ТРЕТИ ТОРТЕН СЕМИНАР НА ДАМИТЕ ОТ ТОРТЕНАТА ТЕМА

• 28 080
  • 680
  •   1
Отговори
# 540
idn, ако може и за мен около 500мл.

# 541
idn  за мен-500мл. глицерин. Благодаря!!!

# 542
 Joy Ще им изкупиме глицерина в аптеката Joy  idn , има да се чудят за какво ли ти е толкова глицерин. Извинявайте, ама не можах да се сдържа, защото вижте какво пише още в нета "Интересно е приложението на глицероловият тринитрат, по-известен като нитроглицерин. Той се използва като експлозив за производството на динамит, както и в медицината като лекарство."
Да не го закъса нещо idn като купува толкова глицерин.

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 08:40 от r.i.angelova

# 543
  • у дома
2 шишенца по 200 мл, моля  Blush

ама сме нахални, не е истина
Embarassed  Mr. Green Mr. Green

# 544
  • гр. София
Joy Ще им изкупиме глицерина в аптеката Joy  idn , има да се чудят за какво ли ти е толкова глицерин. Извинявайте, ама не можах да се сдържа, защото вижте какво пише още в нета "Интересно е приложението на глицероловият тринитрат, по-известен като нитроглицерин. Той се използва като експлозив за производството на динамит, както и в медицината като лекарство."

Знаех си аз, че пропускам като не влизам в нета всеки ден, та да се смея от сърце като начало на деня ... Joy Joy Joy
НитроГлицерин ... аааа, #2gunfire, че да вземем да сменим проекта и да направим ЕЕЕксПлодираща ТоРта, като в предването "Черешката на Тортата".
Ще си поръчам от склада и няколко бутилки ЕтиловАлкохол (ЧЗА), за да помислят, че ще си правим Водка. Hug

# 545
Joy Ще им изкупиме глицерина в аптеката Joy  idn , има да се чудят за какво ли ти е толкова глицерин. Извинявайте, ама не можах да се сдържа, защото вижте какво пише още в нета "Интересно е приложението на глицероловият тринитрат, по-известен като нитроглицерин. Той се използва като експлозив за производството на динамит, както и в медицината като лекарство."

Знаех си аз, че пропускам като не влизам в нета всеки ден, та да се смея от сърце като начало на деня ... Joy Joy Joy
НитроГлицерин ... аааа, #2gunfire, че да вземем да сменим проекта и да направим ЕЕЕксПлодираща ТоРта, като в предването "Черешката на Тортата".
Ще си поръчам от склада и няколко бутилки ЕтиловАлкохол (ЧЗА), за да помислят, че ще си правим Водка. Hug

И накрая ...в новините:
"Смахнати терористки замаскират дейността си под формата на тортоправене!"    Joy Joy

# 546
 rotfImbo хей ще ме уморите от смях рано рано сутринта.

# 547
И накрая ...в новините:
"Смахнати терористки замаскират дейността си под формата на тортоправене!"    Joy Joy

Даже и фалшиви имена си имаме. Трудно ще им е да ни разконспирират коя с кой ник нейм е. Joy

# 548
 Joy Joy Joy : Момиченцаааа.......
Абе Илиянче купи направо една туба и определено ще те погледнат подозрително hahaha

# 549
 newsm62 newsm62 newsm62
Цитат
краси.мира
И накрая ...в новините:

Продължението би било, нещо от рода на:

"Група талантливи и добре изглеждащи кифли замаскират дейността си под формата на тортоправене. Обученията са се провеждали в гориста местност при строга организация. За главен организатор на групата се смята, че е лице с инициали ...444... "

# 550
"Група талантливи и добре изглеждащи кифли замаскират дейността си под формата на тортоправене. Обученията са се провеждали в гориста местност при строга организация. За главен организатор на групата се смята, че е лице с инициали ...444... "
Tired Добре че не разбирам от намеци....
И накрая ...в новините:
"Смахнати терористки замаскират дейността си под формата на тортоправене!"    Joy Joy
В`обще не ме плашиш, кака!!! Тоя филм вече сме го гледалЕ..... За неосведомените, даже имаше репортаж.
ЧЕТЕТЕ , ВТОРА ЧАСТ и ТРЕТА ЧАСТ

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 11:16 от van444eto

# 551
Tired Добре че не разбирам от намеци....
И накрая ...в новините:
В`обще не ме плашиш, кака!!! Тоя филм вече сме го гледалЕ..... За неосведомените, даже имаше репортаж.
ЧЕТЕТЕ и ВТОРА ЧАСТ

Тъкмо мислех да вмъкна и твоя вечно покрит с бял прах багажник......   Joy

# 552
  • София
Здравейте.
Въглища си купих оня ден за семинара от Кауфланд на промоция 5кг-4лв. май бяха./Нинон не носи мисля,че ще ни стигнат/.Има и течност и хапчета за разпалване по 3лв.
Манинка,ако ще взимаш ММ бонбони- в Карфур са бели и розови 50/50-200гр.-2лв.

Нямам търпение вече да идва семинара,само дано вермето е благосклонно към нас. Praynig

# 553
Абеееее, искам и аз глицерин!
Примерно 200 мл.

# 554

Нямам търпение вече да идва семинара,само дано вермето е благосклонно към нас. :pray:
НЯма шанс....    Mr. Green
Поне събота и неделя ще вали....    Joy
Вчера се майтапехме с Наско,че няма нужда да гледаме прогнозата за времето....
Щом ние сме на Батак,100 % ще е дъждовно.

Общи условия

Активация на акаунт