Отговори
# 60
Момичета, благодаря ви за топлото посрещане. Евита, аз за момента ходя едновременно в Т. Киркова и във МЦ Фемина. Не съм сигурна в бъдеще дали да остана при док от Т.Киркова, при док. от Фемина или и при двамата  Thinking Когато човек има избор е така  Mr. Green

# 61
Съни ,добре дошла  welcome
Кокетка,и аз миналата седмица правих чийзкейк лимонов и не сложих топинг,че ми се ядеше чист(прищявка сигурно беше newsm78).Аз го правя със сирене Филаделфия по принцип.Но ще пробвам и по твоята рецепта  chefсигурно е  невероятен.
Я кажете,мацки как сте с... bombs,защото това беше най- голямото мъчение за мен предната бременност и сега пак съм се надула и болииии ooooh!

# 62
Да се запиша и аз тук:)
Миналата седмица видяхме (по-точно само доктора видя) сърчицето и за момента всичко е тип-топ.
Колкото и да е странно нямам никакви оплаквания. До преди 2 седмици имах само леко гадене много рядко, а сега и него го няма. Направо съм си супер. Само това нощно ставане и ходене до тоалетната ме тормози, но явно ще се свиква:)

Иначе не съм се записала още на ЖК. Препоръчаха ми да се запиша на ЖК по здравна каса и отделно да си ходя на частно, но определено срещам затруднения със записването на часове при желания доктор. В началото на януари с мъка си записах час за средата на февруари, а сега ще трябва и да го отменя, защото този ден ще съм в командировка в чужбина. Сигурно ще ми предложат час за април. Направо ще откача с тези часове.
Иначе сегашния доктор ме гледа 2 пъти на УЗИ, но до момента не ми е правил изследвания - твърди че се правели такива в края на 3 месец, което ми се вижда меко казано странно

# 63
Добре дошла Надин ка!!bouquet Желая ти леко бременеене и на финала едно хубаво и усмихнато бебче newsm10

# 64
tedi_puh79, ще те затрудня ли ако те помоля да пуснеш и твоята рецепта за чийзкейк? Голяма страст ми е този десерт chef
nadin_ka, добре дошла и приятни мигове във форума. Аз също още не съм се записала за ЖК, утре трябва да ми е първия преглед и евентуално да дам кръвчица за изследвания, но май ще ми се размине заради грипната епидемия и ще остане за другата седмица  Crossing Arms Иначе и аз като теб имам две УЗИ-та, като след второто АГ-то, при което ходех на частно искаше да ме прати на платени изследвания, но аз не съм ходила, т.к. предпочитам каквото може да мине през касата. Странно ми се вижда това, че чак в края на третия месец се правят изследвания, не знам, може би този доктор така процедира  newsm78

# 65
  • София
Съни ,добре дошла  welcome
Кокетка,и аз миналата седмица правих чийзкейк лимонов и не сложих топинг,че ми се ядеше чист(прищявка сигурно беше newsm78).Аз го правя със сирене Филаделфия по принцип.Но ще пробвам и по твоята рецепта  chefсигурно е  невероятен.
Я кажете,мацки как сте с... bombs,защото това беше най- голямото мъчение за мен предната бременност и сега пак съм се надула и болииии ooooh!

Аз да ти кажа имам същия проблем, мани "Парят не се барат" Simple Smile Купила съм си Мустела крем против стрии и мажа с него всичко, гърди,талия, корем и т.н което може да се нацепи. От него като че ли ми поотпуска болката и в гърдите, ма така ще е!
Всички екстри са ми на линия, пишакнето по няколко пъти нощем (нещо непознато в нормалния ми живот), гадене (вярвайте ми аз през реалния ми 34 годишен живот бях повъщала веднъж) а сега си е ако не всеки ден то през ден но напоследък ги разредих доста с капките:-)
Иначе аз днес съм си на ЖК, но разбира се в частен кабинет, слагам си маската на лицето и газ:-) и ще ви пиша довечера......

# 66
Nadin_ka, добре дошла.
Няма какво да се чудиш, тук и първият ехограф е тогава  Mr. Green, така че сте доста напред с материала Simple Smile

# 67
хаха. може и така да е. На мен обаче ми се видя странно. На 23.02 ми е следващия преглед и доки каза, че тогава ще ми се пусне кръв и урина и ще ми правят РБС, което значело май "ранен биохимичен скрининг".
Хм, голямата ми мъка е че май няма да съм се добрала до желания доктор поне до края на месеца, а имам опасения че и март няма да успея. Доне поне успея да се запиша на ЖК.

Я кажете, вие какви документи представихте на работодателя, за това че сте бременни? Аз поисках от АГ-ти и ми даде аблулаторен лист, на който пише един куп неща дето не интересуват работодателя. Освен това май трябва да е придружен с молба или с нещо друго

# 68
  • софия
Чак сега разбрах,че във Вита правят ФМ! ooooh!Истина ли е,някоя от вас насочила ли се е там да си я прави?
Аз на ЖК съм чак към края на месеца.И се сега ще си ходя по здравна каса,доволна съм. Peace

# 69
Кокетка,значи...рецептата е същата само няма яйца  За блата : 150 гр бисквити , 175 гр масло и 2-3 с.л. пудра захар.За заливката:500 гр сирене филаделфия има го в кауфланд,една капсула лимонова есенция.1 бр желатин ,200мл кондензирано мляко или сметана.От горе се залива с топинг Flutter

# 70
Nadin_ka, искаш документ от АГ-то, в който да пише, че има установена бременност и заедно с една молба го представяш на деловодството в твоята фирам, евентуално на счетоводителя, според зависи каква ви е организацията. Направи си копие от документите и да ти сложат вх. № върху твоето копие от молбата.
tedi_puh79, звучи супер твоята рецепта. Това с кондензираното мляко за пръв път го виждам, но много го обичам, следващия чийз ще е по твоята рецепта  Peace

# 71
Здравейте бъдещи мами Hug
Честно да ви кажа следя ви още от началото на януари,но все не смеех да пиша.Някак си все не мога да повярвам ,че чудото стана.
Аз идвам от ''проблемно'', 7 години не можех да забременея имам  две неуспешни инсеминации, голямо ходене по мъките и много сълзи newsm45  и  ето,че чудото се случи плучих най-хубавия коледен подарък EFPНо сега много се притеснявам.Вече видяхме и чухме сърчицето newsm44 леле голяма радост.Сега само се моля всичко да е наред.
Иначе аз нямам никакви сиптоми така е от самото начало,единствено гърдите ме болят и много ми се  luvbedтакива сънища не е истина, но док. не дава че в началото прокървих и се оказа ,че имам отлепяне на плацентата.
Това е от мен,пазете се  Hug
phpBB код

# 72
Добре дошли на новите попълнения Simple Smile Желая на вас и всички останали леко бременеене .

Аз да споделя, че имах в началото освен много болезнените и наедрели гърди ( от 75 Ц на 75 Д-75 Е)..леко гадене, често уриниране.. Днес почна да ми се повдига доста силно..надявам се да няма много  Sick Sick, защото аз не мога да повръщам..наистина SadSadSadпо-добре да ми е само лошо..не че е приятно..
Та пожелавам ви да нямате от лошите симптоми Simple SmileSimple Smile

# 73
Здравейте, аз днес ходих да се запиша за ЖК, но ме върнаха за другата седмица заради удължената грипна епидемия.Аз също още не съм правила изследвания, а в момента освен от гадното повръщане вече страдам и от адски киселини,кажете лек за тях.
Koketka_majoretka  а каква трябва да бъде тази молба, какъв текст трябва да съдържа Rolling Eyes

# 74
Добре дошли на новите мамчета, при нас ще ви е много хубаво  Heart Eyes
cuni83, много се развълнувах, като знам какво е да искаш бебче, а пък да не можеш да го имаш. Не се съмнявам, че всичко ще е на ред и Септември ще гушнеш дългоочакваното съкровище. От теб сега се иска много спокойствие и само позитивни мисли  Simple Smile

За киселини Талцид много помага и е позволен за нас  Party

Сега по новините казаха, че от утре отменят всички забрани съпътстващи грипната епидемия. Това май значи, че ще има ЖК

Общи условия

Активация на акаунт