Отговори
# 690
Иве тук ли си, нещо се губиш последните часове  Hug
На мен също ми изигра загадъчен номер компа-моного искам да видя на Бобчо снимките, обаче уви изключва ми целия нет, не ми излизат допълнителните човечета, не ми се отварят и линковете ви  Thinking ще да е някъв гадничък вирус
аз чакам милото и ми е безкрайно скучно и поспаливо-не че нямам какво да върша, но ме помързява.
да ви черпя по едно капучино, току виж се раздвижим, като усетим миризмата

и по бисквитка, но само по една  Naughty

БУЛЧЕ МАРУЛЧЕ  Hug СТИГА С ДЕПРЕСИИТЕ, ОСТАВЕТЕ И ЗА СЛЕД,КАТО РОДИМ!!!

Момиченца чухте ли по Иван и Андрей казаха, че заек бил най-късметлийското животно според китайците  Peace

# 691
Честито на  Литъл евил, Дарина21,Вени и Бейбигърл81! Много здрави бебоци и бързо възтановяване на мамите!   bouquet

Благодаря на Rаl_r за разказа и! Hug Помогна ми да съм маааалко по-спокойна!

Моника, мойта дата е 15.02 а ме искат в Шейново на 14.02 за да ми направят необходимите изследвания за операцията!  Peace

Снежи, за адреса снощи казаха в новините, че трябва да се напише този на който живеем в момента, а не този по лична карта!

# 692
  • София
При нас май не е вирус, а нещо е изгоряло. Мъжа ми е в шок просто. Тука в нас може ток да няма пръста, но за компа прави чудеса. Много ме дразни. Днеска му се обадих да дойде да ме кара в болницата той хвана да си опрая компютъра. Накрая седях и го чаках, думи нямам!

Както и да е, ядосах се пак, а скаг да ви кажа, че ако ви няма ще ми е много по-гадно в такива гадни моменти.
Прегръщам ви, казвам ви лека и ще хвърлям по едно око. Вярвам, че компа утре ще работи, мъжът ми ще дадв всичко от себе си за това, защото не може да живее без него!

# 693
Здревейте и от нас с малката Анита.
Не съм изчела назад, но виждам че имаме нови полълнения. Честито на мамите с пожелания за здрави и усмихнати бебета и бързо възстановяване и привикване  към новия ритъм.

Ето и кратък разказ за моето раждане:Аз както бях с контракции на 2 мин, отидох в Шейново и до каза 4см. разкритие. Отидох в приемния кабинет, качих се за клизма и започнах да вися пред тоалетната да се "изчистя добре". след около 10 мин и контракциите станаха болезнени. акушерката на няколко пъти идва да ме вика да си легна в предродилно, ама аз -не, ще си прочиствам червата. като отидох лекаря каза, че съм със 7-8 см разкритие (след 20 мин болезнени, но поносими контракции) и се започна паниката от мен - развикаха се тия доктори - бъъързо анестезиолог, педиатър.... слагат ми абокат, носят бъркалката да ми спукат водите, чудят се тук или там да ми ги спукат. а аз - ами къде е това там??? а то в родилна наа магарето. е пукнаха ми водите и се хукна към магарето. след няколко контракции чух как изплака моята принцеса. всичко от началото на болезнените контракции до  плача отне точно 50 мин. Разказвам това, за да пожелая на неродилите лесно и бързо раждане.
Малко се смяха с мен, защото аз като казах че на живо не искам да мен шият(предния път бях с пълна упойка, кеф). ама аз нали преди да тръгна за болицата си хапнах като за последно, та се оказа, че анестезиолога не иска и да чуе за пълна упойка. боцна ми диазепам и малко лидокаин и ме избродира доки. но аз нямах епизиотомия, а само малко въшни шевчета.

Сега сме си у дома и се борим с кърменето, а зърната ми са....на каша. ама стискам зъбки  Sick
Едван опазвам АНита от любвеобвилния и брат, който се чудя кога ли ще легне вместо до нея, върху нея. ама ги дебна.

# 694
Оффффф, и моя ъж искам да го  #2gunfire
Баси как ми лази по нервата не е истина просто......

И на всичкото отгоре ме цепи ужасно главата. Какво можеше да се пие?

# 695
  • софия
Хей я Simple Smile
а се успокой, да не ти дреме Simple Smile
ако това ще те успокои моя е същия Simple Smile компютрите в къщи са най важни, нали те изкарват семейния бюджет (ако го попиташ)  Simple Smile аз от много отдавна не се връзвам на такива глупости от негова страна, писнало ми е да се ядосвам.... я не му обръщай внимание Simple Smile

аз лягам, целувам ви:) днес от чистене и сега имам при движение много силна болка в областта на операцията.... но като не мърдам съм ок.... отивам да почивам.....

спокойна нощ, мили мои! до утре Simple Smile

Мариа, парацетамол, ама аз съм с мигрена и като си ме заболи направо си пия аналгин.... добре че от хормоните сега ме боли рядко, но като родя не ми се мисли, пак ще се почне

# 696
мерси за отговорите!
Shine On You Crazy Diamond -утре ще разбера датата и ще видим може да се засечем за малко!

# 697
Привет, мацки  Simple Smile
По разбираеми причини ми е невъзможно да ви изчета, пък и да се включа все не намирам време.

Прочетох само последните 2 страници и искам да ви кажа на всички - относно водите - ако имате съмнение, че ви изтичат по малко, хич не се чудете, а идете при док да провери дали наистина са води или не. На мен точно заради високо спукани околоплодни води, които изтичаха постепенно, ми предизвикаха раждането. Останах доста учудена дори, че като споделих с доки, че от няколко дни май ми изтичат води по малко, тя веднага звънна в болницата и ми каза да отивам веднага да ме проверят (беше вечерта) и да си стегна и багажа, понеже ако са води, до 24 часа ще се ражда. Тук на бременността се гледа като на нещо естествено и следенето е изключително лежерно в сравнение с Бг, но всъщност за втори път имах съмнение за проблем през тази бременност и се убедих, че хората реагират светкавично и супер адекватно. При високо спукани води те могат да си изтичат по малко доста дълго време, без раждането да започне, а през това време съществува риск от инфекция и е опасно и за вас, и за бебето. Не искам с това да плаша никого, просто да си знаете  Peace. Хей я, добре си направила, че си отишла да те види док, а щом е казал, че няма нищо, значи спокойно  Simple Smile.

Та за моето раждане...  при мен си бяха води категорично, приеха ме в болницата, направиха ми разни изследвания, гледаха ме на ехограф, мериха ми тонове сто пъти и казаха, че инфекция засега няма и антибиотика ще ми го спестят, но че на сутринта ще трябва да предизвикат раждането. На другия ден ми слагаха вагинални таблетки през няколко часа - след третета започнаха регулярни контракции, които продължиха около 3-4 часа. Да отбележа, че системи и упойки не са ми слагали никакви (аз и не исках). Накрая си станаха доста болезнени контракциите, но беше за не повече от половин час. Когато дойде време да напъвам, родих точно с три напъна, без разкъсвания и шевове. Чак не ми се вярваше, че стана толкова лесно и бързо. Подадоха ми Дани веднага, беше красив и толкова мъничък! Засука на момента и продължава да се справя отлично, дори не ми е разранил зърната - имам два различни крема за зърна, които май ще си останат неизползвани  Simple Smile.

Ще кача снимка след малко в албумчето, да го видите хубавия ми малък мъж  Heart Eyes.

И честити ни нови бебчета  Hug.

# 698
тук съм Лорииии къде да съм
Светле-напъвах с теб да знаеш  Hug ,искам и аз такова раждане  Praynig
Лилиша- и като твоето не отказвам  Hug

Да са ви здравички човечетата  Heart Eyes
Сега ще отида да погледна снимките,лелеееееееее прекрасен е Даниел  Heart Eyes Hug

Хей-я това за твоя или моя мъж го казваш,вече се правя че се сърдя да ти кажа,колкото да не е без хич,иначе не се трогвам,негов избор е  Crazy

Утре ставате и почвате да стискате палци да съм направила 8см  Joy

Прегръдка виртуална за всички виии  Hug

# 699
  • София
Светле, Лилиша, много благодаря ви за разказите. Много зареждащо ми действат разказите на всяка една от вас.
Дидишонче при нас компа не изкарва пари, напротив изцяло в мой и на детето ущърб. Мъжа ми е геймър и петък, събота и неделя е на компа цяла нощ, а през деня спи. Дните, в които трябва да е с нас! Аз за това се ядосвам, ако изкарваше пари копче нямаше да кажа. И сега е добре, преди това беше всеки ден и всяка нощ, не ходеше на работа доста често, защото цяла нощ е седял. Бяхме пред раздяла и сега на мен компа ми е болна тема.  Много болна тема!

# 700
  • Русе/Germany
Мале девойки като ви чета разказите за ражданията направо нямам търпение да ида да раждам и да си видим малкия мъж Simple Smile
Светле малкия е страхотен Hug
Ние си правим полюлей (полилей) който както иска да го чете Mr. Green
Много се бях влюбила в един и побърках милото и сега майсторим Simple Smile ако се получи ще се похваля Party
Хайде отивам да лепя  Joy
anilevI стискам палци за 8см hahaha
hey_ya Hug Hug Hug разбират те мила много добре. Не знам как може да се вглабяват толкова много в дадена игра. И ние бяхме пред раздяла когато една игра ни развали целия  ден с приятели и аз си хванах багажчето и да казах или игрите или аз. Гадно е но ... и така от миналата година си играе но не както преди. Абе мъже

# 701
Здравейте и от мен.Малко късничко....

Леле тоя моя как ме вбеси ей сега...като гледам не съм единствената!!!
Искам да го  #2gunfire
Прибрахме се....седна на компа....писа си по скайп.Чу се с тяхните и както ми се оправдаваше колко е изморен и искал да ляга и за това не ми обръщал внимание....му звънна тъпия комшия и той естествено се изнесе...!После няма и да се изкапе ами ще се върне и ще се тръшне в леглото.Побеснях!!! #Cussing out

# 702
Аз да ви кажа нещо ми става страшно от раждането... Rolling Eyes
Не знам защо, ама ми е едно странно. Сякаш едва сега осъзнавам, че другата седмица ще съм вече мама.
То дано всичко е наред де, другото не е важно.
Хайде, лека нощ от нас!  Hug

# 703
Момичета като ви чета и ми се приисква и на мен да раждам....Ама като си знам късмета,ще взема да поизчакам още... Mr. Green Казала съм му да изчака да мине на батко си рожденния ден и тогава му давам зелена светлина,да излиза,че ми иска да е Водолейче... Laughing Питал ме някой мен кво искам... Whistling

Отивам да лягам,че утре пак ще се става рано,а как мразяяя...Моля нощна смяна да не изписва темата,освен ако не сте се родили... Mr. Green

Ааа,цял ден спахте,ся се разписахте,не мога публикувам..... Grinning
ПчеличкеHug нормално е...

# 704
Браво на Светла и Лилиша за леките раждания! HugИ аз искам такова  Mr. Green,да видим дали ще ме огрее.
Нашата темичка вече се изписва с по-бавни темпове,а сме съвсем в началото на месеца Rolling EyesМного бебета изпревариха и се усеща. CrazyТази нощ нещо се очертава да не ми се спинка и май ще вися пред тв-то или компа. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт