Отговори
# 15
Напротив, съвсем си в темата!  Hug
Тук, освен чисто информативната подкрепа, получаваме и даваме и много емоционална подкрепа.. Тук си споделяме всички чувства, които са изплували на повърхността вследствие на секциото, и които доста от нас не споделят с други хора... просто няма да ни разберат... но тук се разбираме... знаем, че болката от секциото (и не говоря за физическата) може да е огромна, изяждаща.. но сме тук, за да си дадем кураж, че сме жени, и че можем да раждаме!  Hug

# 16
Ако е на белега трябва да се внимава, но не е задължително да срастне.
Настръхвам като си спомня какви неща съм чела. Като бях бременна такъв стрес предизвика ситуацията с една мама, която беше с плацента перкрета, сигурно повечето си спомняте за нея.

# 17
Записвам се, за да ви се радвам и малко да се натъжавам от време на време Simple Smile Темата продължава да ме вълнува и да ми е интересна, макар че моята малка мечта не се сбъдна. Само голямата се сбъдна: имам син Simple Smile 

# 18
Усмихнатото,да ти кажа чак сега разбирам,че чувствата ми не са ненормални както до скоро си мислех.Моя мъж също ми се чуди какво толкова се втелясвам и да не може да се сподели с всеки...а информацията се разпространява повече едностранно.Типърва заравяйки се и четейки осъзнавам на какво всъщност съм била подложена и как тялото ми не го е приело за "нормално" дори следродилната ми депресия беше по-дълга и не моежех да си обясня защо се чувствам толкова нещастна,въпреки,че не виждам какво е можело да се направи в моя случай...надявам се скоро да добия така желаната увереност и тя да се оправдае накрая Praynig
Чакам с нетърпение разказа на Нощни  kyllmg

# 19
запис да ви следя

# 20
# 21
  • ул. "Мечтание"
Имало едно време, добре дошла сред нас!
Не си трови живота със статистика!  Hug

Saly, желая ти успех!  Hug
Кога очаквате бебето?

После ще дочитам и пиша!  Hug
Гушкам ви всичи! Разказа се пише ( за жалост не сам  Crossing Arms).

# 22
Записче и от мен. wavey

# 23
  • Варна
Нощни, бебето е края на юли, много време има до тогава.  Чаках с нетърпение твоето раждане с оглед на лекарите, понеже и аз съм от Варна. Ама ти взе , че роди у дома  Grinning , аз не бих се решила, особено с оглед на предишните ми преживявания. Така че чакам други включвания до тогава, особенно варненски  Wink

# 24
  • Варна
Но знаете ли момичета, кое ме притеснява най-много. Както вече споменах предния път получих хемороид (който вярно мина) , но е нещо изключително гадно ( а майка ми си има и до днес ), и беше ми поспаднало тазовото дъно (и това се възстанови). Но сега се притеснявам, нещата да не се задълбочат....

# 25
  • ул. "Мечтание"
Обещаният разказ: http://yana-mitseva.com/blog/?p=1953

# 26
Нощни, браво мамче!Страхотен разказ, за мен беше страхотно преживяване дори и да го чета!!!

# 27
  • Варна
Много се развълнувах и замислих, Нощни, страхотна си! Ох,  как добре  разбирам тия пусти везнишки колебания! Wink

# 28
Яна, браво, нямам думи! Благодаря ти, че можем да го съпреживеем с теб! Бих искала да те прегърна!  Hug

# 29
 newsm51 Прекрасен разказ,благодаря ти,че сподели.Сега се чувствам доста по-уверена  Hug

Общи условия

Активация на акаунт