Кога спряхте да пиете магнезий?

• 22 137
  • 48
  •   1
Отговори
# 15
Всичко зависи от конкретният случай. Най-добрият отговор естествено може да даде лекарят ти. Аз го спрях към края на 8ми месец , по съвет на гинеколога.

# 16
При 1-то раждане в Бг пих до последно по лекарска препоръка, а тук не са mи изписвали.

# 17
  • Червено знаме 11:)
Доктора ще ти каже най-добре,но си мисля че като тръгне бебо да излиза,магнезия ще е последното което ще го спре:)))

# 18
Като влязах в 37 седмица, спрях да го пия, а преди това го пиех през ден.

# 19
  • София
Пих Магнерот до 37 г.с. включително, така си ми беше предписано от наблюдаващата гинеколожка. И аз като teodolinka си мислех, че ще родя след като го спрях  Laughing Е родих нормално два дни преди термин.  Heart Eyes

# 20
  • София
В началото на 9 месец вече ги бях спряла. Родих нормално 6 дни преди термин без предизвикване.

# 21
И наблюдаващата ми лекарка и лекаря при който ще раждам ми казаха до края на 8-ия месец  Peace

# 22
Ами аз лично през цялата бременност си пих магнезий и фолиева киселина + витамините за бременни О мами Simple Smile Иначе пих и Неумоминс за доброто развитие на очите и мозъка на бебето.

# 23
  • в Надежда-та
Малко след като влязох в 9м. Peace

# 24
Никога не съм пила магнезий.

# 25
Магнезий съм пила само 2 седмици в 5-ят месец, когато имах някакво кървене. Не ми е изписван за дълъг период и не го пия.

# 26
Някой пил ли е Нутримаг?
На мен вчера ми го изписаха този препарат,но не го взех,защото ми се струва малко скъпичък,а ще ми стигне само за 10дни Mr. Green Което лично мен ме навежда на мисълта,че дори и сега да си го купя,едва ли за толкова малко време организмът ми изобщо ще успее да го почувства,а какво остава да ми спре контракциите Twisted Evil

# 27
Спрях го в 35 седмица  Peace

# 28
  • София
Спрях го веднага, щом влязох в 9-ти месец. И преносих 5 дни Mr. Green
Аз пих Нутримаг-предписаха ми го, когато ми издаваха 45 дневния болничен и ми обясниха,че е по-добър от всички други препарати от този вид

# 29

Аз пих Нутримаг-предписаха ми го, когато ми издаваха 45 дневния болничен и ми обясниха,че е по-добър от всички други препарати от този вид

А ти колко време го взема?И наистина ли е толкова добър колкото казват?

Общи условия

Активация на акаунт