Какво повече няма да купя

• 84 071
  • 800
  •   1
Отговори
# 690
Аз си купувам Домлян, ни косми, ни мухи има за сега Simple Smile
Откъде го купуваш? Наблизо имам само Билла и Тмаркет, не ми се обикаля и заради млякото до някой определен магазин.  Tired

П.С. Сега очаквам и за него някой да пише какво е намерил  Joy (Шегувам се, не се сърдете, моля!)

# 691
  • София
е, не знам от фантастико, просто защото той ми е най-близо, т.е. не съм търсила има ли го на други места, предполагам не е чак такъв дефицит Simple Smile Има по БДС, аз купувам "нормалното" Simple Smile и кашкавала им никак не е лош.

# 692
Аз в Белия списък съм сложила киселото мляко и сиренето на Дядо Либен. Фантастични са, вярно малко по-скъпи, но определено си заслужава.

# 693
Аз си купувам Домлян, ни косми, ни мухи има за сега Simple Smile
Peace
За бебо - само "Домлян" по БДС!!! За мен от време на време си взимам и други марки, защото "Домлян" го намирам само във фирмените магазини и в Карфур. Като отида - зареждам хладилника за цяла седмица с мляко и кашкавал!

# 694
  • София
И аз купувах само Бор Чвор, докато един ден не забравих млякото извън хладилника. На сутринта отгоре имаше не вода, а желе. Стори ми се ненормално и спрях да го взимам. Минах на Верея, въпреки, че преди 100 години, когато даваха Искрено и лично имаше гости, бивши работници във верея и те разправяха каква била хигиената там... Сега и аз съм пред труден избор за мляко. Може би Маркели (така ли се казваше?) ?

# 695
  • софия
Aз купувам ЕлБи. Ако няма - на Сердика.

# 696
Бор Чвор беше страхотно в началото, говоря преди може би около 4 г., или поне аз тогава купувах, сега е отвратително  Sick

# 697
  • Viena
Бор Чвор беше страхотно в началото, говоря преди може би около 4 г., или поне аз тогава купувах, сега е отвратително  Sick
и едно име са му измислили просто без думи #CrazyБор Чвор

# 698
  • Ямбол
Аз взимам Култура на Бор Чвор,преди беше доста гъста,въпреки че е 0%,но от известно време забелязвам,че е доста водниста дори и отгоре още при отварянето.
Не знам сега дали е по качествена или не?

# 699
  • Варна
Аз пък купувам кисело мляко, сирене и кашкавал  на Ситово. Също така сирене, кисело и прясно мляко , което има страхотен каймак на Алфатар. Просто са невероятни. Със сигурност знам, че са от 100% мляко  Peace

# 700
  • софия
Аз пък купувам кисело мляко, сирене и кашкавал  на Ситово. Също така сирене, кисело и прясно мляко , което има страхотен каймак на Алфатар. Просто са невероятни. Със сигурност знам, че са от 100% мляко  Peace
От къде?

# 701
  • Варна
Ами хора живеят и извън София, от Варна Wink

# 702
Мини-банички ,,Белла''-като отворих пакета имаше една буца тесто(не 9 банички,както пише на опаковката),покрити с дебела кора лед.След размразяването и разкашкването на сместта ги направих на топки и ги опекох...неуспешно,получените неща са с отвратителен вид и не стават за ядене.....на посочения за опаковката тел естествено никой не се обади....

# 703
  • София
Мини-банички ,,Белла''-като отворих пакета имаше една буца тесто(не 9 банички,както пише на опаковката),покрити с дебела кора лед.След размразяването и разкашкването на сместта ги направих на топки и ги опекох...неуспешно,получените неща са с отвратителен вид и не стават за ядене.....на посочения за опаковката тел естествено никой не се обади....
Това е от неправилно транспортиране/съхранение Naughty
Много пъти съм купувала- чудесни са.

И аз взимам ЕлБи, харесва ми....или поне съм свикнала с вкуса Simple Smile

# 704
Минах на Верея, въпреки, че преди 100 години, когато даваха Искрено и лично имаше гости, бивши работници във верея и те разправяха каква била хигиената там...

Явно е истина. Млякото изхвърлих, ужасно ме беше гнус.
Никъде не съм сигнализирала, дълбоко убедена съм, че няма никакъв смисъл.
По принцип купувам Елена 3.6%, има вкус на истинско кисело мляко. Кашкавалът им също е чудесен. Не е никак солен, а за мен това е огромен плюс, защото го давам на детето ми.
До случаят с косъма купувах прясно мляко Верея в синята кутия. Вече се оглеждам към друга марка.

Общи условия

Активация на акаунт