Автоимунен тироид на Хашимото (17)

• 68 551
  • 715
  •   1
Отговори
# 60
Еха , не съм влизала от няколко седмици , а то тук много весело станало , напълнило се с бъдещи майчета  Grinning  Heart Eyes  Hug  и кой в по-предните постове каза , че по време на бременност било трудно - няма такова нещо , ей   Naughty  Чувството да носиш живот е неописуемо , аз лично най-красива , най-секси и най-щастлива съм се чувствала като бременна . Знам , колко много са притесненията и тревогите , но просто се отпуснете и се наслаждавайте на момента  Heart Eyes
Евилче , леко раждане и здраво сладко бебче тези дни  Flowers Four Leaf Clover

# 61
Лаленце, добре съм, но ще се оправя, както се казва. Joy

Hug Heart Eyes  bouquet

# 62
Момичета, имам въпрос,при някоя от вас случвало ли се е  при увеличаване на дозата на л-тироксина да настъпят промени в цикъла,например,закъснение?
Благодаря предварително!

# 63
White_tulip,Писанка  Hug  Hug

Моят цикъл откакто съм с Хашимото се скъси-идва ми на 25-26 ден,вместо на 28 ден.
Никога не ми е закъснявал.

# 64
Привет на всички....чета ви от известно време и реших да пиша и да се представя...от 5 години имам Хашимото, което се изразяваше само с повишени ТАТ и МАТ, но вчера си пуснах изследвания и ТСХ е 7..досега винаги ми е било 2.5..2.9...това е придружено с 7 качени килограма, нервност, болки в мускулите. Днес съм на ендокринолог и сигурно ще ми изпише Еутирокс. Надявам се бързо да се стабилизирам и да сваля килограмите (много ми е важно)...и да се чувствам по- добре...

# 65
Дано бързо го свалите това ТСХ и да отшумят проблемите.  Hug

# 66
  • Пловдив
Здравейте момичета, приемате ли нови попълнения в редиците си Grinning От вчера и аз официално съм с поставена диагноза стопроцентова хашимотка от д-р. Начев след като преди седмица изненадващо при изследване на хормони ми се замая главата от ТСХ-то ми, което е 37.5 #Crazy И така, от днес започнах елтироксина и се надявам да овладеем тази луда стойност възможно най-скоро Simple Smile Надявам се, че от вас ще науча повече за нашия екзотичен синдром, тъй като досега не съм имала подобен проблем, дори напротив, последно миналата пролет съм изследвала ТСХ и е било в перфектни стойности Sad

# 67
Здравейте Simple Smile Връщам се от преглед, потвърдиха ми бременността, много се радвам. Писах мейл на Д-р Тодорова. Каза ми да продължа с лекарствата(Еутирокс 100мг/ Селен/Аспирин протект/Метфогама, която аз по собствена преценка спрях). Заради ИР, ми беше изписала Глюкофаж, но каза да не го започвам. Препоръча ми да изследвам ТСХ, ТАТ, МАТ и НК клетки...Дано всичко е наред Simple Smile

# 68
Много се радвам Lynette  Hug Всичко ще е наред ще видиш  Hug  Grinning
Ти с какви стойности на тсх тат и мат забременя?
Питам те , защото и аз се надявам на бременност, пия дуфастон еуринокс , селен и аспирин

# 69
  • София
Lynette Бравооо,много се радвам за теб  Hug
Мен не ме караха да изследвам ТАТ и МАТ след като забременях   newsm78

Gugito  wavey

# 70
Забременях след 5-месечен прием на Еутирокс 100мг...Последната стойност  на ТСХ ми беше 1,92, ТАТ и МАТ в началото бяха извън норма (МАТ 250), последният път беше 34, при норма до 50..

# 71
  • ВАРНА
Lynette , по време на моята бременност имах същата лентичка  Heart Eyes Много мило ми стана като я видях  Blush

извинявам се за спама  Simple Smile

# 72
Прадунчо, може да ти се стори странно, но миналата седмица си мислех, че ако имам момиче искам да се казва Ева, защото отговаря на всичките ми изисквания: кратко, интернационално, а и таткото е Евгени. Дали не я слагам твърде рано лентата, ти кога си я сложи?

# 73
  • ВАРНА
Няма да сбъркаш ако избереш това име  Simple Smile
Късно сложих лентичката, но аз съм малко перко  Crazy
Спокойствие, любов и положително насторени хора - само това трябва сега на теб и на бебето  Simple Smile

# 74
Lynette, много хубаво! И сега спокойствие и само спокойствие  Hug

Общи условия

Активация на акаунт