Отговори
# 135
Здравейте мами!!Искам да споделя- моята бременост протича значително добре,но много ми капе косата Sad ,гърдите не се пипат  Blush и само от време на време от силни миризми ми се гади.Споделих на някои мои приятелки,че много ми се хапват тестени работи-пици,баници,тутманици и ябълки и те ми казват ,че вероятно ще е момиче.По китайската таблица ми се падна момиче,ама ще видим накрая  Simple Smile споделете при вас как е  Hug

# 136
elica_2007 ,първо трябва да се направи ФМ и тогава БХС,защото снимките от ФМ ще ти трябват,както и някои неща,които лекаря от ФМ ще запише на едни листче,ако не се лъжа...

# 137
Здравейте, момичета!
Добре дошли на новите мами   bouquet !

За секциото искам да кажа,че по принцип идва сестра и те вдига (ако искаш)аз исках сама да стана и беж да си видя Евито.Е вярно е ,че ставах 15-20 мин,но важното е първия път да станеш.После през половин час ставах да се раздвижвам.Болката е по-скоро опъване.
Точно това е тайната на бързото възстановяване  smile3521 .
И аз раждах секцио. Уж щеше да е нормално, но след последния преглед ми сервираха, че ще е по-добре да е секцио. Причините, които ми изтъкна гинеколожката бяха ЕГН и първо раждане. А аз все си мисля, че е видяла нещо, но не ми е казала за да не ме плаши. Възстанових се много бързо. Най-много ми тежеше почти 36 часовия глад  Mr. Green .
Сега пак ще е секцио, защото освен ЕГН-то не са минали две години от предното секцио.

За тесния таз. Моята кумица е с такъв и двете си деца е родила нормално и лесно.

Вчера ми пуснаха кръвчица за изследванията. Днес си взех резултатите. За сега съм в граници.
На преглед съм чак на 25.02. Малко ми е притеснено, защото от вчера май не ми прилошава толкова много.

# 138
Здравейте,момичета,цял ден се чудя,защо не пишете,а то имало нова темичка,много съм заспала  Laughing Laughing Laughing
Днес сутринта ми беше много гадно,за първи път даже и кафе не ми се пиеше  Confused
И аз съм малко по-изнервена,но за яденето ям си всичко както преди,сома дето от сладкото ми се гади,а аз много го обичам  Sad
Другата седмица ще ходя на доктор и ще видим как вървят нещата,надявам се ,добре  Simple Smile
Лекар вечер от мен   bouquet
Добре дошли на новите мами  stork-boy

# 139
А с преглед от моят АГ мога ли да отида на БХС или е по-добре с прегледа от ФМ? Rolling Eyes

# 140
Привет от мен  Hug
Абе много сте писали, по-късно ще чета  Crazy
Да се отчета аз за днешния преглед-имаме си сърчице, добре се развива, но откри участък от матката под плодния сак с доста разширени кръвоносни съдове с обилен кръвоток и май миомен възел, за който все още не е сигурен дали не е беше контракция. Утре съм на доплер и по обстоен преглед на по-добър ехограв. Даде ми да пия Нош па. Много съм притеснена, стискайте ми палци.
Това за сега, не ми се пише повече  Confused
Хубава вечер.

# 141
А с преглед от моят АГ мога ли да отида на БХС или е по-добре с прегледа от ФМ? Rolling Eyes
Мисля че трябва да е с преглед от ФМ,защото се мери и нухална гънка,от която също понякога може да се види дали  има някакъв проблем...Дано не се заблуждавам...Това са моите спомени от преди 2 години...

# 142
Ехаааа колко много сте писали!!!
Да ви се оплача ...Моя мъж е грипав и се наложи малката да я пратя на бабин дом.Сега ми е ужасно тегаво smile3518

# 143
Мадленка  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 144
Мадленка,стискаме палци и ние! Praynig
Всички болнички да оздравяват! Hug
Качих сега и аз няколко снимчици в албума Peace Много сте хубавки всички! Hug

# 145
elica2007, аз мисля, че не е проблем на БХС да си с преглед от АГ, а не ФМ. При мен беше така първата бременност. За БХС е важно в коя г.с. си, а това може и АГ да го види Peace

ТЕАНА, аз не мисля, че вкусовете ни определят пола на бебето. Моята колежка по две баници изяждаше за закуска, докато бременеехме заедно, а мен нищо не ми се е прияждало. Ами тя роди доста голям и едър юнак, а аз фина и нежна госпожица Flutter

Мадленка Hug

tedi_puh79, у дома пък малката е болна и ръси бацили, но аз се старая да не им обръщам внимание и се моля да ми се размине Blush

sunny_girl добре че каза, бях забравила за албумчето, сега ще ви разгледам Hug

# 146
  • София
Здравейте момичета! Аз на миналата темичка се записах в групичката, но виждам, че ме няма на първата страница. Може би защото все още не си знам термина. Аз всъщност като ходих на 19.01 на лекар ми казаха, че съм в четвърта седмица. И сега се чудя кога да отида пак за да ми определят термина и да има период от време от предния ехограф. Rolling Eyes

Ехо Привет и от мен момичета,

днес попътувах, както ви спомемах посетих Габрово и Севлиево, където беше прекрасно, слънчево с положителни темеператури и после обратно в студена София, няма как, имах лек позив за  "драйф" но беше омаломощен веднагически с капки вомитусхил поднесени на бебо в портокалов сок.
Иначе и аз пращах ЛС на September 2011 за да ме включат, но още не са успяли!
Хайде ще лапам и после пак ще пиша и ще чета, че днес бая сте пописали:-)))

# 147
Здравейте,момичета Simple Smile!Минавам само да ви поздравя,не ми остава време да пища, Поздравления за темичката,много е ''Свети-Валентинска'' с тези искрящи червени сърца! Исках да попитам пловдивските момичета при кои лекари са се записали на ЖК,все още не съм се насочила,знам че Бачуров е добър но не работи със здравната каса,мислех си за Велевски, ще съм благодарна да чуя и ващите мнения?......извинявам се за грещките,не успях да намеря на клавищите буквата ,която мн.прилича на ''Щ'' Laughing                                             

# 148
може ли паролата на албума на лични?

# 149
  • София
Е, това е странното де. Аз бях на преглед на 27.01 и само ме гледаха на ехограф. Нито изследвания, нито нещо друго. Следващия ми час е за 23.02, като тогава ще ми правят БХС и изследванията (кръв и урина), които забележи, нямало нужда да са на гладно. Странна работа.
Нещо не успявам да се доверя на това АГ Sad
Иначе на 23.02 съм и на профилактични прегледи към фонда в който съм и май ще ме дупчат 2 пъти в този ден. Гадост

Здравейте отново,

аз перез месец Януари съм била три пъти на преглед и трите пъти гледат как се развива плода, на място ли е, има ли сърдечен ритъм, винаги ме гледат с вагинален трнсдюсер, но д-р Боголовова е маниак специалист, много добре си знае нещата и понеже съм вече на 34, живот и здраве ще родя на 35 и имам нужда от по-детайно оглеждане:-)) Това и на майтап, но наистина си зависи от АГ-то, сега съм на 24.02 за ранен скрийнинг, кръв и урина.

Общи условия

Активация на акаунт