533
Повече няма да купя готова салата Снежанка - не знам от кога в рецептата има майонеза...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 534
  • Пловдив
Повече няма да купя вода за бебета "Бебе", с едно слонче на етикета, продава се в Babyland , поне от там я взех аз, ужасна е, преварих я и стана една мътна, все едно е пълна с хлор, дори чешмята вода не изглежда така, направо ужас, а пише че може да се дава и без преваряване  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 535
Ивка, вероятно имаш предвид Торн спринг, която е всичко друго, но не и вода за бебета. Има отвратителен дъх и вкус, освен това е с безобразно висока минерализация.

# 536
  • Пловдив
Ивка, вероятно имаш предвид Торн спринг, която е всичко друго, но не и вода за бебета. Има отвратителен дъх и вкус, освен това е с безобразно висока минерализация.

Ами да, на тази марка е, ужасна е, аз преди няколко дена дадох без да я преварявам, добре че бебо пи съвсем малко и днес реших да я преваря, направо ужас, как може да дават такава вода за бебешка  #2gunfire

# 537
Не зная кой и как е допуснал тази вода да се предлага на пазара така подвеждащо, че става за бебета. Купувай Девин розов етикет.

# 538
  • Пловдив
Не зная кой и как е допуснал тази вода да се предлага на пазара така подвеждащо, че става за бебета. Купувай Девин розов етикет.

Вече купувам такава, но смятам да пиша на КЗП, дано вземат мерки, то направо ужас, трябваше да снимам какви неща плуваха вътре  #Crazy

# 539

Ами да, на тази марка е, ужасна е, аз преди няколко дена дадох без да я преварявам, добре че бебо пи съвсем малко и днес реших да я преваря, направо ужас, как може да дават такава вода за бебешка  #2gunfire
Аз пък на голямата ми дъщеря само такава вода давах като беше бебе, но не я преварявах - отварях, наливах в шишенцето и другото допивах аз... И нищо не й е ставало... Но това все пак е било преди около 4-5 години, може и да са я развалили... И друго - чувала съм, че минералните води не трябва да се преваряват, че ставали "тежки", но не знам така ли е наистина...

Общи условия

Активация на акаунт