ТРЕТИ ТОРТЕН СЕМИНАР НА ДАМИТЕ ОТ ТОРТЕНАТА ТЕМА

• 28 078
  • 680
  •   1
Отговори
# 555
Щом ние сме на Батак,100 % ще е дъждовно.
И по стара българска дългогодишна традиция, по 24ти Май винаги вали.

# 556
Stefina мерси ще отида да взема
Моля да ме ориентирате колко ММ бонбони да взема? Нищо не съм правила с такива бонбони и не съм наясно newsm78

# 557
Алоуууу - а за ганаша се утраяхте? Да правя ли, да не правя ли? Какво сега?  Sunglasses

# 558
Алоуууу - а за ганаша се утраяхте? Да правя ли, да не правя ли? Какво сега?  Sunglasses
Прави! Тая кола трябва да се пълни с нещо все пак.
Патри явно няма достъп до тук и затова мълчи, но онзи ден като се чухме, ме упълномощи да говоря от нейно име. Така че, Ганаша и другия ментовия крем според мен ще се вържат добре.

ДитсЪн - намали въглищата с 1 чувал.

# 559
Прави! Тая кола трябва да се пълни с нещо все пак.
Допълвам и разработвам (всъщност си повтарям) въпроса: ганаша на какъв етап да бъде само охладен и НЕразбит или направо разбит с миксера? И какво количество да направя - с 1/2 л сметана с 1л сметана?

# 560
ok,Ванче.Ама ако има нещо казвайте утре че във петък ще ги купя.

# 561
  • София
Здравейте, цял ден нямах време да вляза. Много весело е станало! Това с нитроглицерина, не е ли друг продукт все пак... Laughing
Драконче - с половин литър. Не го разбивай, така е по-траен. Колата едва ли ще я правим първия ден.
Разпечатах проекта на една цветна страничка. Едва ли имаме нужда от повече.
ММ бонбоните - 2 пакетчета са достатътчни, в случай, че решим да правим това с оризона.

# 562
ММ бонбоните - 2 пакетчета са достатътчни, в случай, че решим да правим това с оризона.
Ами, ако се правалим с бродираната беседка от айсинг, можем да я направиме старовремска каменна, зидана беседка от оризон. Какво по-хубаво от грапав камък. Пък от айсинга можем да увием брашляни и зеленини около нея.  newsm78
 С две думи, въртя и суча и се чудя как да няма айсинг!!!  Mr. Green нали ми е "слабост", та се чудя как да се скатая....  hahaha

# 563
Аз смятам, че Руми Ангелова ще я извърти тая беседка на сън след Айфеловата кула иначе и аз съм далеч от айсинга и ми идват на ум 100 други идеи.
Поне весело ще си изкараме с нитроглицерина и белия прашец, само да не ни арестуват преди да сме си довършили тортата.

# 564
Страшно забавно е тука.Развеселихте ме момичета.Почти нямам време но сега се промъкнах до компютъра между работа за да докладвам че купих един стек сметана (12литра).Готова съм за семинара.Ще донеса и кувертюр,за панделка .Фунииките ще взема за да демонстрирам ,абе чакам събота това е  love001

# 565
  • София
Момичета кажете трябват ли ни някакви формички,инструменти-аз имам каво ли не.

# 566
Аз смятам, че Руми Ангелова ще я извърти тая беседка на сън след Айфеловата кула иначе и аз съм далеч от айсинга и ми идват на ум 100 други идеи.

Иглика, ти май вярваш в моите възможности повече, отколкото аз самата. Wink

# 567
Стефи - взимай, според мен всеки ще си носи инструментариума и на място ще ползваме каквото ни трябва.
Руми - не само Иглика мисли така, аз също!

# 568
Да не дойдат момчетата от ГДБОП да ни опитват тортите, ей  Mr. Green
Стефинка чак сега Фанах края, че ще идваш Crazy носи си играчките моля те, да видя аз какво имаш  Blush
Има вероятност ние да позакъснеем малко в събота  Tired

# 569
  • варненка от София
Ми то и ние ще закъснеем. От Варна докато се дотътрим, ще минаваме през Павел баня - 9 дена път с камили  Flutter

Аз пък съм много навита да видя що за пница е крикъта и как сеработи с него. Някой предложи да носи  Blush

И се цепя от колектива и нещЪ глицерин  Flutter

Купих аз бадемово брашно, малко есенцийки, ама успях и да счупя една есенция, луда работа...

Общи условия

Активация на акаунт