Спешна нужда от лекарство

• 2 717
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
Айез Седай, ти и на мен се опита да помогнеш, помня те!   bouquet
да, но за съжаление не успях. за което ме е яд и  Embarassed Embarassed Embarassed сори
Никой не успя навреме, за съжаление.  Flowers Rose Flowers Rose

maxi68, да ти дадат хубаво и четливо написана рецепта, защото нас ни връщаха за преработване. Успех!   bouquet Пиши как е детенцето като можеш.

В реанимация е, правят всичко възможно да я стабилизират. Вече няколко пъти в последните 10 дни сърцето й излиза от ритъм, постоянно е на системи, за съжаление част от лекарствата вече не й действат.

# 16
В четвъртък се прибирам в Белгия, ако не е късно и мога да помогна, ми пиши обезателно.

Блонди, благодаря ти, ще пробваме всякакви варианти да го намерим тук или в чужбина.

# 17
нямам представа как може да се достави от обикновен човек, защото медикаментът е само с рецепта

http://www.apoteket.se/privatpersoner/common/search.aspx?q=simdax

# 18
Момичета, намерихме лекарството. Благодаря ви за съпричастността, стискайте палци.

# 19
  • София
Развам се. Стискаме!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 20
  • близо до Кресненското дефиле
Успех и късмет!Дано всичко е наред! Peace

# 21
  • София
Стискам, да се оправя бързо детенце.

# 22
Момичета, предстои ни голямо изпитание днес. Вярвам в силата на молитвите и затова от сърце ви моля да стиснете палци и да се помолите за едно невероятно детенце. Сигурна съм, че ще помогне.

# 23
  • София
С вас сме! Дано премине това изпитание детенцето!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 24
  • Austin,TX
maxi68  с теб сме, и с твоето слънчице  Hug .Дано скоро има добри новини fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Praynig

# 25
Моля се всичко да мине добре  Praynig

# 26
  • София
Успех, стискам палци!   

# 27
Успех, Макси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт